Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brumikazas
https://www.youtube.com/watch?...
meg sok van csak...most ertem haza a motorozasbol
ADÓHIVATAL mese.. :-))
Menekülve rohan a csiga az erdőből.
Találkozik a rókával.
- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt az NAV, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és?
- Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is.Gondolhatod!
Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd.
Találkoznak a gólyával.
Megszólítja a ravaszdit:
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt az NAV az erdőbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor mi van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod!
A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi:
- Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs.
Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is, szóra sem érdemes.
Mire a csiga loholás közben visszaszól:
- Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön – miből?!?

Na csak irkáljatok ide ki mit vessz mennyié
ez jó lenne.... de szerintem sose lesz ilyen
engem is simán érdekelne a dolog, legyen egy hosszú hétvége 50 rugó még akkor is jobban megérné mint tartogatni itthon
pl nálam a husky május óta ment max 2 órát
Rengeteg embernek több millás motor ott áll a garázsban, aztán megy vele évente 30x kb. Ha lenne értelmes áron motorbérlés, szerintem sokan választanák inkább azt, sok esetben a csórók is tudnának motorozni, mert motort venni nem tudnak, de egy 10est összedobni motorbérélésre, aztán mehetnél a legújabb motorokkal.
Osztani szorozni, igényt felmérni és akinek van rá dellája, az kísérletezhetne vele, persze ha megéri...

Belegondolok, hogy nem kéne fenntartanom egy motort, csak kikölcsönzöm hétvégére és mehetek a legújabb vassal, ami karban van tartva és hétvégére személyre szabják nekem, lehet inkább azt választanám, mint fenntartani a saját motorom, amit előveszek hétvégén és még szerelem is egész héten, hogy tudjak menni vele. Persze az én esetemben, nem biztos megéri, mert nincs értéke a motoromnak, de aki 2,5 millás motorral nyomja és ott áll neki a garázsban...

Természetesen ezen motorbérlős helyeknek ott kéne lennie, ahova motorozni járnak az emberek, s akkor még azon előnye is megvan, hogy nem kell a motort futóra rakni, stb. Krosszpályák mellé, Románia, stb.

Csak egy elgondolás volt
Az extrákat szedd ki a tiedből és tedd át az újra

Az új motor biznisz csak akkor éri meg(nagyszervíz előtt mindig újat venni), ha el tudod hozni áfa nélkül, áfával bukta, akkor inkább szereld a tied.
Írd már le a tapasztalatokat pls a 15 a 12 höz képest.

Persze tudom, hogy hangolás függő is az érzet, de még is mit éreztél, stb.

Ugyanaz a típus mind2?
Jó napot!

Sérült bordával is lehet motorozni, előnye, hogy rákényszerít arra, állj a motoron, leülni nem lehet, akkor piszkosul fájt, ha valami fellökte a motort.
Viszont váltókar nélkül fix fokozatban egy rémálom persze lehet, de gáz, sajna egy tőke letörte
A jót könnyű eladni :)..
Ma megyunk hajtani..Epernek megvan a 15- 300 kartejem...a tegnap reggel 4 kor hoztak...3 ig szerelte...azt mondta vele alszik.:)
A capatba nekem van a leg oregebb motorom..12 es ...mondom tijol belefokoztatok.Ma kiprobalom a 15 is...
mekkora margák vagytok
az egyik vak nyula is ekkora .mig a másiknak meg a cicályát elvitte a pocok oszt vett helyette egy macskát ami akkora mint egy kissebb nyerges-vonatatmánnyal ellátott kamilyon

baker vigyázni kell veletek...
hály evribádi

na látom faxa a téma..
lyódlis gart a motor eladáshoz..
most akkor megvetted a ..titokmasinát a 2014 kátélyem izét..

mai halytást ki kell hagyjam.. mert a héten családi témák voltak...öszölés velnesz meg ilyesmi...holnapnál hamarabb nem jutok a géphez.. de holnap én is kicsit ..meglyáratom

ir6nál róla ha hazajöttetek.. mi is volt kint...te is ..meg titokcsani is
Jah, az tényleg nincs messze! Napi szinten mozgok ott.
köszi szépen rendes tőled ! nem hülyeség a 350 ,de én maradnék a 2 t nél egyenlőre találtam egy gépet azt kipróbálom.

a védő már nincs meg. elment a motorral rajta hagytam mindent.

az ülést tuti leveszi a srác mert magas volt neki.

ami maradt az egy termosztát 5000.- egy db vadi uj (katalizátoros volt de ki lett szedve) rezó méretpontos jol lett megvarrva.... 30000.- és egy redbullos 95 % uj 2004-2011 ig narancs első sárvédő 4000.-
Eladtam már...
Akkor közel...en meg eger...
Gyá hee én meg nem szóltam a hyde miatt mert azt mondtam nem
Leszel gépnél napokig. Ha még le tudod menteni róla nekem kell tutira! Küldj egy számot meg hogy mikor
Hívhatlak
Köszi
Mikófalván lakom de a Karancs, Medves, Bükk, és Mátra hegységekben bárhol megtaláltok...
Zsolt!
Milyen évjarat a tiéd?
Ha lenne anyi della nem is gondolkoznek...
A 350 is jo motor...csak kia 2 t szereti....
Te King ...te hova valosi vagy?
Istenmezorol mindig beszaladunk a barnai kocsmaba...a kicsibe a patakparton
Jódlis! Ha nem ragaszkodsz a 2T -hez akkor tudok neked szerezni 1db egy 2014 350 six.days-t. 2M alatt, a papírokat el tudom intézni,viszonylag kicsi pénzért....A számom,ha érdekel: 30 9 656 499
Jaja,nem akartam vaganykodni de en ilyet tartok macska helyett
ez kismedve, anyám baknyula is van ekkora
Tenyleg elviszi..ez nem vicc.
Az tényleg igaz hogy elviszi még a tehenet is?