Aaaaa f@szom rakom ebbe az medencebe...befagyunk ide..megint a mai legmagasabb homerseklet -17 fok volt..reggel-29,7 volt...most mar -21 van.... a garazsba -7 fok van es igazan kellemes
A -20 is elegge hideg,mar a takony szipogatasa kozbe erzed hogy ragad az orod,de -30 nal mar csip minden hol es reteges oltozkodes nagyon kell.Labra kell a termos bakancs,mert hanem megfagysz...szerencse van egy Salamon -25 fokos bakancsom amibe vekony zoknival minth a aszobaba lennek
Te is feltalaltad a spanyol vijaszt :)..mert az orfeg egy fem dobozba ami kerek es 15 l lehet,a tetejen keresztul beleteszi a fakat es lefodi a fem tetovel es vannak lukak rajta alol felol es oldalt...na azt az ego kazanba a tuzbe berakja es elgazasodik ,ugymond szenne alakul.Ez duplan jo,mert az elgazasodas ,szenesedes alatt a dobozba levo fabol kijovo gazok olyan kek langon egnek amivel az alu siman folyik,masreszt az elszenesedett szenet az oreg nyaron felhasznalja a labbalhajtos szenkemencebe,vasat kovacsolni..ha kell...ha nem akkor en sutom a husokat vele . Kb 2 oran keresztul olyan futest csinal az el szenesedes soran,hogy hihetetlen...csak a dobozok nem birjak max7-8 egetest,utanna szeteg a doboz is.
Azt a doboz mosztos megoldast itt is mosztoskent nevezett kajhaba hasznaljak,csak kb 10 X nagyobb megoldaskent mint te ahogy csinalod,de az is egy jo megoldas ha sok a moszt.
3.0.2 verzió működik nekem csak...
Sony Xperia sp-n és Samsung tab 2őn faszán működik!
A térképet alapból online tölti be szakaszosan,de a 'turistautak' ról le is tudod tölteni szakaszonként,ezt a programon belül tudod megtenni,így offline is működik.
Igen tud... Pl nézed a helyeket hova akarsz eljutni és miket akarsz érinteni, egy vonallal össze tudod kötögetni a helyeket a térképen,írja a kijelölt útvonal,vonalak,távolságát...
Szóval otthonról locustba megtervezed az utadat és mész... Azthiszem navigálni is tud de azt még nem próbáltuk...
ennek a kistestvére van nekem a gladiátor
3 hetente kell tölteni, tök jó minden rajta
visít mint a mentő, menet közben is fülsértő a csengőhang
bár én direkt ilyen magas frekvenciájú hangot tettem be csengőhangnak
Én az okostelefonom hordom,találtam múltkor az erdőben séta közben az egyik turistapihenőhelyen egy tatonka gps tokot azt magamhoz vettem abba szoktam rakni a telót... Fasza mer a locust pro t feltelepítettem,így olyan mintha Outdoor gps em lenne... Lehet útvonal tervezést,rögzítést, van domborzati térkép, ugyanazt tudja mint egy Garmin kB...
Ncoron fent van a pro változat... Érdemes leszedni gyalog túrához pl.elengedhetetlen.
Nem tudom írtam-e már.
Motorozni nagyimobilt hordok, eddig bírta, nem ázott be, nem ment tökre. Kurva hangos szinte járó motornál lehet hallani, ha csörög,
kihangosítás is akad, sisakban is lehet telózni,
jó nagy gombok vannak rajta kesztyűben is működik.
Még vész gomb is, ha gond van és már tárcsázni se tudnál.
Kb 3eFT A Pennyben talán van is telenoros feltöltős simmel, töltővel cakk pakk.
Ha eltörik nem fogom sajnálni, bemegyek és elhozok egy másikat
Nokia 6303... Volt egy ilyenem... Legjobb telefon rozsdamentes élő és hátlap..amit ez nálam kapott mai napig működik semmi baja.. Nem írják hogy csepp vagy por ütés álló lenne de ha nem ejted vízbe soha nem megy tönkre
Fogyasztói társadalom
1éve vásároltam evolveo http://www.evolveo.eu/hu/stron...
na ilyet ne vegyetek garancia nem vonatkozik ha fémport szed össze ma vissza kaptam
ja és közölték ha meg akarom javíttatni utána már nem lesz semmilyen álló
tehát egy nagy szar az összes
ellőtte a cat b21 ugyan így jártam azt cserélték erre ráfizetéssel
amugy jutubon találgatok már napi kis filmeket azok lefutnak szerencsére. elnéztem talán a 4 ik nap 50 celsiusban mennek . némelyik motorost ugy szedik le a katonák a motorjárol. aztán el vezetgették a lábán se állt meg., durva lehet. 175 km / h val repesztenek nem semmi. hogy utolérte magát a 450.
Nem méregettem a bütyköket de nem egy le kopott gumik,az első az s12 a hátsó az c10..110-90-18 az első 21-es
Van fent róla képem az adat lapomon,nagyon hatásos a csavarral az egyszer biztos csak ajánlani tudom mindenkinek mert jobban fog mint nyáron a kemény talajon a sima gumi!
Csak érdekesség képp link.
Múltkor amikor indukció után kutakodtam, akkor találtam ezt, elég jól szemlélteti, milyen hőképzésre képes rövid idő alatt, ok ebből semmi nem derül ki, milyen energiát fektet bele, de nem is ez a lényeg, csak maga ahogy a csapágy szétolvad.
Van aki 16ért árul csak elsőt és még el is van rontva a csavarozás
szóval Makitól ez ajándék,
Méreteket/képet kérj, hogy milyen gumi, hogy vannak a csavarok, meg elfér-e neked a motorra.
Ciki ha mondjuk 19 es-t akarsz felrakni a 18 as felnire
Itt màr az èjszakai minusz 10 nèl sìrnak...
2 most
A -20 is elegge hideg,mar a takony szipogatasa kozbe erzed hogy ragad az orod,de -30 nal mar csip minden hol es reteges oltozkodes nagyon kell.Labra kell a termos bakancs,mert hanem megfagysz...szerencse van egy Salamon -25 fokos bakancsom amibe vekony zoknival minth a aszobaba lennek
Azt a doboz mosztos megoldast itt is mosztoskent nevezett kajhaba hasznaljak,csak kb 10 X nagyobb megoldaskent mint te ahogy csinalod,de az is egy jo megoldas ha sok a moszt.
Sony Xperia sp-n és Samsung tab 2őn faszán működik!
A térképet alapból online tölti be szakaszosan,de a 'turistautak' ról le is tudod tölteni szakaszonként,ezt a programon belül tudod megtenni,így offline is működik.
Szóval otthonról locustba megtervezed az utadat és mész... Azthiszem navigálni is tud de azt még nem próbáltuk...
3 hetente kell tölteni, tök jó minden rajta
visít mint a mentő, menet közben is fülsértő a csengőhang
bár én direkt ilyen magas frekvenciájú hangot tettem be csengőhangnak
szóval kint a mezőn lehet csinálni útvonaltervet?
végig is navigál rajta?
Ncoron fent van a pro változat... Érdemes leszedni gyalog túrához pl.elengedhetetlen.
Motorozni nagyimobilt hordok, eddig bírta, nem ázott be, nem ment tökre. Kurva hangos szinte járó motornál lehet hallani, ha csörög,
kihangosítás is akad, sisakban is lehet telózni,
jó nagy gombok vannak rajta kesztyűben is működik.
Még vész gomb is, ha gond van és már tárcsázni se tudnál.
Kb 3eFT A Pennyben talán van is telenoros feltöltős simmel, töltővel cakk pakk.
Ha eltörik nem fogom sajnálni, bemegyek és elhozok egy másikat
1éve vásároltam evolveo http://www.evolveo.eu/hu/stron...
na ilyet ne vegyetek garancia nem vonatkozik ha fémport szed össze ma vissza kaptam
ja és közölték ha meg akarom javíttatni utána már nem lesz semmilyen álló
tehát egy nagy szar az összes
ellőtte a cat b21 ugyan így jártam azt cserélték erre ráfizetéssel
Van fent róla képem az adat lapomon,nagyon hatásos a csavarral az egyszer biztos csak ajánlani tudom mindenkinek mert jobban fog mint nyáron a kemény talajon a sima gumi!
Múltkor amikor indukció után kutakodtam, akkor találtam ezt, elég jól szemlélteti, milyen hőképzésre képes rövid idő alatt, ok ebből semmi nem derül ki, milyen energiát fektet bele, de nem is ez a lényeg, csak maga ahogy a csapágy szétolvad.
http://youtu.be/k1pjfs8oNb0
De igen méreteket képeket kérnék...
szóval Makitól ez ajándék,
Méreteket/képet kérj, hogy milyen gumi, hogy vannak a csavarok, meg elfér-e neked a motorra.
Ciki ha mondjuk 19 es-t akarsz felrakni a 18 as felnire
A semmitől bármilyen gumiban lévő csavaros jobb.
Valami bibi lehet a flash lejátszóddal.
Tedd fel ezt:
http://get.adobe.com/flashplay...
Középen a két négyzetből vedd le a pipát, majd jobb alsó sarok, install now.
Utána nézd meg, hogy megy-e.
Meg egy 6-8 óra biztos lenne a kettő amíg megcsinálom így elsőre...