nekem ilyen 3 in1 kell
hogy ne kelljen annyi kacatot hordani
mert
évente hívok telón 30 percet
évente csinálok 20-50 fotót
évente 2x ha kell a gps
na most emiatt teli van a tököm a cipeléssel
net meg nem kell nekem a telóra, 5" alatt szar netezni, de a 7" se az igazi
10" már egész jó
Kb 8 éve, a telefon a fülemre volt nőve, az ügyfelek miatt, azóta gyűlölöm a telefonokat! Ezért sokszor azt sem tudom, hol van, és elérni sem nagyon lehet! Simán elmegyek otthonról nélküle, és kicsit sem zavar! Pedig sok mindenre jó!
én a telefon telefonálásra használom
a fényképezőgép fényképezni
a gps navigálni
a számítógépet emailoznyi, internetezni
A víz szalad, a kő marad,
a kő marad. /Vass Albert/
Használtam GPS-ként, pontos volt, sosem hitte azt, hogy más utcában vagyok. Nekem a net miatt nem jó már, de, amíg nem volt mobilnetem, addig tökéletes volt! A mostani strapa tapitelefonok szerintem elbújhatnak mellette.
teszkós net: A mobilinternet szolgáltatás technikai hátterét a Vodafone biztosítja, ezért az elérhető sávszélesség, sebesség és a lefedettségi paraméterek a Vodafone értékeivel azonosak.
Galaxy xcover tapitelefon
Mikor megvettem, az volt az első mozdulatom, hogy vízbe tettem. Csináltam vele víz alatti videókat, munka miatti full esőben telefonálás, bírja. Egyedül a net , lassú, mint a picsa...
hogy ne kelljen annyi kacatot hordani
mert
évente hívok telón 30 percet
évente csinálok 20-50 fotót
évente 2x ha kell a gps
na most emiatt teli van a tököm a cipeléssel
net meg nem kell nekem a telóra, 5" alatt szar netezni, de a 7" se az igazi
10" már egész jó
mert egy pusztában a legszarabb is jó, max nem 3 méter a pontossága hanem 15 vagy 25
a fényképezőgép fényképezni
a gps navigálni
a számítógépet emailoznyi, internetezni
A víz szalad, a kő marad,
a kő marad. /Vass Albert/
Mikor megvettem, az volt az első mozdulatom, hogy vízbe tettem. Csináltam vele víz alatti videókat, munka miatti full esőben telefonálás, bírja. Egyedül a net , lassú, mint a picsa...
ha nem, akkor ennek nincs párja: http://www.tescomobile.hu/K%C3...
valaki ismeri?