BB Wittman mester nem győzőt meg
opciók: - honolás kb. 10000ft nem garantál a végeredmény
- vas hűvejezés kb. 40000ft
Plusz dugó egyebek dugó egyébként kb. 50000
Amcsiból 140.000ft a szett a képen
Én is dobnék be egy kérdést. Ki használ négyévszakos gumit? Mennyire jók? Azt hallottam hogy tavasszal meg ősszel jò. Van az apósnak egy hegyrejárós mazdája arra kéne gumi. De mind a téli mind a nyári lefutott. Nézegettem a gumikat komolyabb 4 évszakost kapok 20körül darabját. De ennyi pénzből veszek egy gagyi nyári meg téli szettet is. Kinek mi a véleménye?
Vagy csajt hazavinni! Mire belekezdtél volna az előjátékba,már elment a kedved az egésztől mert patakokba folyt a hátadon a víz! Ha beraktál egy ventilátort,csak keverte a forró levegőt,és reggelre ököl méretű csipák lettek a szemeden!
Ez nem most lett kitalálva! Itt a környékbe 20-25 éve vannak ennél jóval nagyobb köcsögök!De nem is kell olyan messzire menni,mert itt a fórumon is van jópár!
annyiból volt jó hogy ez egy új ház volt és színezni kellett volna, ami a költségek kb fele lett volna mondenképp
szóval csak a hungarocelezés max 200ba volt(de ettől tuti kevesebbe)
mert színezés előtt mindenképp le lett volna hálózva hogy ne repedezzen
szóval a hungarocell-dűbel-párzsák ragasztó a plusz
és a nyári trükk hogy fa kell a ház elé
amikor egy lakótelepen 35+ fok van bent akkor nálam 25-27
Ez se mindig igaz, a pénz egy eszköz, az tény, hogy sok dolgot el lehet vele érni, de ha csak zsivány vagy és sík hülye mellé és így szedted össze a pénzt, nem biztos, hogy tudatos dolgokra fogod elkölteni Lásd Jimmi példáját a 3 millással, aki azt se tudja mit vett
opciók: - honolás kb. 10000ft nem garantál a végeredmény
- vas hűvejezés kb. 40000ft
Plusz dugó egyebek dugó egyébként kb. 50000
Amcsiból 140.000ft a szett a képen