ez nem gyári matrisz.. ez jobb.. ez okr es..
konkrétasn nagyon esrős.. stabilan felragasztva.. ez nem megy sehova.. nem válik el..
gec mód sajnálnám.. a sárvédp az vagy 4 rugó.. a gyári.. de azt mire felmatricázom.. úgy egy 10es.. na azt meg inkább akkor hagyom..
mert egy marticas sem ér többet mint a műanyagok.. már szerintem..
az volt a baj.. át akartam forditani.. de nagyon meredek volt kicsi a hely.. és a hó megcsúszott és első sárvédővel tompitotta ki a a fát..
lyakó.. én is gondolkodtam azon hogy ügyesebb leszek.. de aztán én nem vagyok az..a falyta
Most az a baj hogy hidegbe törik vagy, hogy telen az osszes kilany aki nem megy motorozni .
Én gyári ktm műanyagokat rakok..azon van matrica..ellwnbe nem dobaljuk ha kell ha nem
Ma érdekes napom volt, 2 hete volt a bukásom, annak ellenére múlt héten "egész jót" sikerült motorozni, de ma...kb. 700m-t
Amikor már kitoltam, éreztem nem OK, de próbáljuk, mentem 300m-t megálltam, mert fájt, akkor elgurult a gyógyszer mentem még 400m-t tempósabban, s ott vége volt, muszáj volt megállni, a fájdalom kiütött.
Utána míg berúgtam a motort és sikerült hazajönni...örökkévalóságnak tűnt az a pár száz méter.
Valami izom húzódás lehet, nem borda törés, nyomásra nem igazán fáj, de terhelésre KO leszek tőle.
Motorozás elfelejetve egy időre kezdődik a szervíz, majd valamikor.
én melegben úgy tördeltem le a husky idomjainak a végét hogy észre sem vettem hol akadt el
törnek ezek az öreg műanyagok
amit most vettem sokkal hajlékonyabb mint ami fent van
na pont ezért én sem akarok úlyat venni..mert igaz hogy drága.. vagy 13 ályró
de ezen van egy tsomó.. matrisza.. ..ami együtt él a motor többi matriszályáwal.. igy ezt minden képp szeretném megtartani..
és de szerintem ..lyaú is lett
Az oluan sarvedot mar cserelni szoktak ha mar bologat..en is torte ossze mar parat es nem szegyen ujjal menni ,mondjuk baszogattak is erte,hogy legalabb indulas elott a fost felhanyhattam volna,nem villgoni vele
mÚÚÚhahahaha
NYÍÍHahaHa...
hát ez gecipolyénos volt
múarhahahahahahÁk
mint irtam.. az első sárvédőt az kissé reparálni kellett.. ugyan is ... két részre szakadt...
a csuklóm meg.. gyógyul.. de még ezt a 7et kihagyom vele..
mondjuk holnap már úly hét ...
és mi van veletek.. banditiksz. te ráwerted már a gépedre.. vagy csak itt veritek a fórumon..
inkább irlyá élményeidről.. ..ha nix.. akkor talál6ol olyat a fészbukós haveroknál ..
az a baj avval a vakolóval hogy egy zsák cucc másfél vödör
25kg cement kb 800 pénz 25kg mész kb 700 homok meg van a kertben
ennyiből meg lehet csinálni vagy 10 vödörrel
és nem sokkal több meló
bár most a fagyos időben nem hinném hogy a tüzépek tartanak meszet, boltban meg tuti drágább
lyodos.. titokhalytás az lessz.. olyan titkor hogy senki sem megy rá.. nix időpont se.. meg ember se
csak azt ne mond találtál jelentkezőt valamikora motorozni innen a megyéből.. vagy akár békésmegyéből.. mert röhtön lepetézek
mondom.. 7főn esetleg.. ha holnap elkészül a gép.. és a tsuklóm is úgy láátom jó lesz...
menni kellene mert a 7en cak a 7fő az ami szabad.. a többi munkázás van
már a fával szutykolni nem kel.. de mégis egy kis konyhabútor kiegészitést csinálok.. már leszabatttam hozzá a cuccost.. szerdán meg du tól az a dolog..
jó lett volna róla egy kép
így látatlanba a legegyszerűbbnek az tűnik,hogy a hiányokat téglával meg proknikkal,kipótolod,aztán levakolod,téglád van,egy zsák vakoló anyag meg 1500ft/30kg
ha nikecel meg gkarton,akkor a nikecelt le kellene hálóznod,és csak utána tudnád a kartont ragasztani,amihez kell külön ragacs ami lehet csak zsákosan kapható,és nem is olcsó
ha gletteled mindenképpen tegyél élvédőt
konkrétasn nagyon esrős.. stabilan felragasztva.. ez nem megy sehova.. nem válik el..
gec mód sajnálnám.. a sárvédp az vagy 4 rugó.. a gyári.. de azt mire felmatricázom.. úgy egy 10es.. na azt meg inkább akkor hagyom..
mert egy marticas sem ér többet mint a műanyagok.. már szerintem..
az volt a baj.. át akartam forditani.. de nagyon meredek volt kicsi a hely.. és a hó megcsúszott és első sárvédővel tompitotta ki a a fát..
lyakó.. én is gondolkodtam azon hogy ügyesebb leszek.. de aztán én nem vagyok az..a falyta
A hátsót már törtem én is párszor, de amióta megvan csinálva visszhajlósra jól bírja
Hidegben viszont szinte minden műanyag idomom tört már le a motorról, nem bírják a mínuszokat.
Én gyári ktm műanyagokat rakok..azon van matrica..ellwnbe nem dobaljuk ha kell ha nem
Amikor már kitoltam, éreztem nem OK, de próbáljuk, mentem 300m-t megálltam, mert fájt, akkor elgurult a gyógyszer mentem még 400m-t tempósabban, s ott vége volt, muszáj volt megállni, a fájdalom kiütött.
Utána míg berúgtam a motort és sikerült hazajönni...örökkévalóságnak tűnt az a pár száz méter.
Valami izom húzódás lehet, nem borda törés, nyomásra nem igazán fáj, de terhelésre KO leszek tőle.
Motorozás elfelejetve egy időre kezdődik a szervíz, majd valamikor.
törnek ezek az öreg műanyagok
amit most vettem sokkal hajlékonyabb mint ami fent van
Komolyra fordítva, fogadjunk, hogy -X fokba(x nagyobb mint 5) voltál vele motorozni, úgy tényleg törik mint a ropi
havernál a drz farokidoma alá is pakoltunk nem bírta a rezgést meg a gizgazakat
de ezen van egy tsomó.. matrisza.. ..ami együtt él a motor többi matriszályáwal.. igy ezt minden képp szeretném megtartani..
és de szerintem ..lyaú is lett
NYÍÍHahaHa...
hát ez gecipolyénos volt
múarhahahahahahÁk
mint irtam.. az első sárvédőt az kissé reparálni kellett.. ugyan is ... két részre szakadt...
a csuklóm meg.. gyógyul.. de még ezt a 7et kihagyom vele..
mondjuk holnap már úly hét ...
és mi van veletek.. banditiksz. te ráwerted már a gépedre.. vagy csak itt veritek a fórumon..
inkább irlyá élményeidről.. ..ha nix.. akkor talál6ol olyat a fészbukós haveroknál ..
25kg cement kb 800 pénz 25kg mész kb 700 homok meg van a kertben
ennyiből meg lehet csinálni vagy 10 vödörrel
és nem sokkal több meló
bár most a fagyos időben nem hinném hogy a tüzépek tartanak meszet, boltban meg tuti drágább
a holnap déli gyerekfelügyeletet
lyodos.. titokhalytás az lessz.. olyan titkor hogy senki sem megy rá.. nix időpont se.. meg ember se
csak azt ne mond találtál jelentkezőt valamikora motorozni innen a megyéből.. vagy akár békésmegyéből.. mert röhtön lepetézek
mondom.. 7főn esetleg.. ha holnap elkészül a gép.. és a tsuklóm is úgy láátom jó lesz...
menni kellene mert a 7en cak a 7fő az ami szabad.. a többi munkázás van
már a fával szutykolni nem kel.. de mégis egy kis konyhabútor kiegészitést csinálok.. már leszabatttam hozzá a cuccost.. szerdán meg du tól az a dolog..
így látatlanba a legegyszerűbbnek az tűnik,hogy a hiányokat téglával meg proknikkal,kipótolod,aztán levakolod,téglád van,egy zsák vakoló anyag meg 1500ft/30kg
ha nikecel meg gkarton,akkor a nikecelt le kellene hálóznod,és csak utána tudnád a kartont ragasztani,amihez kell külön ragacs ami lehet csak zsákosan kapható,és nem is olcsó
ha gletteled mindenképpen tegyél élvédőt
http://youtu.be/6qMTMBY8Eoc