Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye van aki megvesz egy új motort egy évig használja aztán eladja és így nem költ felújításra és mindíg új paripán ül...
Namost mennyit veszít az árából egy év alatt? És mennyivel jön ki jobban mintha venne egy motort( nem öreget) és karbantartja?
Sziasztok!
Kellemes karácsonyt mindenkinek! Érdeklődnék hogy tokodról van valaki ?Mert kéne a pályáról infó.
Ki az mesélj?
nem az a titokjános aki évente 2 x ir be! vagy ritkábban. hanem az a titokjános aki soha a büdös életbe nem is fog beírni , nem is írt be és eszében sincs előbujni. csak simán évek óta leskelődik.

te Britton reméljük nem vetted magadra a titokjános jelzőt mert már kismiliószor jelen voltál.
én szoktam őket különféle jelzőkkel illetni de most ezuton kivánok nekik is és másoknak is boldog bejglizabálásban gazdag újévet .

amugy tudok egy elűzött emberről aki uj niknévvel irkált a napokban . idén már nem buktatom meg de majd jövőre kiugrasztom :)
tos nem heggesztett neked pálcából füstcsövet?
a mocsok
halyrá lyézuska

Boldog Titokkarácsonyt Mindenkinek, még annak is, aki nem túl szimpatikusan leanyázta a titokjánosokat!
Aki meg lesi a nyuggggdííjt, az meg...remélem a Jézuska meghozza neki!
Szép karácsonyt kívánok mindenkinek!
Na meg egy új füstcsövet!
boldog karácsonyt, újévet, húsvétot, hanukát , születésnapot, és névnapot, anyáknapját, nőnapot, boldogasszonyt, vizkeresztet kívánok mindenkinek
Boldog Békés Ünnepek mindenkinek!
http://youtu.be/b3xovbEQvVs
Békés Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek
Kellemes ünnnepeket mindenkinek!
passsz.. akkor vasárnap lesz a menet?
lehet elmegyek... ha fagyott talaj lesz.. akkor meg szinte..tuti
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek..
legyen béke és nyugalom a szivetekben
illetve akit megbántottam idén,..
az ne felejtse el. és akkor hátha lyöwöre nem futunk rá megint a témára .
de azért haragudni sem szabad.. senkire.. mert senki nem tartozik a másiknak semmivel.. főleg nem elszámólási kötelezettséggel
ahogy nagy tanárom goldentút is mondá..
ki vagy te az anyám hogy elszámolással tartozom neked a tetteimért

csináljuk úgy a dolgokat hogy kellemesek legyenek.. ami pedig kicsit is nyűgös ..azokat kerüljétek..

egyébként az emberi pszihológia za fontos dolog.. a pszihológia meg az hogy a gépek jól működjenek alattunk.
lyódlis.. tartoztam neked egy vidivel.-
de ahol bebénázok azok terméss-szetessen nixenek benne.. hisz én vagyok a prodjuszer
pedig állat ahogy fekszek a gép alatt te meg leemeled rólam..múhahha
de azért csak van kis vidi
http://youtu.be/RVdec11-Xw8
Köszi neked is meg mindenkinek! Meg jó hajtást!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Aki megy hajtani, annak jó motorozást! (Óvatosan a haraszt alatt megbújó meglepikkel)
Nem mindíg rossz a made in china...
Gyártanak azok minőséget is... Pl ha olcsón akarnak műholdat felküldeni akkor kínához fordulnak..
az enyémnek ilyen a bélése
állítólag usa katonai cucc
aztán lehet made is china.......
Az én zsákom egy jó minőségű katonai portéka, minden eleme szerelhető, így nem probléma a takarítás. A régi tesco-ssal voltak bajok.
utálom az ecetszagot
én citrompótlóval próbálkoztam de nem lett az igazi, aztán másik betétet vettem
Az ecet kicsap mindent.
tudtam hogy gec nagy miller vagy..
nem elég a 2012..kell egyből mellés egy 2014..
mondjuk kicsit snálydiga zaz az alyánlat.. de végül is ..csak nem 3000 ályrót adnál érte... mert az meg már nagyon lecigányolós alyánlat volan :-)
hály kolbik..
volt egy kis gikszer.. de már itt vagyok..mert hiányoztam mint a másnapos kutyaszar az ember cipőlyének a talpáról
na mind1 majd mesélek is .. lehet este.. emrt volt aksió.. jódossal kezdődött.. illetve zsirtv és bontósdsal kezdődött .lyódlissal volt a legkomolyabb vész.. én hibámból. aztán ..3 nap .. iszonyat szerelésben .. de a katarzis az tegnap 4 orakkol volt..megtaláltam a gondot.. és ma.. ma az orgazmus volt.. mert ma meg már megint ment a perpétum...mobile
ment a kedvensz gépem.. mint atom
http://youtu.be/WV7cJF0EudY