Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én elednám az enyémet ha esetleg érdekel használt is.
Nálunk is vannak "túristák..." Bárna-Istenmezeje
(nem saját kép)
az osztrák adja nto magánszemélynk is. de án valakikt mgbasztak emiatt de azok tán bizniszeltek velük többet vettk. na meg akkor van gáz ha forgalomba akarod helyezni ami kizárt. asszem 6600 ét adják az uj exc t.
nem a régit siratom hanem azt hogy mi a szemét anyukét ijen kibaszot drága az uj? kitolom aboltbol már esik egy ezrest! arrol nem is bszélve hogy egy mocsok kopasz fost adnak a pénzedért. vegyél még rá 500 euroért muzt meg párdb protktort ha ki akarodvini terepre,na meg vntilátort
tényleg. van a 15 ös exc n ventilátor? vagy csak ay csatlakozo?
En ugy vagyok,hogy ha el akarom adni akkor hadd vigyek-Ha nem akarom akkor nem adom el.Ha kerik kell adni,persze kello arert.
Tobb fele is nettoba kapod meg a cuccot,nem kell pluszba fizess.
En ha most ujat akarnek akkor 7000 eurot csengetnek ki es jon a vacsi uj,de nem kell meg pluszba...na a lofaszt fizetnek en kozel 9000 egy szar motoroert ami lenyegebe realisan meg ujan is 5000 nel nem szabadna tobb legyen.Csak mivel nagy a kereslet...
Ha ujat akarsz adjad...azt a 100 euro vagy 300 euro diferenciat menyi ido alatt alitod elo..kis matek,mit miert.Ha megeri mehet.Eladni is kurva nehez a mai vilagba.
En meg akartam valni a gaztol...mert tele lett a tokom,hogy mindenki elvezi a motorozast de az en sirankozasaim a faszt sem erdekelnek,szoval hello ha 500 euroval minuszba jottem is ki.
hát ez kurva nagy...

szokassátok magatokhoz ha már ilyen kis merészek
900ért nem szabad eladni azt ami most jó,tényleg csak akkor add el ha nem visitozol mikor ki kell csengetni a 2,5millát az újért... inkább hirdesd 1misiért aztán örülj neki,hogy nem az új motort töröd,harcolod le...
nekem a 250est kérték 950ért a tavasszal...gondolkodtam,de inkább meghagytam...ha 1M adott volna akkor viheti,de nem...így meg max 2 órát motoroztam vele idén, de most se adnám 1M alatt oda...
emberek. ma elviték a nagyrobogóm. véletlen jött egy néző és ki kp zta. holnap jönnek a ktm ért is. körbetelefonáltam pár ktm boltot. elég rémisztő árak vannak. ezt a nettós dolgot egyik se kultiválta valamiért. tán nem igazán működik már a dolog. de ami a legborzasztobb van raktáron uj 300 as majd mindenhol de ilyen 2,5 miliokban beszélnek! egészen elképesztően sok. ennk fényébn át kell gondolni érdemes e eladni ami jo csak mert ugymond régi évjárat. 900 at nem akarnak adni érte. a12 es 13 as leharcolt retkek is 1,3 felet mozognak. semmivel se tudnak többet egy hobbista alatt mint akármi más.

esetleg valaki tud e érdembn válaszolni erre a nettós témára vagy esetleg van rá okosság? igencsak elzárkoztak a boltok az eféle témátol. amugy netó is kurvasok az uj motor 6600 környéke. tavaj meg sokllatm kecskméten a jo 0 km s 12 es begért az 5400 at! eszem faszom megáll. elvileg az osztrák odaadja netó de tán páran mgbuktak már az ijesmivel és utolag behajtják az áfát. büntetéssel együtt!
Szigorúan! !
Az iden..okt 8 jönnek az ajkaiak...nov.megint de mas csapat.:)
Tavasszal h az idő engedi..jo lenne osszehozni egy hajtast...
A maci nem akadaly...
A szomszed faluba mint a macskak ugy jarnak a macik.
Gyertek batran motorozni...
Az erdobe nincsen olyan sok.
Szar a borda zuzodas is.Azt is erezni 1 honapig is.
A multkor en is ramentem a nagy fube egy jokora kovecskere,aztan felrepules utan a motor ram esett es megturodtem mint a szalona bor...na akkor ereztem,hogy a bordaim...szoval szar na
Dew...
Jol mondjak a sracok...egy sima borda zuzodas is egy honap szenvedes....tusszentes...felüles...nevetes nem nagyon megy..
Ha csak repedes a rontgen nem nem mutatja ki csak 2 het mulva mikor kar kezd osszeforni...akkor latszik a hegesedes...de kar megint elmenni rontgenre mert azzal ugysem lesz jobb...
Ha tores lenne azt erezned..mert ropog...
Tapasztalat....tavaly 6 tört el....abbol 3 darabosra....de 3 honap alatt meggyogyul..
Jó reggelt!

Köszönöm a válaszokat!
Gyerekek ez mind mind az öregség jele de nem akarok senkit elkeseríteni!
Pl. itt vagyok én 40 éves leszek fiam 17 hát össze kell magamat szedni rendesen ha nekem feszül
Ez van urak!
Szevasz,én is ütöttem meg a szegycsontom felett egy kicsivel, belefúródott a kormány, hetekig szenvedtem tőle...plusz a mutató ujjam valahogy a kézvédőmön hátra csavarodott az elrepedt,a mellkasom csak zúzódott..
Jobban fájt a mellkasom mint amikor a járomcsontom törtem bringával...
keres rá. acerbis ülésekre ami egy anyagból van a power parts katlogusban. nem tudod kiszakitani egy anyagbol van. sárban kurva jo. elpusztithatatlan. ha belegondolsz 10 ezer körül va egy üléshuzat plusz ráraktni stbstb aztán nlehet másnap kiszaggatod egy fával plusz az ülés szivacsa is szétmegy nem tul sokat birnak a gyári ülések. ez meg elmegy 20-30 évet gond nélkül. csak közbe cserélsz alata 8-10 motort. jómi?
sok hónap lesz
nekem volt törött is repedt is mindegyik lassan gyógyult
szerencsére olyan melóm volt hogy igazándiból nem kellett csinálni semmit és tudtam pár hét után dolgozni
töréskor eltelt vagy egy hónap hogy a levegővétel nem fájt, már az ágyra való lefekvés sem volt egyszerű, minden moccanáskor fent voltam
amikor repedt csak pár napig(max egy hét) fájt a levegővétel, de orrot fújni vagy ilyen hirtelenebb mozdulatokat nem kellett csinálni egy darabig
nem emlékszem pontosan meddig fájt de sokáig 2-3 hónap tuti volt
a repedt felkarcsontom az kb 2 évig volt érzékeny a nyomásra de az pár hét után alig fájt, de mint írtam kb semmit se csináltam vele
leggyorsabban a szegycsont gyógyult be az pár hét múlva már csak akkor fájt ha ráfeküdtem vagy megvakartam, ráadásul tök bénán forrt össze kifelé áll
a törött vállal 3 hónapig voltam betegállományba ebből 2 hónapot javarészt egy fotelben ülve töltöttem ott is aludtam
Az a doki aki akkoriban nézte már rég nyögdíjas.A sportdoki elmagyarázta ezt a borda témát,repedést nehéz észrevenni,és a törés is csak akkor látható jobban amikor a van elmozdulás,és ez lehet hogy csak az eset után pár napra következik be.A röntgentechnika nem tudom fejlődött-e azóta,de majd jövőre elmegyek megnézetni hogy most el volt-e törve
Nem akarom elvenni a hangulatod, de a szezonban kínlódni fogsz vele. Nagyon sok idő kell, hogy problémamentes legyen. Elég egy csonthártya sérülés. -ahogy én megéltem.
S ugyanaz a doki volt?

Lehet 20 év alatt fejlődött valamit a röntgenfelvétel elemzésben

de az is lehet 20 éve nem volt ilyen jó minőségű, mint most és nem látták...

Nekem a fizikai terheléseket nem bírja még most se tán 2 v 3 hete volt, kicsit fáj ha köhögök, stb, de egyébként elvagyok vele, ha nem kell csinálni semmit.
Hát nem túl hamar, én pünkösdkor ütöttem meg,és még ha tüsszentek most is érzem.Elég rohadt dolog.Az enyémet is röntgenezték azt mondták nincs törés,aztán négy öt nap múlva kezdett el úgy fájni hogy majd beszartam. Több mint húsz évvel ezelőtt,is volt hasonló sérülésem akkor is röntgeneztek kétszer is és azt mondták nem látszik törés,most meg azt mondta a doki látja a régebbi törés nyomát

Akkor nincs repedve se, csak húzódva és zúzódva lehet.

Bocsi a rossz szakkifejezésekért!
Kezdenek tisztulni a dolgok, írtam pár hülyeséget

Gondolta a fene az általam "visszacsapó szelepnek nevezett" rész a mid szelepen az valójában a magas sebességű kompresszió beállító