Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh és egy wildalpen turán végig gurulni motorral, na az is felejthetetlen élmény....
még hogy az endúró motorok a költségigényes elromló gépek
az útcaiban mi a retek tud elromlani?
ott minden gép 100.000km megy alapból...csak 6000km-enként olajcsere.. meg tankolni a gépet..oszt megy...nEEm?

biz-tos hogy van fílingje...de ha az ember fején átszalad egy gondolat
-tal küzdő tanuló vezető...akkor azért az azért az odabax...
haver meg a múltkor a körforgalomba megtámadott egy famili frosztos kocsit.. mert úgy gondolta(két hónaja van motorja) hogy az ő sávjába megy.. emez meg ..mit csinál.. ezáltal nekidőlt a frosztos oldalának... .. és úgy esett el..
mert egy igazi..mÚarhahaha
tény hogy veszélyes játék az utcai motorozás, de azért van filingje... és mellesleg jo sok előnye, például ugy megyek át a forgalmi dugon mint kés a vajon, és nem mellesleg nincs parkolási dij, helyet is találni neki mindig, csak rohadtul figyelni kell ki akar az életedre törni...
A miértekre a választ a harmadik képen találod... Hajtókaros lett a masíínya! A vicc, hogy abba akartam hagyni az utcai motorozást, hát, nem pont így gondoltam!
Köszönöm Reggeli Kávés Úr!
én átéltem...
..hát én meg azt hittem ot bükott le hogy észrevetted hogy ikszbe voltak az úllyai a billentyűn + az asztal alatt is a lába keresztbe

brály..
ez állat...
gondolom kihajtott eléd egy wér mókus épp mikor a zeneszerszámon 1 oktávot akartál váltani..a violinkulcsal

az útcai motorozástól csak gy dolog a veszélyesebb.. ha még visszafelé is motorral megy az ember
mielöbbi gyógyulást
BUÉK Mindenkinek, és akik kérdezték, hogy mi történt, azoknak pár képben itt a válasz.
Bal térd összes szalag, illetve ideg szakadás, ami mozgatja a bokád...
Május 20-án volt az eset, 28-án egy műtét, most december 19-én a második, 6 db csavar a térdben, az ideg még mindig nem működik, úgyhogy felfelé majd combból váltok!
Nem győztél meg, nem hiszek neked. Ezt csak úgy írod...
Több átéléssel kellene
kedves János.. őn ezt rosszul gondolja... én mindenkit szeretek aki a bolygon él... fogadd virtuális ölelésemet, de aztán semmi buzulás, meg a seggem fogdosása...
boldog új évet mindenkinek...
BUÉK!
na lyaú reggelt.

ugy lám én vagyok az első aki beköszönti ezt a szép hűwös lyanuár elselyét
mert a többi az még decs 31 ről visszamaradt.. én meg már az úly ébredő

lyani.. hát nem tudtad.. mindenki megy bulizni..az hogyfel akarod ébreszteni az embert élyfélkor.. na . .
bezzeg ha hozzám lyöttél volna .. én itthon vagyok.. de ide sem lettél wolna beengedve .. mert itt meg alszanak a kölykök
bakker lyobbat aludtak a petárdázáskor.. mint petárda nélkül.. malyd szólok a szomszédoknak.. hogy erre mindég igényt tartunk mostmár

lya és itt nálunk tök meleg van.. este mínusz tizen négy fok volt.. most meg már -10 fok van .. tökre érzem hogy jön a felmelegedés..óránként közel egy fokot melegszik a levegő...
szinte már tavasz van ..
Na átmotoroztam a Boldog Új Évbe, az első 5 perc még tetszett is, aztán fokozatosan lefagyott az ujjam...
Meg akartam lepni a kertvárosban lakó haverokat, hogy az év első 10.-20. percében rajtuk ütök melegedés álcájával, aztán nagy meglepetésemre egyik sem volt otthon

Ja persze a kazánok : A kazánokhoz értek a legjobban a világon, de neked nem segítek mert mindig az az érzésem, hogy nem szeretsz eléggé
BUÉK mindenkinek!
Boldog neue Jahr für alles. Még az irigyeknek is Guten rutsch.
Én is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Aki esetleg nem talál kedvére való műsort, mint ahogy én sem, annak szólok, hogy a DOQ csatornán megy az idei Red Bull Romaniacs összeállítása.
Boldog új évet kívánok minden kedves fóromozónak... És sok gondmentes motorozást...
Mindenkinek boldogabb uj évet. ..erőt a fölösleges vitához , benzint a motorba...sok kurvat az erdobe...
A régit kitekered,annak a helyére. Gondolom nem bele van hegesztve a kazán testbe a hőmérő.De inkább ne szerelj,nézek neked másikat.
nekem jo az is de hova tekerjem beee? a seggembe?
Az nem jó neki,mert azt leveszik a polcról a boltban,és akkor nem lesz mivel engem zrikálni!
Vannak ám! Csináltunk mi is olyan kazánházat,akkora vezérlő szekrény volt benne,mint a NASA-nál a rakétaközpontba!Már nem emlékszem pontosan,de valami 3,5 millbe volt,csak a kazánház.