Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a baj hogy csak 20 év múlva
akkor meg már max egy villanyos wc-vel tudok csak furikázni
sanya, 20 év mulva már minden motor elektronyos lesz, se kipufogo se tank, se válto, csak egy akksi azt ergye...
joo kátéjem sosem duvad meg, legalábbis azt mesélik
Köszi. Volt röntgen,még aznap este..Onnan is tudtam,hogy ficam meg 3mm a híja a boldogságnak. De ahogy nézem magam azon a nagy motoron,,,,mint egy óvodás ülne rajta. Nem az én méretem. De mikor a KTM kihozta a Free ride-ot azt hittem,hogy karaj lesz...De se erő, se futómű, a többi stimmel. Húsz év múlva csak röhögni fognak,hogy 70 kg -mal ,miért 120kilós motorral kell motorozni...
déw..
ezt le sem hiszem..
ez megfodult a fejedben...
gyanúsan baj van.. mennyé el az orvoshoz.. mert normális gondolat is a felyedbe jutot. ..mondombalyvan

azt sajnálom hogy a régi..2005 4500 fc bergement nem tartottam meg ...na azzal azt csak néztél volna.. 3,5 év alatt az olajcseréken kivül..3 db vizpumpu csapágyat kellett benen cserélni(merrt az évenrte kaputolt) de azon kivül..semmit..
300.000ért vitem el halasra! az embernek házhoz...
mikor megalkudtunk eskának hála..(annyit kérdezett. de egyáltalán a blokkja elindul
metrt 3 éve 3 kilóért a 2005.. az azért nem gyenge ár
de mivel 4ért vettem a 6gangos..karszmentes sx 525 igy eszemben sem volt hogy szarérhugyér ne adjam el..3 hónap után..
na az lett volan neked a karaj...
könnyű ..faxa 4t kis fogyasztás.. elnyűhetetlen szétfőzhetetlen...életem legmegbizhatóbb legköltségmentesebb 3,5 évét motoroztam vele
Dew...lassan le kellene csereld azt a remRmx ed,elengedni,hogy mas is tokanyoljon,szenvedjen vele...venni egy fiatalabb lovat,beallitani magadra es nem agyalni folosleges dolgokon...az a sok tuning is sok fej fajassal jar.Kicsit gyujtogessel ra es legyel te is egy boldog ktm tulajdonos ha a motorozast akarod meg elvezni is.
Meg...de nem tudjuk mitol es honnan johetett.Mar egyszer motoroztam es minden szepen megy es szol...majd ha meg duvad...megduvad...
Tényleg neked jó lett avas, megszűnt a csikorgás?
Kéne már de még csak a kuplungomat tuningolom, hol van még a többi

Bár lehet inkább meg kéne tanulni motorozni, hogy kevesebbet szenvedjek, nem a motorból faragni valamit, hogy jobban menjen az által
Angol nyelvtudás nem árt hozzá

Részemről a telós videókat nézegettem, azok nem voltak rosszak.
Legutóbb a WP TRAX-ot néztem meg(ez érdekel(t) hogy a fenébe működhet)
https://www.youtube.com/watch?...
Láttam van rengeteg szakmai videója fent, gondoltam a többit is érdemes lehet meglesni.

Ne aggódj már több mint egy 1 éve mennek világszerte a jó kis agykutató csilliárdos államilag támogatott vissza nem térítendő projektek(USA,EU, stb), majd jól kikutatják, hogy lehet érthetőbben magyarázni , vagy inkább kikutatják, hogy lehet még jobban befolyásolni, irányítani embereket
Nem viccelek, magyaroknál is szalad: http://palyazat.gov.hu/doc/418...
Van még pár milliárd közpénz amit "érdekes" dolgokra költenek, itt lehet tallózni:http://palyazat.gov.hu/content...
Szoval ertetted....motorozni kell
ja pl a kézvédő bilncset is addig mutogatta hogy egy ovodás is érti. csak azt az aproságot nem mutatja be hogy a bilincs milyen speckos kormány összekötő konzollal van megerősitve és abba szereli bele az ide oda csukló kézvédő bilncset. amugy fasza. meg a tublisrol is beszél percekig de nem szereli rá csak ugy lehet nézni a felnit. vagy én nem értem.
Van fent neki jó pár értelmes videó.
Akinek valamilyen KTM szekér van, s szereli, ajánlom, akit csak szimplán érdekel belülről valami, annak is hasznos lehet.
https://www.youtube.com/user/s...
ez igy is volt akkor..de azt mondtad.. nem kell elintézed..
akkor

ma láttam egy kissé okos tsávót..
a nagyállomás felől futott a kilinikák felé...
kissé volt valami nála.. lehet hogy a dokitól jött..osz mondták neki elmebeteg ..ez meg félreértete és a felöltözés hejett..csak úgy mesztelen futott tova..biztos jól lak6ott már az ebéddel is..mert úgy 12.25 lehetett
mondom né má.. egy csávó félmesztelen kocog..de ahogy kijöt az autók takarásából.. láttam itt a 0,5 meztelenségről szó sincs..
a 0,5 illetve a fél jelzőt el lehetet hagyni
voltak arra járókelők néhány.. de senkihez nem koccant oda hogy hély én vagyok a fakir szatir.. mert azért a +7 fokvban....azért rendessen össz volt neki
és a klinikák felé futott.. (kb 100m re volt az újkilinika tömb..mondom ott pikk pakk összeszedik...
senkit nem veszélyeztet.. had szaladjon a marhálya..

a múltkor szöregen egy meztelen csaj ugrált minde felé.. a rendőnyök összeszedték kiderül a vizsgadrukk mosta el az agyát kissé...
csak úgy a semmiben kocogott.. a szép napsütéses időben..
mondjuk ott a cukrászdánál azon az ominózus délután nekem úgy tünt lemondtál a kittről és a vele járo kompenzációkról is. de ezek szerint nem.
a teve hangjából ítélve örült a dolognak! mondjuk én szájba rugtam volna a csávót reflexből azokkal a kiálló patákkal amikor ott téblábolt a csomagtartó fölött.
lyódos..
felfogtam hogy 1000körül ott a heli..
csak mondom bevágtam egy úlyat is , picipézé
köszönöm hogy nem hozol megint valamit valami helyett..
igy is örülök hogy nem ment full bukóba a fe 570 hez hozott másik tipusú motorhoz való felújito szett
ha megkérem hogy valamit hozzál nekem..az max.. egy tarjás-sajtos kukoricás lángos lesz..mert ott csak nix elbaszás

dév..
alig várom hogy begyúrd magad..

sanyó...
király a vidi.. kiba jól tolod
a gumis is
az egykerék is
az ugratásban annyi a hibu...túl kicsi a fordulat meg a gáz a rágyorsitáskor(nem a sebesség!csak a nekifutás intenzitásról beszélek) ezáltal nem teszi be az elejét a motor autómatán...
de majd ez is javul...pl hegyekbe kifejezeten jó ez a hamar a földre menő hátsó kerék..de pályán jobb ha bebólintod az elejét a lejtőre
egyébként karaj..

a sérülés nem játék...
orvos legalább nézzem meg egy röntgeny felvétellel...
https://www.youtube.com/watch?...

ezt az állatot!

szerintem egy endurot is simán berakna

nem tudom hogy de a tevére sem gondoltam, hogy befér...
Ügyes vagy Sa! csak így tovább!
Jó az idő,ki kell használni!
OK. Köszi szépen..
nekem még mindig az a 400 forintos turkás dzseki volt eddig a legjobb
van motoros is de nem szeretem gyorsan beleizzad az ember
és hiába vízhatlan(volt újkorában) a nyakamnál beesik az eső
ja és a gatya része is vízhatlan volt ami azt jelenti hogy se be se ki nem megy a víz
szóval ami a nyakamnál befolyt az lefolyt a gatyába és ott állt benne
amikor felálltam továbbítottam az összegyűlt vizet a csizma felé
szóval arra jöttem rá hogy az az endúrós mindig vizes itt-ott, nem lehet elkerülni
kineveted vik a hh t. nem azt irtam vegyél ujat! hanem hogy használtak vannak abban a boltban de szinte ujak! pár száz ft ért. azért irtam hogy át kell menned érte mert nem merném megvenni neked pedig egy xl es tuti jo de mivan ha mégsem vihetem vissza azt meg már tudjuk milyen kurva egyszerű.
Erre még a népművészet mesterének 1000 munkaórán keresztül készült endurojelenetet ábrázoló, kézi hímzése kellene 3000ft/óra munkadijal a nevedre kiszámlázva.
hirtelen ezt találtam. de van rengeteg.

http://wilhaben.at/iad/kaufen-...