Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BB Wittman mester nem győzőt meg
opciók: - honolás kb. 10000ft nem garantál a végeredmény
- vas hűvejezés kb. 40000ft
Plusz dugó egyebek dugó egyébként kb. 50000
Amcsiból 140.000ft a szett a képen
egy nyarat szoktam szárítani
de nem is a frissen vágott fát rakod bele
nekünk 7 telet nyomja az atmos DC50 jimmy figyelj van hozzá ladomat meg 3000L puffer meg 300l HVM
tudom javasolni a szélvédő fűtést
kazánoztok itt mikor én már régen a falbontásnál meg a villanyszerelésnél tartok....

ma például agyfaszt kaptam az alternativ kapcsoloktol, van egy előszoba amiben karnyujtásnyira van 4 ilyen kapcsolo....ááááááá....
nincs olyan hogy négy évszakos gumi...

ez csak egy vevő vakitás... gondolj bele tök más anyag minőség, és profil kell télen és nyáron...

de egy komoly gumis ezt elmondja neked
Az autó keveset megy. Szerintem idén nem ment 5000ret. Olvasgattam a teszteket. De egy komoly négyévszakos hozza azt mint amit egy gagyi téli tud.
Hát havernek volt 4 évszakos,hidegben még jól tapadt de hóban már mindíg szopott vele mint a torkosborz.... Sztem jobban jártok a télivel télen..
Én is dobnék be egy kérdést. Ki használ négyévszakos gumit? Mennyire jók? Azt hallottam hogy tavasszal meg ősszel jò. Van az apósnak egy hegyrejárós mazdája arra kéne gumi. De mind a téli mind a nyári lefutott. Nézegettem a gumikat komolyabb 4 évszakost kapok 20körül darabját. De ennyi pénzből veszek egy gagyi nyári meg téli szettet is. Kinek mi a véleménye?
igen, igen!

mára már min. 15öt mondanak.

de régen még az 5nek is örültek...
-em
Előjáték nálad: Ktm-en van, azzal szopok mindig, mi lenne, ha most te fuvoláznál?
nem viszed túlzásba
Én a tévé bekapcsolását,és a barátok közt megkeresését nevezem annak!
előjáték?
te így nevezed a gatya letolást?
Vagy csajt hazavinni! Mire belekezdtél volna az előjátékba,már elment a kedved az egésztől mert patakokba folyt a hátadon a víz! Ha beraktál egy ventilátort,csak keverte a forró levegőt,és reggelre ököl méretű csipák lettek a szemeden!
És próbálj meg aludni...
Ez nem most lett kitalálva! Itt a környékbe 20-25 éve vannak ennél jóval nagyobb köcsögök!De nem is kell olyan messzire menni,mert itt a fórumon is van jópár!
Ismerős a sztori! Kint 28 fok,bent 43!
annyiból volt jó hogy ez egy új ház volt és színezni kellett volna, ami a költségek kb fele lett volna mondenképp
szóval csak a hungarocelezés max 200ba volt(de ettől tuti kevesebbe)
mert színezés előtt mindenképp le lett volna hálózva hogy ne repedezzen
szóval a hungarocell-dűbel-párzsák ragasztó a plusz
és a nyári trükk hogy fa kell a ház elé
amikor egy lakótelepen 35+ fok van bent akkor nálam 25-27
Mer egy igazi köcsög, na az meleg
Én tetőtéri gyerek vagyok... meg vagyok edzve ilyen szempontból...
Jó de lankadt f@sszal se lehet b@szni...
Ez se mindig igaz, a pénz egy eszköz, az tény, hogy sok dolgot el lehet vele érni, de ha csak zsivány vagy és sík hülye mellé és így szedted össze a pénzt, nem biztos, hogy tudatos dolgokra fogod elkölteni Lásd Jimmi példáját a 3 millással, aki azt se tudja mit vett