Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy legyen! Én is szeretném még 30 év után is nézegetni, és egy pohár bor mellett vissza gondolni!
szoktam énis lesegetni unalmamban a mechanikákat. hogy milyen kis szar acél darabokon lognak ezek a székek. meg egész nagy kabinok is kis párcentis acélcsonkok fognak ráa sodronyra. a nagy 200 fős oriáskabinokról ne is beszéljünk. jópár éve cortia de ampezzoban a nagykabin alatt átrepült egy vadászgép és a hátsó függőleges vezérsíkkal elcsapta a 10 centis központi felvonó kábelét. nem is írom le hányan haltak szörnyen. . a repülő meg állítólag észre se vette. mondjuk azt se értem hogy repülhetett ilyen helyen.
Köszönöm, de ezzel ugyan ott lennék, mint az eredetivel! Köszi azért!
Az a baj, hogy nem sokan értékelik sajnos.....
Én meg új kosarat akartam venni...
remélem ez nem most lesz
Heló! Nekem van Talon kuplungkosaram,hibátlan,eladó.
kb 20 üó-rát mentem vele.
Tel:30-4546180
ez még a régmúltból maradt napi szinten nem használom
de eladó
Jó lesz majd rágondolni, ha már nem áll fel!
azt mással szoktam
nekem is van egy felújítás alatt már újra van festve horganyozva vannak a dolgok 12v 638 oldalkocsis
hogyne foglalkozna.. ilyennel szegecseli egész nap háturu a csajokat... támolyogva
adnék én neki olyan támolygást a kiskalapáccsal....
van ilyen gépünk igen
ki kell számolni a szegecs oszt kész max moricka szerszám kell hozzá
Ha 87-szer nem bántam meg, akkor egyszer sem... Nappaliba tervezem majd, ha egyszer lesz nappalim!
Foglalkozol ilyennel?
3 szegecsért ne vedd meg
kár volt érte...
támolygo szegecselőgép, fél milláért .. te tudsz élni...
ez igy van
felvonorol jut eszembe, hallotad a nagy hirt elszakadt valami kábel egy felvonoban voralbergben, 80-an logtak két orán keresztül a nyitott ülőkékben mire leszedték őket, tutti nem volt melegük...
Na, valami ilyesmire gondoltam, hogy nem csak elpiiiics@zom...
a szerszám miatt
nekem is van egy folyamatba
azt ha nem sikerült akkor visz mindent mint a piroshetes