Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem túl szerencsés, ha kiraktok ilyen infókat publikusba, szerintem. OK, ezen legalább nincs GPS koordiáta, de egész jó belőheti egy elemző...aztán ott se lehet majd menni.
Ha legális engedélye van a "pályának", még akkor is lehet gond, ha ráugrik valaki, aki elvből ellenzi a dolgot.
Jó napot!
2 milliárdos pluszbevételt remél a kormány a rendszámtáblák kötelező cseréjéből.Kötelezően lecseréltetné az autók rendszámtábláit a kormány, hogy növelje az idei költségvetés bevételeit – írja a hvg.hu. A Nemzetgazdasági Minisztérium az Európai Bizottságnak küldött decemberi jelentésében tett erre ígéretet. A tervek szerint a cseréből befolyó illeték idén hozzávetőleg 12 milliárd forint lesz.
http://nonstop24.in/2015/01/05...
2015. december 31-e után érvényét veszítik a régi építőgép-kezelői jogosítványok, aki ezután emelőgéppel, rakodógéppel dolgozni szeretne, újra kell vizsgáznia. Azonban, aki nem rendelkezik OKJ tanfolyammal sem, annak a gyakorlati vizsga előtt elméleti tanfolyamot és vizsgát is kell tennie.
Ott lehet motorozni? Mert enis elmennek oda.de kocsival lehet parkolni vagy necces az egesz es labon jartok oda? En voltam tegnap is.meg most megyek a zs betus helyre de ha volna jobb palya oda szivdsen kijarnek. Macskas nekem tetszett ha ez jobb az kafa lehet.mitol jobb? Nagyobbak a dombok? Temposabb.valmit irhatnal mitol jobb.udv
Ez Kecskemét alatt van valamerre, Matkópuszta van ott egy reptér is.
A baj az, hogy annyira suta vagyok, hogy kiba..ottul nem találnék oda egyedül.
és az is kk0,5 1háza mellett van valahol?
mert akkor..felfoglak híwni merre az az arra
ismerem is a henteséket..most is tőlük vettem a lókolbászba való szalonnát
nyami nyami is lett
mindég dicsérte pofát hogy milyen szép és okos...
mert egyébként idegrendszerileg..nagyon jó volt...
bicaj mellé leraaktam..az nem húzta el nem döntötte el...
ha meg volt a 3m távolság...az emberek jöhetek mehettek csak bámultab öket..
de azért ha valaki közeltett felé..akkor már a szeme se áltlyó
kau nekünk is volt eddig 2, de sajna a másodikkal kudarcot vallottunk. Egy félegyházi tenyésztőtől hoztuk el de sajna 5 hónapos korában elváltunk azt hiszem Szatymazra vitték, egy hentes koma van neki sok ilyen és hasonló kutyája. Nyert is vele junior díjakat, de ő is nehezen boldogult vele annyira domináns.
Nagyon sajnáltam, de se neki se nekünk nem volt így jó nem tudtunk vele foglalkozni kb egyedül volt egész nap...
Huhh durva ma reggel már a tükörben sem láttam magam... lehet van valami gond velelm meg a fejem is mintha nagyobb lenne.
egyébként ez Matkón volt, de kb mint a macskás csak jobb
lya akartam mesélni úly kuttyát..
ugyebár ez is lényegében kaukázusi medveterelő
8 hetesen...ugy roppantotta szét sültcsirkecomb csontját...hogy csak pislogtam mint a hal a teszkós szatyorban
és már kimutatta a foga-a fehérlyét is..de helyre billentettem azonnal...
ezzel nem fogok úgy lyárni mint pofával..hogy úgy nevelem mint egy dalycsland lyuhászt osztán csak nézek hogy most akkor ki is az igazi boss...
ez egyből megokosodik... nemm lesz egy nyighaly lyószág az tutti,kemény lesz..mint a fagyott kutya lába
hály kolbik..
laca ..baly van az aúráddal a fotón..nem látszk az arszod
mennyé el szellemgyógyászhoz
ez a macskásnál van

zsolesz...lebuktattál..
nem is volt eltörve... csak én alakítottam úgy..hogy azt a pár frissen keletkezett karcot...az úgy tűntettem fel..minta halyszál repedés lenne ....ami miatt meg cigg-gánol6tam kissé
mert fel akartam vágni a sehonnan beszerezhető..de big deddimtől örökölt perforált lemezeimmel
Osztrakbol lehet huskvarmahoz bahnernal raktaron van minden.ha tudsz ceget nettora kapod ugy jobb mint barhol magyarban vagy mashol.az ujakhoz van foleg amiota ktm a huski.
Úgy néz ki sikerült találnom itthon egy talon kosarat viszonylag jó árban olcsóbb mintha ebayről vagy bárhonnan szerezném be hála jrider fórumtársnak. Elméletileg jövőhéten már meglesz bár most, hogy megreszeltük sokkal jobb lett.
Szombaton mentünk egyet délután tökéletes volt az idő talaj minden egy jó alföldi homokbuckás motoroláshoz és persze a technika is jó volt kezdem megszokni az exc-t és egyre jobban tetszik.
időben kell rendelni
Nem is látszik.. hol volt eltörve..?
Kösz onnan én is tudok csak az idő sok míg haza ér!
kell
ok
ha kel szojjá
még nem készült el.....
talán a héten
ha megjön akkor látom milyen ha nem jó módosítunk
matrica jó lett?
angliából lett hozva, ebayról rendelve
ami itt 16-posta az kint 12 és (nekem)ingyen elhozták
ha vmi komolyabb tárcsa,és csak pár lapka hiányzik,és a meglévők jó állapotuak,akkor talán érdemes megcsináltani
szerszámélezéssel,foglalkozók megtudják csinálni,de megekecselni veszélyes dolog,mert egy kirepúlő lapka nem kis kárt tud tenni az emberben
Helo INI!
Huskihoz hol veszed az idomokat Jó áron?
Köszi