igen ez is egy vicc hogy eladják 2,5 milláért és nincs rajta se egy normális alus kézvédő, de még egy szaros hátso tárcsafék védőt meg kuplung munkahenger védőt is ugy adják mintha valami jaj de nagy ajándék lenne...
csak viszonyitás képpen nézzetek körül 2,5 millárt milyen komoly utcai sportmotorokat lehet venni vacsi ujjat szalonba, minden digit, meg ledes stb
Cimborám 10 sör után nekilátott kidekorálni a motort.Olyan feliratok voltak rajta hogy, 300,turbó..... másnap szétröhögtük az agyunkat mikor megláttuk.
amugy nekem a motor többi része nagyon tetszik szépek az idomok, mondjuk full japán koppintás mert ők már évekkel ezelett csinálták ezeket a kecses legyezőket, csak az a nagy ocsmány oda nem illő átlátszo tank néz ki hülyén, de ez saját vélemény, mindenkinek más az izlése
usábol rendelhető de lehet it is van már. nem vesz el helyet tán . haverom telegyürte vele az yzf 250 es tankját. lemérte előtte is utána is. full faszán működik a dolog. nem engedi löttyenni a cuccot. mondjuk ez már az akategoria ami végképp nem ér pénzt.
fogsz egy vas számbeütő készletet. kiméregeted abenyát literenként . meghevited picit a számot és ovatosan benyomatozod. ha elbaszod olcso de legalább jo szakszerűtlen,ha esetleg sikerül.
végre nem vagyok egyedül aki lát is, és nem csak el van vakulva
lötyögés ellen van valami szivacshab szerű aztán nem lötyög, igaz elvesz pár decit a hasznos térfogatból ilyen 30+ literes tartályokban láttam már ilyet
Aztán minek erőlködjenek,mikor így is veszi a nép! Amíg el lehet kérni érte egy tonna pénzt,és meg is adják,addig minek görcsöljenek?
Egyébként igazad van.
A szintet tényleg belenyomhatnák. Aztán ha lötyög?Menet közbe úgyse nézegeted.Vagy ha cibálom valahol,akkor meg kisebb gondom is nagyobb mint hogy lötyitül a benzin.
még ha ez pár ember szemében szégyellni valo is
nem ám azért mert nincs rá zseton, hanem mert nem értek egyet evvel a kapitalista kizsákmányolással
amúgy szerintem azért van ez így mert egyre több a "díszbuzi" endúrós-crossos aztán nekik nem kell, és... és..... tovább inkább nem is írom.....
csak viszonyitás képpen nézzetek körül 2,5 millárt milyen komoly utcai sportmotorokat lehet venni vacsi ujjat szalonba, minden digit, meg ledes stb
előtt meg kell inni pár felest meg sört és még szép is lesz
lötyögés ellen van valami szivacshab szerű aztán nem lötyög, igaz elvesz pár decit a hasznos térfogatból ilyen 30+ literes tartályokban láttam már ilyet
Egyébként igazad van.