jahh látod a képen a hajtokar az nekem is hiányzik komplett... a jozsinak is adtam egy szinte még használhato csapszeget amivel teleszemeteltem a furgonját...10 ezres fordulat felett kemény világ van ott bent..
de higy a picsbe tudott ugy kiszállni a hajtokarod hogy szétcseszi a bokádat?
Ne babrálj a hátsó fékkel, felesleges. Úgy kell felállítani a motort, hogy közel merőleges legyen a leejtőre, megszokás kérdése- általában.
Üzem közben ugyanúgy van motorféked, mint a gyári kuplungnál. Akkor nincs ha alapjáratra esett a fordulat-de ekkor egy kis gázadással rendeződik a helyzet, vagy ha leállt a motor.
basszus , gyogyulj meg minél hamarabb, amugy ezek a kemény dolgok amik veled is történnek mikor sérül valaki, a vasat meg a műanyagot meg lehet csinálni, de ha az ember sérül...
Bal térd tropa, szakadt az összes szalagom, és a peroneus ideg, ami a boka mozgását végzi. Összevarrták 5 óra alatt nálatok, a teljes felépülés minimum 1 év, ha egyáltalán meg fog mozdulni a bokám. 05.20-án történt, holnap lesz az első keresőképes napom.
mondjuk terepen még többször voltam korházba, majd egyszer beveszek egy marék qavingtont és megirom az emlékirataimban... persze ha eszembe jut mind