Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még fogok motorozni közuton, annak ellenére hogy eddig 3-szor ütöttek el...és sok egyébb kaland...

mondjuk terepen még többször voltam korházba, majd egyszer beveszek egy marék qavingtont és megirom az emlékirataimban... persze ha eszembe jut mind
igen sajna
sajnos nem, de a mögöttem ülő leányzónak hála ég igen! Őt aznap este kiengedték, zúzódásokkal! Ő a legfontosabb!
nem boka, hanem térd, de nem a hajtókartól, hanem az aszfalton, és árokban töltött 76,6 m-től!
Na ezért az nem megyek én aszfalton!Max robogóval,de csak finoman.
És a visszakapcsolásoknál, hogy viselkedik?
jahh hogy neked beált a hátulja és elestél?
A motort nem érdemes leállítani, mert alapjáraton, vagy álló motornál nincs kapcsolat, tehát nem lehet "betolni". Be kell rúgni ha leállt.

Milyen géped van?
Akkor neked nem voltak akkora mákod.
jahh látod a képen a hajtokar az nekem is hiányzik komplett... a jozsinak is adtam egy szinte még használhato csapszeget amivel teleszemeteltem a furgonját...10 ezres fordulat felett kemény világ van ott bent..

de higy a picsbe tudott ugy kiszállni a hajtokarod hogy szétcseszi a bokádat?

álltalában az előre vagy lefelé jön ki
Ne babrálj a hátsó fékkel, felesleges. Úgy kell felállítani a motort, hogy közel merőleges legyen a leejtőre, megszokás kérdése- általában.

Üzem közben ugyanúgy van motorféked, mint a gyári kuplungnál. Akkor nincs ha alapjáratra esett a fordulat-de ekkor egy kis gázadással rendeződik a helyzet, vagy ha leállt a motor.
Ez AZ, az osztrákoknál meg is veheted.
sok mindnet átértékel az ember...
Erre a csodára gondolok!
Kösz Jimmy
hajtókar, bár még szét nem szedtem, hogy bele nézzek
A kartert leszedtük, abban hajtókarcsapágy, és hajtókar darabok voltak
basszus , gyogyulj meg minél hamarabb, amugy ezek a kemény dolgok amik veled is történnek mikor sérül valaki, a vasat meg a műanyagot meg lehet csinálni, de ha az ember sérül...
Azt épp ebben a pillanatban vitték el ukránok , reggelre haza is érnek.
Kösz ! Ha elmegy az sm a háztol többet nem motorozok úton az biztos..
és ilyentől hogy valami elszált a blokkban?
bocsánat, nem nálatok, hanem Jimmy-éknél műtöttek!
Bal térd tropa, szakadt az összes szalagom, és a peroneus ideg, ami a boka mozgását végzi. Összevarrták 5 óra alatt nálatok, a teljes felépülés minimum 1 év, ha egyáltalán meg fog mozdulni a bokám. 05.20-án történt, holnap lesz az első keresőképes napom.
Úú bazz,sajnálom a cimborádat.
és neked lett valami bajod?
Miért nem mondtad nekik hogy elütöttetek egy fácánt,aztán most meg velem akartok szélvédőt cseréltetni?