Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit!
Passz...
Nekem haver töltötte rá a telomra a térképet amire szükségem volt,ma megkérdeztem hogyan kell aztmondta a locustból le tudod tölteni... Próbáld meg az openmapsról locuston belül a román térképet leszedni. Sztem akkor egyből berakja a saját térképekhez...
De holnap megyünk túrázni aztán megkérem rakja rá a román térképet akkor fogom tudni pontoSan hogyan kell..
Amíg is sok sikert
Kösz, már csak azt nem tudom/értem, hogy hogy kell betenni a térképet, mivel nekem már levan töltve, írja is hogy célprogram g:hu, locus. Én a g:hu programot használtam eddig is. csak hiába másoltam a maps mappába nem ismerte fel a térképet, vagy nem oda kell?
ez faszakis mérő.. azt mutatja hogy 22 -27 fokig
azaz 22 foktól 27 fokig

akkor az lyó mert ilyen hidegben már nix páralecsapódás az útra.. ez a száraz hideg..
dizelek nálatok hogy indulnak?
benzinbekeverés segitségével.. 5%.. 10%..vagy dermedéspont csökkentővel? vagy a qton..aza a kúton már olyan -34 fokos a gázolaj mint az öemfaunál
Na a locust menüből az openmapsról tudsz román térképet leszedni... De Ini linkje segítségével is meg tudod oldani ahogy nézem...
de mindenbe nézzük a lyó.

legalább nem kell menni a szuper 40 ft pérsbrikketért..
maradt kb ..tannányi akác..
azt még elfőűtöetem..egy jó ..2 mázsányit azt visszatartok a kazán mellé felstócolva.. valami gázos..azaz gázmentes időszakra..
amoda beépitem a szekrényta 2m hosszú helyre a kazán másik oldalára..... oszt ..lyaúnapot
a tegnap déltől ma délig tartó időszak egy középreferencia idő is pont.. mivel.. napközbe..-5 volt.. északa is minusz 3 és most sincs több 2 foknál.. naop sem süt.. és a talaj is át volt fagyva.. tehát a ház hidege.. az alapból még tartva van.. tehát nem valami idealizát pont épp téli jó időt mértem
ez olyan kb mint egy közepessen tél..és nem is 5forintal olcsóbb.. vagy 100 forintal.. nem nem.. itt lényeges különbségről van szó...
az erős hideg hónapokban..havi szinten...egy zsir úly mitasz egsztrőmöt... füstöltem ki a vegyes kazival.. úgy hogy még dolgoztam is vele.. nem keveset..
a rodthadt qwra annyát.. kicsit mért nem számolgattam jobban utána...

mert ahogya múltkor levezettem.. úgy már hamarabb is kijött volna hogy már akkor határesetben érte volna meg a gáéáz.. mikor a fa..2000ről...2200 re .. következő évben meg mmár az akácot 2500.. idén meg a bükköt..2500 vettem...
és ezek után jön még a 101 ft gáz..ami pár éve még 130on volt...
csak kicsit figyelni kellett volna..lyobban
a sok kis 10 %+10%+ 10% egyszer csak a viszályára fordult az egész..mert amott meg -10%meg -10%
oszt hoppá
hály kolbik..
na kiköltöztem a gázdobozból...
az eredmény siralmas...mármint .. nix ingyen gázzal sem...
de a tegnap déltől ma délig tartó időszakban...azért kb ...300-400..de lehet500 ft ve locsóbb volt gázzal mint fával..
+ állandó hőmérséklet..
beleszólást nem igényel.. + regegl a kazán azért kérte a munkát meg jócskán a 22 ről lemment 18 talán alá is...
itt állandó lyóidő...
+ még gedvázni sem kell vele...
osz még olcsóbb is...
ahogy nézem...mióta a változások mentek.. azóta...2-3-4 év alatt lyó pár kroccgumit füstöltem el a vegyes kazánba miközben még dolgoztamis vele...éves szinten minimum 60 órát(fa összevágás bepakolás kazán ganézása rakása nap mint nap...)
de nem baj..
lyobb később mint mégkésőbb

tegnap átnéztem a gázkazán égésterét meg s szellőzős részét.. full hibátlan..takaritást nem igényelt a szerkezet...majd összel kicsit kifúvatom levegővel belőle a koszt..oszt megnint 3-4 évig nem kell hozányúlni...
csaak a termosztátot a kicsi ullyammal bepötyögni...(mikor kimerül az elem benne.. ami megvan akár 2-3 évente is
Szeva Ronis!par éve beszéltünk oxtar csimma csatrol.emlekszel?megvan meg?koszi elore is
oda való ami ami nem bír ki egy évet sem
azt por meg ütés meg víz meg faszom lehet hogy ezeket sem szereti de az atmos szerette néztem ma nyomokba sem találtam bent evolveot
mint a szart
te egy állat vagy!

bevágtad a telelfonodat a kazánba?
Szívesen.
kellet nekünk ez a fene nagy EU
Tönkretettek, tesznek mindent a mai napig
olvassátok kíváncsi leszek mi lesz a vége http://www.hidfo.net.ru/2015/0...
én meg bevágtam a kazánba a picsbe az egész szart de azt sem bírta
se nem por, csepp, tűzálok ezek szarok
köszi! akkor jobban körbenézem mert csak feltettem aztán azóta se csináltam vele semmit
nekem a vasport szedi össze a hangszóró de szétszedem 4-5 havonta és leporolom
Ami könnyen jött, könnyen megy.
Hètvègère +16 fokot mondanak
Korrupcio
Igen ..sajna nagy utembe megy a falopas,de a nagy utemet nem szekerekre ertem hanem napi 100 fahordora...es nemzeti parkbol is siman lopjak..es be vannak engevdve a nemet mamut fafelfalo vallalatok,svajkoffer meg a haverjai...azoknak anyit nem tudsz bevinni hogy fel ne tudjak dolgozni...szomoru,mert ide a szejely teruletre is a Kovasznai reszre beszabaditottak egy ilyen mamutot,az aztan a tobb ezer hektaros erdoket letaroljak....es nem lehet meg allitani...nagy kenopenzeket adnak..a nagyot azt milio euros nagysagrendbe gondoljad....szoval,itt is csak a tuzvesz segitene.A roman allam,....kritikan aluli.Sirnak hogy a hoviharok meg az arvizek..de mindet ellopnak,lelopnak es csodalkoznak.Erdely nagy reszen meg van ami van,es a roman allam is ennek koszonheti hogy meg van amije van...geci egy orszag ez..mint a tietek
Csikba is apam szerint valamikor az 50-60 evekbe csak par roman volt,azt is nevrol ismertek,most idegesitoen sokan vartyognak,sokan vannak,nem hivatalos forasok szerinta roman ortodox vallas ad 30-40 ezer euronyi segejt annak a roman csaladnak aki ide kell erre a hideg zord reszre koltozzon..ha rendor vagy katonai funkcioba van akkor nem fizet adot,az allam adja a lakast,es vaganykodnak koztunk...undorito az en szemszogembol...es ha ezt olvassak is a haverok akik latnak mindent ..szopjanak le
Most neztem egy cikket romaniaban eszetlen utemben es mennyisegben kaszaboljak az erdoket. Valami elkepzelheteten nagy szamokat vesznek ki .visza meg csak 20ad reszt tesznek.tervszeru kitermeles bravo
Nem tudom menyibe kerul,nekunk van erdo...abbol gazdalkodunk persze uzemterv szerint...nem hogy letaroljuk aztan szopjuk a faszt..de draga,mert egy telre az egyik motoros haver 2000 lejre vett fat ami 500 euro kb
Holnapra megnézem neked, de biztos hogy van, még havert megkérdezem... Holnap nézz fel addigra tudok valamit mondani...
és egy román térképet neme lehet valahogy beletenni, hogy offline is működjön? Egy másik programhoz van olyanom hogy romania_openmaps_ez_europe.map