Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új? Régen is ilyen volt.Lehet hogy szarul néz ki,cserébe látod mennyi benya van benne.Nem kell kupakot lecsavarva lötyitülni.
ez az átlátszó benzintank forradalmian szarul néz ki
vagyis innovatív, ami inkább új mint jó

az egészből a kislányod ér valamit!

a többi csak...
nah mind1 vasárnap lesz hajtás?
Ja bocs bazz ez GG forum.....
Amugy legjobb forum!
Kiprobalnek egy 15 replika GG....nem lehet szar
A nagydarab kopasz kamionosnak az agyára ment a sült tarja szombaton! Nem ittam egy kortyot se,pedig szakosztály gyűlésen voltunk.Gondolhatod milyen szarul lehettem,ha kocsival mentem (vittem a nagydarab kopaszt ) és még egy nyamvadt sört se tudtam lepiszkálni!
Vegul mit csináltál? ...hogy?
köszi a sok tippet már jó lett a kuplung szóval újra a régi a moci
Megnézzük a moziban, megmégöccö letöltve.
én is leszedem legálisan biztos

de sajnos itthon nekem nincs akkora kijelzőm és hangfalaim.

eccer szerintem megéri a teáterben megnézni...
valami nagydarab kopasz kamionos volt a cégnél, és azt mondta h a Jimmy szombaton bebaszott aztán nem jött el szenvedni másnap.
neked is valszeg az van.. a beklső kis rugó..eltört.. nekem is volt olyan,.. 1 évig sem tünt fel.. csak mikor már teltjessen összeforgott a két törtöt a rugó.. és már nagyon nagyon rég furcsán működött csak amit a z alsó munkahenger visszaküldötnyomású témas dolgoztatta vissza felső munkahenger dugttyúlyát....
ez film lesz ami megy a teáterben nov 7dikén..
hú bakker akor ezt legálissan le tudom tölten ivalami torrentről és mgenézem én is...

mert csak is legálissan
hazudtam a 0 levegővel de nem vettétek észre
a dugattyú kialakitása miatt... ahol a rugó van. ott lehet levegő..de valahogy nem zavar be.. illetve...azt is feltöltöm olajjjal aztán az ott benne marad amig feltesze a dugót a helyére
na elmondom mi a helyzet ezzel a qÚplungal
az hogy annó mikor még a bme-r járta a nagyapám..a kutyáknak mosléké. .lya ezt nem is ide akartam...

szóval a közlekedő edények és a nagyon kis átmérőlyű lukak.. ahoz képest sűrű munkafolyadék...
én múltkor igy csináltam azóta nem is gecizek vel másként...
szóval...
alul henger le.... zéger ki...
dugattyú kijön...
kifolyatom az olajat a tálba... majd fentről (a felöntött tartályból várom a ..tsodát
mivel...
a alsómunkhenger szabad.. és nix az olajnak ellenállásba ütközőp része(ellentlétben a légtelenitő csavaros esetben!) ezért egyből jön le az olaj...mikor megjelent felemelem vizszintbe a alsó henegrt.. figyelem felül mindég teli legyen olajjal... aztán...jön szépen gyorsan... és mikor szintbe van az olaj a hengernél alul.. akkor rátolom a dugattyút... viszatolom és fel a nagy zégert..
ekkor konmkrlétan.. 0 levegő van benne.
a folyadék oszlop a csőben folytonas
Tegnapi fejlesztésem szelep nélküli cigótublihoz.
Még nem fújtam vele mert fel kell gumiznom, de bírja a nyomást ha kézzel lefogom és a külsőt is átszúrja ez a vastagságú tű.
várom én is.
Az lehet hogy máshogy hallottad,de így volt.
nem járok moziba, meg filmeket sem nagyon nézek...
de erre elmegyek

http://www.youtube.com/watch?v...

itt is reédbuúll van. ehh...
Hali én alulról töltöm fel a rendszert egy deka levegő nem marad 2 perc az egész
Én ezt máshogy hallottam
nekem olyan másfél tartálynyi után jó lett a magura kuplung pedig ki lett szedve a bele és se a csőben se a munkahengerben nem volt olaj
eleinte nehezen akart megindulni de rájöttem hogy kifelé kell tolni a kart mert nem megy vissza az elején teljesen utána pikk-pakk kész is lett
A többiek voltak,én nem,mert elkaptam valami nyavalyát a gyerektől,és dögrováson voltam.Még most se vagyok túl jól,de vasárnapra BIZTOS meggyógyulok!
En is 2 orat pompalgattam mint a fasz...aztan ...levettem az also munkahengert..ami lol a valto oldalan van...
megtoltottem Mieral oil-lal a poharat es alol a dugatyut benyomtam a munka hengerbe...csak lassan mert a plafonba is olaj lesz...Mikor tovig benyomtam a dugatyut lassan engedtem visza..van benne egy rugo ami nyomja kifele....szoval lassan jon kifele es toltom az olajat utanna...
ezt meg vagy 2 szer ovatosan megismeteltem de raktam be a hleyere csavartam be a csavarokat es komplektaltam a poharba a levet...\
az egesz muvelet kb anyit tartott mindt ahogy itt leirtam...5 perc sem...es azota jo a kuplung...sot..el is adtam a motort ugy :)