ez a latszi bátsi ez okos ember az tutti qrwaélet ha lenne magyarországon olyan adó hogy a tanácsokért is kéne adózni akkor ö lehetne a legnagyoobb tanácsadó
igen, csak pl földúton 70-el egy 30 kilós őz nem okoz akkor a kárt a szervezetben mint aszfalton 80+80-al egy 24 tonnás kamion
persze vannak olyanok is akik 10km/órával összetörik magukat biciklivel is
az aszfalt veszélyes
múlt évben 1x volt úgy hogy majdnem megdöglöttem az is aszfalton volt
lett egy hátsó durrdefektem 80-90es tempónál
a szembejövő majdnem megvolt
szerencse hogy előtte 3 nap terepeztünk rendesen és egész jó egyensúlyozási formában voltam
nekem 50 ezernél könyökölt ki a gixer... biztos hogy a következő utcai motorom megint viffer lesz azok 200 ezer felett is elmennek hiba nélkül,
ez a keveset kell rá költeni dolog azért nem teljesen igaz, egy gumi 50-60 ezer és elég hamar lekopik ha huzod neki...
amugymeg felesleges hasonlitgatni az utcát meg a terepet, mert a két keréken kivűl semmi közük egymáshoz
Melegszendvicset ettél?
Buzievagy?
hanme az urológusnál..
és azt kérdi mikor mind a két kezét a vállára tszi.. na melyik ullyam van bent
persze vannak olyanok is akik 10km/órával összetörik magukat biciklivel is
múlt évben 1x volt úgy hogy majdnem megdöglöttem az is aszfalton volt
lett egy hátsó durrdefektem 80-90es tempónál
a szembejövő majdnem megvolt
szerencse hogy előtte 3 nap terepeztünk rendesen és egész jó egyensúlyozási formában voltam
ez a keveset kell rá költeni dolog azért nem teljesen igaz, egy gumi 50-60 ezer és elég hamar lekopik ha huzod neki...
amugymeg felesleges hasonlitgatni az utcát meg a terepet, mert a két keréken kivűl semmi közük egymáshoz