Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régebben már volt róla szó, szóval nagyon sajnálom ha valaki nem figyelt
Szakmázhatunk, de nem hinném, hogy te is nőgyógyász vagy

Te nem tanultad meg pubertáns korodban, hogy a polírozás mindenre jó?
Ha rendesen megcsinálod az összes többi részét (lehetetlen küldetés) akkor csinálok neked egy ettől jóval fickósabb, cserélhető kuglis fejet egy duraluminium tömbből, ezt meg elteheted a vitrinbe
én csak annyit szoktam mondani az asszonnynak hogy örülj hogy ilyen áldott jó lélek vagyok hiszen nem verlek
eddig csak mosolygott rajta
nemrég voltunk egy klinikán ahol hoztak egy cigó nőt borzalmas összevert fejjel legalább 3 helyen még össze is volt varrva
mondtam is a nejnek hogy itt aztán alapos rendszer visszaállítás történt...
azóta nem mosolyog olyan szélesen ha mondom neki ezt a nem verős dolgot

Tegyél fűtést a garázsba, kiskályha

Nekem szerencsém van, a műhely a ház alsó részében, tavaly ősszel beraktam oda egy radiátort (tudván télen szerelek), így már nincs gond a hideggel.
Majd Janek leírja a saját koncepciót.

Részemről a következő FŐ MIÉRT miatt csináltam.
- kisebb a kokszlerakódási lehetőség

Az már csak mellékes nem fő cél(nálam), hogy kisebb lesz a felület, javul az áramlás és az égési folyamat, aminek hatására a nyomóerő növekedhet.
Ebbe kizárt, fehér holló a hengerfej, nem kísérletezek vele, cserélhető betétessel, amibe van vagy 10 betétem tartalékba, lehet nekifognék
Sziasztok,
Jó esetben, a nők elfogadnak minket olyannak, amilyenek vagyunk. Jó, rossz tulajdonságainkkal karöltve. Dew hozzáállásában egy kicsit magamra ismerek, sőt, talán még rosszabb vagyok, mert én nem csak a garázsban, hanem bent a lakásban is ezt csinálom. A kanapé mellet egy lengővilla, ruhás szekrényben tolómérő, szerszámok, cipős szekrényben féktisztító-wd40 stb. Volt, hogy szinte a fél motor már bent volt a lakásban, mert nem akartam a hideg garázsban pepecselni…
Az én párom csak röhög rajta, vacsora előtt finoman megkér, takarítsam és pakoljam már le az ebédlőasztalt, mert kész a kaja. Örül, hogy van egy hobbim amit szeretek, és nem kurvázni járok, vagy a kocsmában öntöm magamba az égetett szeszt. Nálunk pl. a motorozás ami néha kiveri a biztosítékot, már most azt hallgatom, hogy: „mindjárt itt a tavasz, és már megint alig foglak itthon látni a következő télig…”
Hmmm… na… most mit mondjak? Ilyen ez a pop szakma…
Előbújtál, elveszett ember
Mi van veled, sok a meló?
Válasz:
"Hozzászokott már a dilijeimhez, a miértek kereséséhez, neki már ez a természetes."
Ez a válasz, ez jó már?

Számomra részletkérdés, ki hogy lát, mit gondol.
Főleg egy fórumon található irományok alapján, szerintem itt senkit nem lehet megismerni, vagy látni az egész képet.
Ettől függetlenül élőben is részletkérdés, hogy ki mit mond, gondol, elfogadom a látásmódját
Ok.

Akkor mi a válasz?
Akkor szakmaizzunk egy kicsit, kedves János kifejtenèd hogy mi az az oriási változás amit várhatunk egy ègèstèr polirozásátol.?

Csak mert szerintem a mai kihegyezett motoroknál kb fing a gatyában kategoria,
Max kis placebo hatása van fejben
Jajj
Ezt már kurva rég meg kellett volna csinálnod.
Már ott kellene tartanod, hogy ettől a fos égéstértől valami jobbat polírozol bele
Kezded sejteni az egyik hiba okát. Nem véletlen van oda célszerszám, amit nem árt használni.
Köszi a választ

Minden relatív és nézőpont kérdése.

Elfogadom a látásmódot, ha nem normálisnak látott, meg azt is ha valaki netán normálisnak látja, igazából mind1.
Mert innen távolról nem normális dolognak tűnik amin agyalsz meg amit csinálsz a garázsban.

Közelről megélve, kívülről földön járva, hogy tűnik, tűnhet?

Normálisnak vagy nem normálisnak?

Ennyi.
Ezt mondta

Visszakérdezhetek?
Miért kérded?
Nem ez volt a kérdés, ne állíts váltót.

Mi a véleménye?
azt üzeni: MÉG bírom
Lehet hogy együtt szerelnek..
holt idő. mellék idő. kieső idő. x akta. valami hasonló lehet.
Dew!

Érzésed szerint az asszonyodnak mi a látens véleménye a garázsban eltöltött idődről?
erre mondják azt ,hogy életre szóló barátság. vagy . túl a barátságon!
régen mi még a dugót is políroztuk.......
sokkal vadabb lett tőle ám a szimó