Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rézzel fel lehet forrasztani, de házilag macerás
háj evribodri!

sok itt a szaki. segítsetek lécci!

vídiás koronga (500mm-esre) a fogakat fel lehet újból rakatni?

köszi!
Szokott ő menni csak nem veletek!
Mehetnél értéket teremteni!
bakker ..lebuktunk..

lya a videlyó amit feltettem 7főn .. ott ez a kép nem volt ..ugyhogy ténylg lebuktunk.. vagy inkább tEE hogy nem vagyy naprakész
belinkeljem megint ..n a tessék.. itt van.. nézd a fűt-és technikát..
http://youtu.be/xBsqNCqyLNQ
az olyxan motorosok akik nem járnak motorozni motoorzáskor nem sok vizet zavarnak.. hagy jöjjön csak..hisz úgy sem lyön
Haha..en mondjuk eleg skot vagyok...kepes vagyok nem inni nem cigizni nem kurvazni csak hogy motorom patent legyen...
te olyan hülye vagy.. .
hát ugy mék el qrwázni..monodom asszonynak..hély asszony elmék a boltba sárvédőért.. oszt közbe kúrvára elmék még meg sárvédőért
Segnyalokkal tele a világ. ...miga vilag s 2 nap.
Ne haragudjal Zari..de egy 15 euro sarvedot mi a faszert tokanyolni? Nekem is vannakbilyen ultra takonyt szerelo motoros haverjaim..minden a motorn drotozva van meg muanyag bilincselve..egyet esik..mint a forma1 be..csak amugy pattog le minden....valamikor annak idelyen en is tokanyoltam...de bazmee..nem megyek el kurvazni hanem vezsek egy sarvedot
Azt a kincset érő közösséget!
Igaza is van.Én se engednélek be!Ott is csak bomlasztanád a közösséget!
titok motorosok csak lebuknak
A fórumjával sincs.
én betettem volna még egy alu lapot a sárvédő alá a felfogatástól addig amíg a merevítő van
kék műanyag meg lett volna a szemetesből, egy csomó kanna kék színű
figyu.. tv forumja nélkül nix élet a fészen?
mondom ott lesz az..
csk mikor szakadó hóban azt nem si figyeltem hogy nix megteljessen.. mert azért csak ripityára törik hidegben
de elég nagy az..
pontott jöttünk le ahol a múltkor gabessze...(a 3 dik fa az útról balra..) az első fékbetétem megzabálta a sár és ott akor annak a fának nekimentem elsőkerékkel már egyszer.. az egy olyan vonza a berg elejét tipusú fa lehet.... ..
e a múltkor több káér lett abból ott ... mert aztán a megzabált betét bezabálta a tárcsát..mondjuk 2,500001mm volt mikorvettem.. és 2,50000 a lyvitó mérete..ugyhogy már amúgy is kérte volna az úlyat..
dehát ez van
Az én motoros élményem decemberben annyi volt, hogy 2-szer kimentünk itt a környéken összekoszolni a gépet, nem egy mesélni való téma.
A motorra nem vertem (még), mert tiszta.
Meg ez csak egy GG, erre nem lehet felizgulni, ezzel csak bukdácsolni jó.
A facebook-os fórumra meg nem vagyok beengedve, mert csúnyán viselkedtem az adminnal.
balról egész helyes.. de lyobbról.. vannak bajok..
tömködd be szilóval a réseket
lya és esztétikus is ..mint a odahányt bor-só leves a diszkó előtt
kár hogy egy nagy darab hiányzik. de legközelebb majd felveszem.. mert ott lesz az még az erőben és kipótolom a foghillyát
mert van neki
ezt örököltem a nagyapámtól..
egy dubai v budai villának lyobban örültem volna

eltörésről szó nix.. eddig.. az öszes törött lelemem ilynenel lyavitotam.. bár 2 évesnél öregebb tapasztalat nix vala.. de 2 évet tuti kibir..
erős.. könnyű.. de nem túl erős mint a sima lemez..
könnyen szerelheteő hajlit6ó.. odanyomorit6ó a helyre.. megcsavarozom.. és olyan erős igy mint az úly.. sem erősebb sem gyengébb!
pont klappol a műanyagokhoz..
Hi mindenkinek!
Zari, honnan szerezted ezt a perforált lemezt, körbevágtál egy levegőszűrőt? Kreatív, de szerintem nemsokára veszel egy új sárvédőt
nem volt nehéz..
kb mintha egy terehrautó átmenne egy meberen.. oszán minden atomot úlyra kéne rakni...a hasánál..
de ez csak a gerinc és a bordák..
de mÚkoggy van
ezel nix gond..30 perc.. nó problem...
az a baj....nem bizom benned.. merrt még a benyaköltséget sem tériti meg senki.. meg aztán nektek is kéne lyönni hogy towább vezessetek..oszt azzal lenne akkor a baly