Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bioboltban van ennyiért
Egész jól néz ki..
beteg én is ritkán vok.. már vagyy 2-3 éve nem volt am lázas...
ez kafi volt(még most is búlykál bennem (de már nem sokáig mert ipi apacs megtaláltam.. és most kiütöm )
de karaj hogy fájtak a kezeim a hátam mindenem.. olyan izomlázas téma szerű volt az egész...
a gyerek hozta az oviból.. egy 7múlva a lányom volt.. az 39,4
aztán az annya.. és 3 nap mulva meg én...
az annya az 1-2 napot volt egész szarul...
én is csak nálam az az egy nap.. az volt elviselhetetlenül szar.... nagyon szar volt...a többi az csak elviselhetően szar...mert mikor kihánytam az erőmet.. na az onnantól már nem volt vickes mikor az északa végefelé..a földön fekveülve-ölelgetem a budicsészét hogy nem a fürőszoba kövére okádjam a semmi valamit...

de ezt a savas témát ezt megcsinálom...2 éve mikor mjd belesetem hasonlóba...akkro haver aszporbinos zacsijából méregetett ki kanállal..2-3 grammokat.. reggel délben meg este.. aztán másnapra a mjdnem bajom.. a semmivé foszlot..tehát durván aznap bevettem vagy 10.000mg ot! na az segitett
(ha nem figurázzák ki a haver zacskójából kapott aszkorbinom akkor ez me is a gg fórum..hanem valami kisasszony banda
250g os az jó.. az hol van? DM?
vagy hol..
ugyemlékszem nálunnk gyogyószertárba az is sokkal több jön ki...a kimért..
talán 600. .800 ft volt a a10...15 grammos. .
de túl ok a bizonytlanasági tényező hogy kiszámolja igy az árát
ez anyir.. hog a 600..800 sembizti meg hogy egyáltlán mennyit i hozott az ssszony akkor egyszer mikor hozott..
most hozott nagyon jót.. 1000mg aza 1g os.. 36 db 1500ft
emezzel postával. lesz...3500ft az 1000 szemes..
amit ha a dobozossaat venném akkor uszkve úgy 28 doboznyit kéne vennem. ..tehát úgy 40 rogóból jön ki a 3500ft cuccos..

na gyorsba elküldöm a nőt.. hozzon még egy 27 doboznyit
ha többet eszek akkor valamiért megfosat
bekeverek egy flakonba aztán azt iszogatom
ősz óta egyszer sem fújtam orrot, úgy néz ki működik
nálunk helyben 250g 800ft ahogy nézem kihúzom 2 zacsival a telet
Szedhetsz nyugodtan többet is...az 1-2 gramm az kb 70 kilós emberre van számolva.És ha adhatok tanácsot akkor inkább oszd fel 4-5 adagra a mennyiséget amit beszedsz naponta és adagonként szedjed be,így kevesebbet vizelsz ki,több fel szívódik.Meg narancsal,vagy citrommal megtámogatva sokkal több tud hasznosulni. Én 2 grammot szedek be naponta 2 éve nem voltam beteg...
Motort még nem adtam el neten... de elektronikai cuccokat,motoros kesztyűt satöbbit már igen, akkor aki hívott az meg is vette. Járműnél nyílván máshogy mennek a dolgok,de akit komolyan érdeekel/meg akarja nézni, az hívni akar,és nem ímélezni. (magamból indulok ki)
De érdekes eladóval már találkoztam.Amikor motort kerestem felhívtam egy hírdetést ami hetek óta fennt volt,közölte a fickó hogy valójában a fia még használja és lehet el sem akarja adni,úgyhogy hívjam visza 2 hét múlva ha lehet...
idén ezt próbáltam ki: link teszek annyit az ivóvízbe hogy még ne érezzem de meglegyen a napi 1-2 gramm
eddig bejött, 6 közvetlen munkatársból 4 már volt influenza szerű megbetegedéses, gyermekem is volt én eddig megúsztam
max a végén telefonálgatok. amikor már fontolgatom az akciót
ha meg hirdetek jobb szeretem olvasni a hülyéket mint hallgatni, az olvasás nem idegesít annyira
bár mostanában nem igen vásárolok semmit, rájöttek a főnökeim hogy kell a fizetésem másra, szóval inkább ők költik el
bezzeg szerda északa csüt hajnalban..
nem voltam ilyen toppon..mikor a budit ölelgetteem.. szerelem mámortól egyálltalán nem megittasodott állapotomban
mert a 39 fok ..az már hideg egyy 4 tnek ..de ölég meleg nekem
és ugy okádtam hogy nem jött ki semmi.. de ezt megcsináltam .félóránként .mikor már annyira émelygtem hhogy nem bortam tovább feküdni megint..
aztán ha jól elkaptam és nagyon majd jöt valami kifelé.. akkor ez a fél óra ez volt hogy 40..42 perce is kitolódott..
ahogy lehunytam a szemem akkor egyből jött.. de igyviszont olyan szinten elfáradtam.. hogy el sem tudom mondani...
regggel a sokssokadik erölködésre csaak kijött egy 3-4 dl tea abból a 2 literből amit du négytől nyomtam be hogy lenyomjam a lázat meg a torokfályást...
na onnntól 5 től tudtam aludni..6.15 ig..
aztán mikor megjött a dedalon..akkor fél kilnckor még tartottam magam ogy a lázcsillapitos gyogyszerhez bevett vizet ne hánnytam ki..aztán fél tizkor .. el aludtam.. és 13.00 értem magamhozz ..onnantól csodálatos gyógyuláom kiteljesedet
és estére már csak egy vödör vizet izzadtam ki..illetve már estére tudtam is enni valamit..
de úgy köhögök a torkom tüdőm majd ki szakad.. de legalább már tudok mozogni.. és a fejem sem fálymeg a hány inger is elkerül
lyaúnapot..

ronix már megent lyaúl beszél...
sok a hülye telifonszám nélkül hirdeti a valamit...ezzel viszont meg a hirdető egyel növeli a szabadon mászkáló hülyék számát

dév.. nem foglakozz semmivell..
imádjuk irásod...még ha sokszor elgondolkodunk is rajta(d)
viszont én ezt úgy látom egyel megent csökent az a szám amivel a rémeremiksz életkorát elérheti nálad..
ne me kéne asarkadra állni..
odalépni az asszonhoz.. és elmondani neki a tutit..:
miszerint...
szivem. sokkal több idöt lehetnénk együtt(ami meglátod egy dő múlva nem lehet elég sok)(mármint nekik)ha nem állandóan a motort kéne szerelni...
de ahhoz az kellene.. hogy aggyá pénztet egy úly motorrra...
lyó az úly egy kicsit erős...
de még mindég jobb mintha megvernéd mint ini is
vagy egy hörli dévidzonra adnád be nálla a kereseted
ezen elgondolkodik.. lyó besértődik.. lehet össze is vesztek(de mindég a kitűzött célon tartani a dolgokat!)
aztán pár nap.. egy hét múlva...mikor már úlyra képessek vagytok kommuikálni
akkor jössz elő hogy jól van szivem..annyir aszerretlek.. és lejjebb adom az igényem.. és elég lesz csak egy 10 évvle kiatalabb gép is..
ekkor a nyakadba borul.. és megkéri a kezed
neked akkor már két dolog lesz otthon. egy 2004 jó..szág..
illetve egy örömbódogságban úszó asszony...mert csak kibékültetek.. és csak többet leeszel vele...
na mit szósz ..hogy kitaláltam..
10-böl jo ha egy komoly,ennek ellenère szerintem telefonszám nèlkül eladni bármit lehetetlen, legalábbis olyan mint fa..sz nèlkül kefèlni menni...
Mennyi semmit mondo telefonom volt az èvek alatt ,a legtöbb azt kèrdezi a vègèn hogy a hètvègèn meg lehet-e nèzni...aztán sose jön többet se telefon se semmi

Nem èrtem minek telefonálgatnak pènz nèlkül ,gondolom a vágyaikat igy èlik ki,
mondjad neki hegedülje el a picsába! jobban jár .
Szvasztok...
Van egy haver..Ciganynak hivjuk..kibaszott jol muzsikal..na de nem ez a lenyeg..van valami penze..4000 euro fele es akarna venni valami ujabb 450 vagy 530 4T KTM vagy beta is szoba johet..ha valaki tud valami megbizhato mocskot, szivesen meghalgassuk,megnezi...2T nem jo neki mert megveri mint a lovat..
én pl sosem írok telefonszámot és nem is hívogatok senkit
mostanság nagy divat lett hogy olyan folyékonyan hazudoznak a telefonba mint a képviselőink a felsőházban
ha meg leírja akkor az bizonyíték
Ez nekem is magaS. Mert a komolytalanok dobálgatják az íméleket, akit meg komolyabb szándék vezérel az pedig telefonál mikor kinézi a hirdetést... aztán ki tudja mért nem írt ki számot...
Én sem értem,ha el akarja adni,akkor legalább emailt nézhetne 2-3 naponta.
Nekem fura, ha valaki el akar adni/cserélni egy ilyen értékű terméket, nem írja ki a telószámát.
Sok sikert hozzá!

Jó egészséget az egész Családnak!
Üdv!
Fly nevű felhasználót nem ismeri vki?
Hirdet egy gg ec 300-at de hiába emailezek neki,nincs reakció.Hátha vki tudná az elérhetőségét.
Köszi:B
Cigány Sanyi megváltoztatta felesége Juli profilképét!
Sajnos albérletben lakunk, de ha egyszer lesz saját… Ott tuti minden lesz a garázsban (a „normál” felszerelésen kívül), fasza fűtés, rendes hangtechnika, számítógép, hűtő, kanapé, szóval minden amire szükségem lehet ha beköltözök, miután a lakásból már kidobtak.. .
Ezután fogok majd elveszni Meló,ááá az nincs Megtaláltam a fiam most azzal foglalkozom.Közben várom a dynóm másnak úgysincs ,de csak dísznek lesz itthon mert megyünk ki,kaptam egy szerződést...Ha isten is úgy akarja akkor családostól pápá.Ha meg nem, akkor nyomjuk tovább ezerrel...