Csavarokkal, ragasztóval erősíted hozzá? Feltételezem hogy oldható kötéssel, mert a féktárcsa cserével nem szükségszerű az óra cseréje is. Ha mégis elveszne a mágnes, akkor egy akármilyen másik megteszi?
Köszönöm a válaszokat. Nem kell félni, hogy a jeladó mágnest a küllőről a sár, gally vagy bármi viszontagság letakarítja? Te tudsz olyanról valakinek építettek be ilyet? Be tudtak kötni mindent rajta?
a sebességet egy jeladó+ mágnes kombóval méri
a keréken van a mágnes és miután beállítottad a kerék kerületét kiszámolja mennyivel haladsz a fordulatonként eltelt időből
Lenne egy nagy nagy kérdésem, aki tud segít. Esedékes lassan a felújítás, így érdeklődnék pár dologgal kapcsolatban.
1) A gyári Sachs Gas Gas teleszkóppal mi a baj? Sokan rossz véleménnyel vannak rajta, de mi miatt? Puha lenne? Akkor nem lehet állítani rajta, hogy keményebb legyen? Túl hamar elfoss@ magát? Rossz a menetstabilitása? Nem jól csillapít? Nagyot üt? Ebben talán csika volna az illetékes, Jaxy-val is beszédtéma volt ez.
2) Amikor megvettem a motort, akkor hiányzott róla a műszerfal. Most szeretném ezt pótolni. Erre gondoltam:Trail Tech Vapor. Talán a gyárija is ugyanez csak rá van írva, hogy Gas Gas. Talán ugyanaz mint a gyári a feliratottól eltekintve és sok más motortípusra is rárakják. A mutatók nagy részét már ki tudtuk találni, hogy honnan veszi: fordulatszám, üzemóra -- gyújtás kábel, hőfok -- egy csődarabot kell beiktatni a hűtőrendszerbe, amiben van egy vevő. De a sebességet, illetve a megtett km-t mi alapján méri? Arra gondolunk, hogy az első keréknél van egy kis fogaskerék, amit forgat a kerék. De akkor az agyra is kellene valami kis pöcök, ami meghajtja a fogaskereket és az órához spirálon vezetné fel, de a tartozékok közt nem láttunk ilyet.
Nagyra értékelném a segítséget, hogy jól tudja dönteni. Előre is köszönöm.
sajna nekem is csak sárga könyvem van de nem érdekel egy szer megfizettem többször nem vagyok hajlandó
szerintem akkor vizsgázunk mindenből újra 8.általános. szakmunkás, szakközép, gimi, egyetem, jogsik,
és a családtagok is nagyon el tudják rontani
nekem pl sosem ugrál fel, ha idegen jön annak egyből a nyakában van
a többiek rászoktatták hogy ha felugrik simogatják.....
nekem odajön leül és utána van simogatva, bár ha leülök a földre egyből bújik
cigókra kíváncsi lennék hogy reagál ha bejönnének kerítésen át majd megőrül úgy tombol ha csak látja őket
már inkább az úton mennek mint a járdán
csodálkozni nem kell
ha nincs a termelés megadóztatva(hogy is lenne amikor szinte nincs semmi, ami van az meg kedvezményes)
akkor onnan kell levenni a pénzt ahonnan lehet
Dew és ez csak amit a halandó ember lát hal
-Februártól de azt ZZZarinak tudni kellene meg változnak a tűzvédelmi besorolások tehát mint minálunk a telephelyet újra kell minősíttetni pénzé
- 2014 novembertől minden 50kw motorteljesítmény felett EKEH engedélyt kell kérni az üzembe helyezéshez ez azelőtt nem volt ja és pénzé
- vas acél termékek fordított áfás 2015-től
- fuvarozás EKÁER szám
Meg még a fa... tudja mik nem jönnek
De lehet mosógép adó, motor adó, bicikli adó mivel szive joga az önkormányzatnak bármit megadoztatni
Ja és miért utáljuk a feketén sutfnituningolokat szerintetek?
Ja és déw teljesen mindegy honnan van az infó munkagép jogsis történet már van de nem zörög a haraszt
első perctől harcolni kell
és nem kell agyonverni csak elég megtépkedni a nyakán a bőrt
nekem a amstaff már egyből térdel amikor kimondom azt hogy "nem"
és 1x sem vertem el még eddig lassan 2 éves lesz
gyerekek nyugodtság van ez csak a városnak a jelölése onnan akárhol lehet ahol voltunk. ez kb olyan mintha azt mondom voltam Bugacon motorozni, ami kb 15 km-es körzetben bármit jelenthet. persze nem linkelem be a pontos helyet . egyébként sem találnék oda szóval velem nem mentek sokra
meséllyé cska.. nekem 8 hónapos koráéban kezdett meggyűáln ia gond a kauval.. és 1,5 koráig sok sok harcunk volt..
volt amiben alul maradtam...de igazán az olyan belefér kategória volt. .de alul maradtam..
az tutti.. a végén mikor 2 éves volt.. akkor volt egy olyan hogy egy komoly kutyanevelő mondta.. nem harcolni kell.. azonnal leütni.. és akkor majd..
hát az úgy is volt ..bemordult.. én meg igombók a kobakjára ökölle.. olyan leütésszerűt...
be is rogyott egy pillanatra a kisköcsög...
aztán csak nézett.. és elsonfordált..
elmondom..
érettségin a 99,9999% elhasalna...
de a kerszz műszaki és forgalmi vizsga is hozná a lét a konyhára...
arra azért kiváncsi vagyok hogy mekkora aparátus kell ahoz hogy az elmúlt 30 évben levizsgázott nehézgépkezelők 1 év alatt levizsgázzon mind...
de ha még a felét akarnánk sem menne...
még a 1/4 sem.. zért 30 on éve alatt levizsgázottakat ... egy év alatt
ezek full hülyék
de nem kicsit...
én minden viszgát aki mit az életbe tett.. úlyra csináltanám velük...
mindenkivel mindet..
na az oszt lenne bevétel..
persze 20 % jó ha elsőe átmenne azokból amiket valaha is az életbe levizsgázott...
ugyhogy folyna befelé a pénz a sok bukott vizsgából is..
ez a rendszám.. lakhelye szerint..
ez mekkora bb
azaz bődületes baromság...
hát ha eladod az autót 2-4 évente azért cserélik a parasztok.. vagy ha elköltözik a munkahelye miatt akkor ... ..
akkor változik a rendszám is?
tehát a rendszám az a lakcimkártyához lesz rendelve az ocsmányügyi irodákban..azaz a korcsmányhivatalokban
Érettségi, az odaverne, megbuknék mint a szél de nagy marhaság az érettségi is
Szerintem már kresszből se mennék át.
Egyébként rendszámtábla csere, tegyük fel hogy azt mondják tuti elkapnának minden autótolvajt rendszám cserével (ami nyiván hülyeség) de ha igaz lenne részemről rááldoznám azt az egyszeri befektetést (természetesen ha ésszerű a díj) ennek cserébe.
LYÉZUS MÁRILYA
hát ez aztán állat...
remélem 2016tól meg az értettségi lesz ami majd úlyra kell vizsgázni..
meg a kresszt is..
meg mindent IS..mint csak norrisz
dév.. full igazad van.. nem is éerrtem ezt .. igy nem szab bevágni semmit...
el nemagyarázzátok a forumon a dolgokat egymásnak.. majd telón lehet de itt ..nem
Ami érdekes a történetekben:
1. Ki a hírforrás, az eredeti, az egy dolog, hogy sok híroldal másol valamit... az eredeti hírforrás honnan szedi az infóját.
2. Vajón míért így kommunikálják le egy cikkben, ahogy. Ennyi meg ennyi bevételt remél, stb.
3. Miért nincs vajon jobban kifejtve, hogy miért akarják bevezetni, mi a nép haszna ebből.
egyrészt örülök ennek a területi rendszám dolognak, de mivel nem azért lesz ilyen hogy jó legyen nekünk is, szóval annyira mégsem
akkor már inkább vezessék be a névre szóló rendszámot meg biztosítást
köcsögök
anno még a vasútnál kipuncsoltam(heti egy plusz nap meló a tanfolyam , meg egy csomó plusz ingyen meló emiatt, meg egy kis zseton rá) ezt a sárga jogsit, mivel ott nem volt gázüzem még egy 20asért magánúton (vagy 15 éve)meglett a különbözeti
most meg amikor kellene eltörlik
szóval jobban jártam volna ha inkább elégetem azokat a bankjegyeket
nem bonyolult beszerelni
a keréken van a mágnes és miután beállítottad a kerék kerületét kiszámolja mennyivel haladsz a fordulatonként eltelt időből
Lenne egy nagy nagy kérdésem, aki tud segít. Esedékes lassan a felújítás, így érdeklődnék pár dologgal kapcsolatban.
1) A gyári Sachs Gas Gas teleszkóppal mi a baj? Sokan rossz véleménnyel vannak rajta, de mi miatt? Puha lenne? Akkor nem lehet állítani rajta, hogy keményebb legyen? Túl hamar elfoss@ magát? Rossz a menetstabilitása? Nem jól csillapít? Nagyot üt? Ebben talán csika volna az illetékes, Jaxy-val is beszédtéma volt ez.
2) Amikor megvettem a motort, akkor hiányzott róla a műszerfal. Most szeretném ezt pótolni. Erre gondoltam:Trail Tech Vapor. Talán a gyárija is ugyanez csak rá van írva, hogy Gas Gas. Talán ugyanaz mint a gyári a feliratottól eltekintve és sok más motortípusra is rárakják. A mutatók nagy részét már ki tudtuk találni, hogy honnan veszi: fordulatszám, üzemóra -- gyújtás kábel, hőfok -- egy csődarabot kell beiktatni a hűtőrendszerbe, amiben van egy vevő. De a sebességet, illetve a megtett km-t mi alapján méri? Arra gondolunk, hogy az első keréknél van egy kis fogaskerék, amit forgat a kerék. De akkor az agyra is kellene valami kis pöcök, ami meghajtja a fogaskereket és az órához spirálon vezetné fel, de a tartozékok közt nem láttunk ilyet.
Nagyra értékelném a segítséget, hogy jól tudja dönteni. Előre is köszönöm.
szerintem akkor vizsgázunk mindenből újra 8.általános. szakmunkás, szakközép, gimi, egyetem, jogsik,
nekem pl sosem ugrál fel, ha idegen jön annak egyből a nyakában van
a többiek rászoktatták hogy ha felugrik simogatják.....
nekem odajön leül és utána van simogatva, bár ha leülök a földre egyből bújik
cigókra kíváncsi lennék hogy reagál ha bejönnének kerítésen át majd megőrül úgy tombol ha csak látja őket
már inkább az úton mennek mint a járdán
ha nincs a termelés megadóztatva(hogy is lenne amikor szinte nincs semmi, ami van az meg kedvezményes)
akkor onnan kell levenni a pénzt ahonnan lehet
-Februártól de azt ZZZarinak tudni kellene meg változnak a tűzvédelmi besorolások tehát mint minálunk a telephelyet újra kell minősíttetni pénzé
- 2014 novembertől minden 50kw motorteljesítmény felett EKEH engedélyt kell kérni az üzembe helyezéshez ez azelőtt nem volt ja és pénzé
- vas acél termékek fordított áfás 2015-től
- fuvarozás EKÁER szám
Meg még a fa... tudja mik nem jönnek
De lehet mosógép adó, motor adó, bicikli adó mivel szive joga az önkormányzatnak bármit megadoztatni
Ja és miért utáljuk a feketén sutfnituningolokat szerintetek?
Ja és déw teljesen mindegy honnan van az infó munkagép jogsis történet már van de nem zörög a haraszt
és nem kell agyonverni csak elég megtépkedni a nyakán a bőrt
nekem a amstaff már egyből térdel amikor kimondom azt hogy "nem"
és 1x sem vertem el még eddig lassan 2 éves lesz
volt amiben alul maradtam...de igazán az olyan belefér kategória volt. .de alul maradtam..
az tutti.. a végén mikor 2 éves volt.. akkor volt egy olyan hogy egy komoly kutyanevelő mondta.. nem harcolni kell.. azonnal leütni.. és akkor majd..
hát az úgy is volt ..bemordult.. én meg igombók a kobakjára ökölle.. olyan leütésszerűt...
be is rogyott egy pillanatra a kisköcsög...
aztán csak nézett.. és elsonfordált..
érettségin a 99,9999% elhasalna...
de a kerszz műszaki és forgalmi vizsga is hozná a lét a konyhára...
arra azért kiváncsi vagyok hogy mekkora aparátus kell ahoz hogy az elmúlt 30 évben levizsgázott nehézgépkezelők 1 év alatt levizsgázzon mind...
de ha még a felét akarnánk sem menne...
még a 1/4 sem.. zért 30 on éve alatt levizsgázottakat ... egy év alatt
ezek full hülyék
de nem kicsit...
én minden viszgát aki mit az életbe tett.. úlyra csináltanám velük...
mindenkivel mindet..
na az oszt lenne bevétel..
persze 20 % jó ha elsőe átmenne azokból amiket valaha is az életbe levizsgázott...
ugyhogy folyna befelé a pénz a sok bukott vizsgából is..
ez a rendszám.. lakhelye szerint..
ez mekkora bb
azaz bődületes baromság...
hát ha eladod az autót 2-4 évente azért cserélik a parasztok.. vagy ha elköltözik a munkahelye miatt akkor ... ..
akkor változik a rendszám is?
tehát a rendszám az a lakcimkártyához lesz rendelve az ocsmányügyi irodákban..azaz a korcsmányhivatalokban
Szerintem már kresszből se mennék át.
Egyébként rendszámtábla csere, tegyük fel hogy azt mondják tuti elkapnának minden autótolvajt rendszám cserével (ami nyiván hülyeség) de ha igaz lenne részemről rááldoznám azt az egyszeri befektetést (természetesen ha ésszerű a díj) ennek cserébe.
hát ez aztán állat...
remélem 2016tól meg az értettségi lesz ami majd úlyra kell vizsgázni..
meg a kresszt is..
meg mindent IS..mint csak norrisz
dév.. full igazad van.. nem is éerrtem ezt .. igy nem szab bevágni semmit...
el nemagyarázzátok a forumon a dolgokat egymásnak.. majd telón lehet de itt ..nem
1. Ki a hírforrás, az eredeti, az egy dolog, hogy sok híroldal másol valamit... az eredeti hírforrás honnan szedi az infóját.
2. Vajón míért így kommunikálják le egy cikkben, ahogy. Ennyi meg ennyi bevételt remél, stb.
3. Miért nincs vajon jobban kifejtve, hogy miért akarják bevezetni, mi a nép haszna ebből.
akkor már inkább vezessék be a névre szóló rendszámot meg biztosítást
anno még a vasútnál kipuncsoltam(heti egy plusz nap meló a tanfolyam , meg egy csomó plusz ingyen meló emiatt, meg egy kis zseton rá) ezt a sárga jogsit, mivel ott nem volt gázüzem még egy 20asért magánúton (vagy 15 éve)meglett a különbözeti
most meg amikor kellene eltörlik
szóval jobban jártam volna ha inkább elégetem azokat a bankjegyeket