igazából az történik csak vele, hogy a mágnes a membánon "kereszül" húzza be a fém port. és így a membránt nem tudja rezegtetni, nem tud hangot kiadni.
ha a membránról le tudod szedni (pl. egy erősebb mágnessel) vagy ha hozzáférhető, simán letörlöd, akkor ok.
a nokiánál valószínű van előtte egy finom szövet vagy harisnya szerű valami, amin nem megy át a finom fémpor. nem tud ráülni a membránra...
szakmai ártalom a vasport meg ette a hangszórója és a végén már nem lehetett vele mit kezdeni hiába porszívóztam meg fújattam levegővel ahogy mondta a szerviz egyre szarabb lett
konkrétan ebben nem lehet hangszórót cserélni mert bele van öntve a
házba
felhívtam a sonimot mert állítólag az a tuti meg a tököm tudja
meg kérdeztem tőlük hogy hasonló esetbe mi van azt mondják ilyen azzal nem lehet meg soha nem is volt meg blablaba mondom nekik és ha csak nálam hátha hát nem tudják
elvileg nem lehet mondják
mondom nekik és ha meg veszem 80.000 ft és mégis
válasz vegyem meg azt majd kiderül mondom köszike nem kérem akkor
nekem egy éve a legkisebb evolveo. meg vagyok elégedve vele
az utolsó pillanatig szolgálni fog
bár akartam venni ütésálló tapogatós okostelót, de eddig még nem találtam olyat aminek a gps rész ne lenne fullgagyi
amúgy ilyen gagyi cuccokat mipicsának szervizbe küldeni?
ismerős is szenvedett a wayteq vagy mipicsa telefonjával aztán azt is beszopatták
ezeknek a gagyi cégeknek nincs becsületük
én eddig csak a nokia szervizről tudok jót mondani pl kecskemétre bevittük a telefont hogy halk, kicserélték a hangszórót(pedig csak tuti vasporos volt) és tettek bele másik mikrofont is mert állítólag az sem volt jó, csináltak sw frissítést(bár ezt itthon is lehetett volna) aztán újraindult a 2 éves jótállás
az akkuba bele kell ütni egy szöget mert ha nem defektes durran
mondjuk a szögtől meg füstöl mint állat
ki is olvasztotta a pvc-t amin a kutyák hédereltek
ha van is én még nem láttam, mondjuk olyan hangszórót se
de az elv jó, ha nincs mágnes nincs vonzalom