szóval ott az a 25-30cm hó.. de ha mondjuk.. jönne ide is az a 2 napos jó kis meleg eső.. akkor az úgy elmossa pikk pakk a 30cm nyi havat is.. hogy igazi örömsárban lehetne menni.. ha jönnének azok a plussz fokok
lyódli készül a gép..silyeld ki magad.. oszt ha nemsoká jön a + fok meg a megasár ....
akor tur6nánk eggyet ebbe a takonyba 1-2 7múlva
nagyon jó strapabiró teló 22hónapos korában beleesett a kádba úgy h a usb bemeneten nem volt a kupak bedugva elvittem Budaörsre a szervizbe 1 hét cserekészülék utánna monták nem érdemes megcsinálni és kaptam 1 ujat!hozzáteszem olyan karcos és lestrapált volt a teló h a mikor meglátta a szrvizes csak annyit tudott mondani : úr isten!épitőiparban dolgozok nekem nagyon bevált!
nálunk is praúbálták a triált..cska rá kellett jönne ..igaz hogy élvezetes egy focipálya mérető teliakadályokkal helyne is motorozgatni.. ellentétben egy endúrókrossz motorrral.. de kb ekkora területen ik is fúlyta magát az élevezetekkel..
mert nekünk a focipályáktól nagyobb túrákra.. kell egy nagyobb motor.. .
hály kolbik..
ez a fa vétee akkor úgy nálad mindehol megoldott.. csak nálunk van úgy hogy .. ez májusban is annyiért adta mint junius julius augusztus..szeptember..lyó véltelt már 3 éve nem csináltam(az ember nehezen ismeri el rosz döntéseit...de igy utólag okoskodok már hogy a 2000ft ért a szelezék tölgy még okés volt.. 1950éert is a bükk..de a 2200éert már az a 10% ott már a 25-30 % fűtés spórolás a gázhoz képest-ből már element a fele.. és akkor még a 60 órányi szutykolást azt más lassan csak a 20 000 ft-nyi spóroláshoz...kedvtelésből csinálomnak számol6om...
aztána kövtkező évnben..
az ugyan úgy kaloriában égő csak könnyebben gyúlékony akácnál ..az 2500éert meg épp nullán voltam..(igy utólag könnyedén belát6ó) a 60 óra munkázás vele..ott már full hobbiban volt...
amit lássunk be.. mással is el tudok tölteni..
és aztán hogy ..nem vagyok narancsos.. de csak tényleg vitték lejjebb a 135ft gázt.. 2 év alatt.. 101 ft re..
a fűtőérték okosak.. meg lehet okoskodni hogy .. igy nem melegit meg úgy keverik inert gázzal ezt a földgáz nevű förmedvényt..
de ott is a kalóriaéerték.. a fűtöérték csak szabványban van meghatározva.. (elég sokat járunk ki gyakorlatra meg minden lófax.. ot ondja is a művezető hogy talán .. óránként vett minta alapján vagy hogy van beállitva ez a inert(semeleges) gáz bekeverés hogy a földgáz mondom állandó kalóriás legyen...
szóval....
és ez ahogy nézemm... a 7-8 éves távlatból.. hogy ugyan annyit eszik az a kazán ma is a hidegekben.. ..mint 2008ban a hidegekben....
szóval csak be kell látni..ha minden évben annyit romlana a fűtőértéke a gáznak..mint sirnak az okos(kodó) emberek.. akkor ez nem lehetne.. ..
szóval ez van...
én azért javallom... kicsit nézze meg mindenki...
aztán .. kijön egy tél.. mondjuk állandóan.. 60m3 keményfából...l...meg a gázfűtésel is megeszik ugyan akkor..ugy 1200m3 .....mert ezek állandók lesznek...
minden télen...
akkor meg kell nézni menniyért van az a 60 m3 fa..
és mennyi ért az az 1200m3 gáz...
és amelyik az olcsóbb...
azt nem szégyen választani...
vagy igen?
persze ahol van választási lehetőség.. 10,5 éve még nekem sem volt.. gázom..
telóval igy meg vagytok áldva.. vigyázni kell arra....
táskába tartani...nem a fémhulladékba...
nekem egy alyándék b 2100 számszungom van.. ez nem tipitapi.. de telefonálni minden körülmények közet lehet vele..
ez olyan csáknoriszos teló.. mert
bir ez mindent IS
netezni meg ott a gép.. a számító gép..
bakker.. itt a szép idő .. nekem meg a csuklóm még rottyon van...
pályázni nem lehet vele.. a hegyekbe ..meg még tuti ott a 20 cm hó.. hanme több..mert a 7 elején leesett megint vagy 10cm...tőlünk a 100-150km rel keletebbre eső csapadékzónában..
én se, nem is lenne bekapcsolva egy évben max 20-25 napot
csak akkor motorozáskor 1 kacat kellene 3 helyett
egyet még elhagyni is sokkal könnyebb mint a sokat
vizbe lyavallom a dszett szkít
lyódli készül a gép..silyeld ki magad.. oszt ha nemsoká jön a + fok meg a megasár ....
akor tur6nánk eggyet ebbe a takonyba 1-2 7múlva
nálunk is praúbálták a triált..cska rá kellett jönne ..igaz hogy élvezetes egy focipálya mérető teliakadályokkal helyne is motorozgatni.. ellentétben egy endúrókrossz motorrral.. de kb ekkora területen ik is fúlyta magát az élevezetekkel..
mert nekünk a focipályáktól nagyobb túrákra.. kell egy nagyobb motor.. .
ez a fa vétee akkor úgy nálad mindehol megoldott.. csak nálunk van úgy hogy .. ez májusban is annyiért adta mint junius julius augusztus..szeptember..lyó véltelt már 3 éve nem csináltam(az ember nehezen ismeri el rosz döntéseit...de igy utólag okoskodok már hogy a 2000ft ért a szelezék tölgy még okés volt.. 1950éert is a bükk..de a 2200éert már az a 10% ott már a 25-30 % fűtés spórolás a gázhoz képest-ből már element a fele.. és akkor még a 60 órányi szutykolást azt más lassan csak a 20 000 ft-nyi spóroláshoz...kedvtelésből csinálomnak számol6om...
aztána kövtkező évnben..
az ugyan úgy kaloriában égő csak könnyebben gyúlékony akácnál ..az 2500éert meg épp nullán voltam..(igy utólag könnyedén belát6ó) a 60 óra munkázás vele..ott már full hobbiban volt...
amit lássunk be.. mással is el tudok tölteni..
és aztán hogy ..nem vagyok narancsos.. de csak tényleg vitték lejjebb a 135ft gázt.. 2 év alatt.. 101 ft re..
a fűtőérték okosak.. meg lehet okoskodni hogy .. igy nem melegit meg úgy keverik inert gázzal ezt a földgáz nevű förmedvényt..
de ott is a kalóriaéerték.. a fűtöérték csak szabványban van meghatározva.. (elég sokat járunk ki gyakorlatra meg minden lófax.. ot ondja is a művezető hogy talán .. óránként vett minta alapján vagy hogy van beállitva ez a inert(semeleges) gáz bekeverés hogy a földgáz mondom állandó kalóriás legyen...
szóval....
és ez ahogy nézemm... a 7-8 éves távlatból.. hogy ugyan annyit eszik az a kazán ma is a hidegekben.. ..mint 2008ban a hidegekben....
szóval csak be kell látni..ha minden évben annyit romlana a fűtőértéke a gáznak..mint sirnak az okos(kodó) emberek.. akkor ez nem lehetne.. ..
szóval ez van...
én azért javallom... kicsit nézze meg mindenki...
aztán .. kijön egy tél.. mondjuk állandóan.. 60m3 keményfából...l...meg a gázfűtésel is megeszik ugyan akkor..ugy 1200m3 .....mert ezek állandók lesznek...
minden télen...
akkor meg kell nézni menniyért van az a 60 m3 fa..
és mennyi ért az az 1200m3 gáz...
és amelyik az olcsóbb...
azt nem szégyen választani...
vagy igen?
persze ahol van választási lehetőség.. 10,5 éve még nekem sem volt.. gázom..
telóval igy meg vagytok áldva.. vigyázni kell arra....
táskába tartani...nem a fémhulladékba...
nekem egy alyándék b 2100 számszungom van.. ez nem tipitapi.. de telefonálni minden körülmények közet lehet vele..
ez olyan csáknoriszos teló.. mert
bir ez mindent IS
netezni meg ott a gép.. a számító gép..
bakker.. itt a szép idő .. nekem meg a csuklóm még rottyon van...
pályázni nem lehet vele.. a hegyekbe ..meg még tuti ott a 20 cm hó.. hanme több..mert a 7 elején leesett megint vagy 10cm...tőlünk a 100-150km rel keletebbre eső csapadékzónában..
most ezt nézegetem pót tank +1,5l
meg ha lehet lábon száradtat veszek meg a fenyő hamar szárad
jövő héten megküzdök vele
Megvan a útvonal szerkesztés?
most fel lesz újítva teljesen
most fel lesz újítva teljesen
gg meg van még
csak akkor motorozáskor 1 kacat kellene 3 helyett
egyet még elhagyni is sokkal könnyebb mint a sokat