Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

saját magát nem kamázta a fémport
Így is lehet mondani!
nekem ilyen 3 in1 kell
hogy ne kelljen annyi kacatot hordani
mert
évente hívok telón 30 percet
évente csinálok 20-50 fotót
évente 2x ha kell a gps
na most emiatt teli van a tököm a cipeléssel
net meg nem kell nekem a telóra, 5" alatt szar netezni, de a 7" se az igazi
10" már egész jó
pl most sem tudom hol a telefonom kocsiba , műhelybe a tököm tudja
azt is tönkre tetted
nekem az evolveo füstbe ment terv lett
ezt én mindig is simán megcsináltam
Közúton gondoltam, endurozni gyanítom nem a legtutibb!
http://youtu.be/vTHngH0zWSI ez a fos már 4 éve birja,pedig már malteros vödörben is fürdött
Kb 8 éve, a telefon a fülemre volt nőve, az ügyfelek miatt, azóta gyűlölöm a telefonokat! Ezért sokszor azt sem tudom, hol van, és elérni sem nagyon lehet! Simán elmegyek otthonról nélküle, és kicsit sem zavar! Pedig sok mindenre jó!
de ilyen full sűrű erdős helyen se veszít jele?
mert egy pusztában a legszarabb is jó, max nem 3 méter a pontossága hanem 15 vagy 25
én a telefon telefonálásra használom
a fényképezőgép fényképezni
a gps navigálni
a számítógépet emailoznyi, internetezni
A víz szalad, a kő marad,
a kő marad. /Vass Albert/
Használtam GPS-ként, pontos volt, sosem hitte azt, hogy más utcában vagyok. Nekem a net miatt nem jó már, de, amíg nem volt mobilnetem, addig tökéletes volt! A mostani strapa tapitelefonok szerintem elbújhatnak mellette.
teszkós net: A mobilinternet szolgáltatás technikai hátterét a Vodafone biztosítja, ezért az elérhető sávszélesség, sebesség és a lefedettségi paraméterek a Vodafone értékeivel azonosak.
gps milyen?
szerintem vodás mert a lefedettségi térképet a vodafone.hu oldalon lehet megnézni
Galaxy xcover tapitelefon
Mikor megvettem, az volt az első mozdulatom, hogy vízbe tettem. Csináltam vele víz alatti videókat, munka miatti full esőben telefonálás, bírja. Egyedül a net , lassú, mint a picsa...
na ezt nem tudom melyik cég klónja a teszkó mobil.........
ez megy vodafonos kártyával
nekem csak arra kellene
a vízállóság fontos?
ha nem, akkor ennek nincs párja: http://www.tescomobile.hu/K%C3...
ez van nálunka cégnél. semmire se jo csak tlfonálni. vizb még nm volt. amugy birja az aksi sokáig mondjuk havonta egyszer csörgti mg valaki.
ezt nézegetem Samsung B2710 Xcover 271 Mobiltelefon
valaki ismeri?