Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig jobb mintha menet közbe kilopják a kuplungodat!
Bár így jobban végig gondolva,tegnap is ott volt a targoncás! Lehet az ütötte ki az ablakot?
Most mimért rakod fel a saját fényképed? Mondtam már hogy ne tedd ide ki,mert felismernek!
Az általad kedvelt súlyba belefér...
Az enyémről is letépte a hűtő csövét, amikor közösen mentünk...
tegnap raktam fel én is egy újabb rezót...aztán néztem nagyot h a dob nem megy bele a rezó végébe... mondom mi a pöcs...szóval ezért...a 2010es modellébe belecsúszott... fákken...
nem baj, én összeraktam,mondván,hogy a gumi majd helyén tartja...de mikor beindítottam rohadtul morgott...mondom mi a fasz ez a motor hajtókaros lett a sok állástól?... aztán megnéztem,h csak a rezó rezonál, de rohadtul és az csörömpöl... pont fel is akartalak hívni,hogy van az a powerpartsos kis kütyü amit a henger és a rezó közé kell tenni igaz? hogy ne a henger nyílását bassza szét a rezonancia...
Hol és mennyiért tudok venni ilyen powerpartsot? jobban járok h Petkuval gyártatok egyet?
A rezó összedugásra van vmi ötlet?
Mondjuk van egy 2012es sx dobom azzal elvileg összeházasítható?
Csoki plííz help mee
Azért ha nem is voltam ott,azért a kollégának össze horpasztottam a rezóját!
Meg olyan 55-65 kg közötti szűz lányok is jelentkezhetnek,akiknél lyukaszthatok.Jelentkezni csak egész alakos bikinis képpel.
nem volt akiét kilukaszd:::)))
balinyó meg volt gumi
én a hütő
kérem jelentkezzen az akién már lukasztott Jimmy
ja és ezek szerint résen voltak a kollégák hogy erre vetemedtél
Az utolsó Turai napon történt,amikor....Kész lett a pálya. Beestem az egyik mandiner közepén,kicsi tempóval,csak nem engedtem el a kormányt és csavart egyet a csuklómon. Másnap éreztem,hogy nem jó valami,mert nem bírtam a szekrényeket normálisan cipelni...Azóta meg nem javult. Nem tudom,hogy ilyenkor pihentetni kell,vagy le kell szarni,és megjavul..
Csak hogy védjem a mundér becsületét. Cserébe nem kell kutyulni a keverékkel,pancsolni folyton.
Egy árokba mentünk,aztán a lefelébe baszta ki egy fadarab.Szerencsére észrevettem rögtön.Az árokból már négyen cibáltuk ki.Három spanit kellett összekötni,csak úgy tudtuk felcibálni.
Az biztos is! De te meg méghülyébben! Féktárcsa letörős,rezó összehorpasztós!

Különben is,aki meghívatja magát italra,az ne szóljon egy szót se!
meg kell tölteni grafitos zsírral aztán élete végéig hozzá sem kell nyúlni a motorhoz
mondjuk nyugdíjas tuti nem lesz
Az milyen motor hogy olaj van benne?...az a jo motor amibe nem kell..meg azzal is komplikalni az eleted
2011-től vastagabb a rezó vége nem tudod összedugni a hangtompítóval.
Husaberg eleve az új (vastagabb) csővel jön ki.
hály..
az faxa..
és mit jelent az hogy úgy.. mert én úgy pontossan hogy még épp időben lett észrevéve és 7-8 dl olaj jöt le belőle.. tehát még a motor sem károsodott azalatt a 2-3 perc alatt mig a betörött kémlelő ablak és a leállítás megtörtént...
de ez nagy szerencse volt .. már mint hogy ilyne hamar észleleve lett... mert szerintem még egy felfelét nem úszott volna meg ... mert ott felfelében ..csúnyán kiveri az olajat

zsozsó...
a kipufugóról annyit...nem hogy a 2011 re is lyó..de még a berg 570re is.. ..
csak kicsit utána kell munkázni...itt ott
jah, azé mer hülyén mész
még 12 re is jó! husaberg 250-300. hihi
2011-re már nem jó a rezó Jódos.
Holnap irok Gabesz mailt...
Motor-sárkány?

Lacinak mutattam,hogy ott ne...egyet csovalt a fejen...na de ha nem lennenek hoszu labaim akkor a motor repult volna.
6:20-nál jól megoldottad

gratula

fasza helyeken mentek...
Na meg egy kis patak
http://youtu.be/KFFyd_up8KU