najo jo, de a számokat belenyomni nem tartana semmibe , amugy szerintem az az ocsmány benne mikor össze vissza lötyög bent a benya, és ugy lelog az egész mint valami háj...
vissza olvastam egy kicsit ezt a tankos témát, én ini mellett vagyok szerintem is ocsmány az nagy pufi átlátszo ktm tank, amugy elég lenne rá eg 5 centis átlátszo csik máris látnád hogy állsz, az meg egyenesen luzerség a narancstol hogy nem rak rá pár számot , hol áll a liter na ne...
ez 70 forintos cucc, mert 10db 700volt megbontani meg nem akarták
akkor marad így, majd csak 7500ig húzom neki úgy is elolvasztottam a rendszámtartó keretet rajta a nagy gázhúzgálással
egy kis szakmai kérdés:
felénk elég sok a asclepias syriaca, aztán így ősszel minden teli van a szöszmöszeivel amit a légszűrőszivacsból elég szar kiszedegetni
ráhúztam egy műtős sapkát(vagyis egy fodrászkellékesnél vett hasonlót) hogy az majd megakassza a szöszöket
kérdés: használt ilyet valaki? létezik hogy megfogja a levegőt? mert 8 ezer után egy kicsit olyan darálósan megy mintha sokat kapna
jó szar betenni rendesen szóval nem próbálgattam hogy megy nélküle, de full tiszta nem jártam szöszmöszben még vele
vagy esetleg más fajta légszűrűszivacs van benne ami eddig volt most van benne elsőnek ez is bezavarhat? most hff van benne előtte meg egy jó elkopott twinair volt
tudnék ám még kötözködni de meguntam
ja és sosem a praktikusságát fikáztam, csak azt hogy nem olyan tetszetős mint egy színezett tank(ami attól még simán lehet átlátszó)
de hogy oldjam az általam kialakított feszültséget itt a tuti(és még tetszik is egy kicsit)
azon nem tűnődtél még ,hogy hova ?kiknek ? és milyen célra készülnek ezek a motorok? nem utcára . nyilván fontos szempont a megjelenés de nem elsődleges , inkább a célszerűség a meghatározóbb . ezért basztak rá átlátszó tankot. itt mindennek jelentősége van de neked valószínű nem jött még át. nem bántásból írom félre ne értsd. ez egy ilyen motor így kell lennie annak kell rajtalenni ami rajtavan. szerintem de lehet énis szarul tudom.
Nekem kimondottan tetszik az átlátszó tank...
A Gasgasomon van jelölés 3 és 6 liternél,szóval csak rápillantasz tudod hány liter van benne...Egyszóval hasznos...
A KTM én is van skála?
ha nem látja,kiáll,és mégsem kellett volna,az szopás
ha nem látja,nem áll ki és elfogy az is szopás,
ezért jobb ha látja,a versenyeken általában belövik a tankolási helyeket,nem bizzák a véletlenre
Nekem régi álmom,hogy ha egyszer nyernék a lottón,vennék egy csoppert,aztán olyan 80 környékén neki engedném a cuhának.
akkor marad így, majd csak 7500ig húzom neki úgy is elolvasztottam a rendszámtartó keretet rajta a nagy gázhúzgálással
felénk elég sok a asclepias syriaca, aztán így ősszel minden teli van a szöszmöszeivel amit a légszűrőszivacsból elég szar kiszedegetni
ráhúztam egy műtős sapkát(vagyis egy fodrászkellékesnél vett hasonlót) hogy az majd megakassza a szöszöket
kérdés: használt ilyet valaki? létezik hogy megfogja a levegőt? mert 8 ezer után egy kicsit olyan darálósan megy mintha sokat kapna
jó szar betenni rendesen szóval nem próbálgattam hogy megy nélküle, de full tiszta nem jártam szöszmöszben még vele
vagy esetleg más fajta légszűrűszivacs van benne ami eddig volt most van benne elsőnek ez is bezavarhat? most hff van benne előtte meg egy jó elkopott twinair volt
ja és sosem a praktikusságát fikáztam, csak azt hogy nem olyan tetszetős mint egy színezett tank(ami attól még simán lehet átlátszó)
de hogy oldjam az általam kialakított feszültséget itt a tuti(és még tetszik is egy kicsit)
A Gasgasomon van jelölés 3 és 6 liternél,szóval csak rápillantasz tudod hány liter van benne...Egyszóval hasznos...
A KTM én is van skála?
ha nem látja,nem áll ki és elfogy az is szopás,
ezért jobb ha látja,a versenyeken általában belövik a tankolási helyeket,nem bizzák a véletlenre