Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem unjuk.. Rakjad csak.
Te lefekszel az azonos nem barátaiddal? Mert nekem eszembe sem jutna.
Ha igen, akkor egy szopóűrhajó elrepít a többi szoponautával egy másik bolygóra.
Hát igen ha összkerékhajtás h megpróbálja leadni a nyomatékot és ne csak kaparjon avval lehet alázni.
Azért használtam a róka hasonlatot, mert ravasz. De te láttál már 120 kilós rókát kettlebellezni?
Mert én sajnos igen...
Hát én nem unom a videóidat,de sztem senki.
Lassan meglesz a kamerám aztán lehet röhögni...
de ravasznak ravasz! róka nem hülye! képes olyan helyekre bejut és ahogy! csakhogy elvihesse a tyukot. mókus is képes fura dolgokra hogy a mogyorohoz jusson. sportként üzik néhol a mokus járat építést. a mókus képes betanulni és bonyolult mozgási rendszereket,összefüggéseket átlátni s aszerint tervezi meg útját.
Sokszor adódik lehetőségem belülni egy épített drift kocsiba unokatesómé...e30 kasztni M5 motorral,nagyon profin van megépítve..az brutális ahogy megy...a turbó jövőre lesz rajta aztmondta olyan 600 ló körülire lesz belőve ...kicsit többet eszik mint egy tdi..de a hang meg az erő mindenért kárpótol...
Hátulról kettőt ér.....:-) túl a barátságon:-)
Igen rólla van szó.
Én szeretem a videóidat.

Bevisz egy olyan álom világba amelytől sajnos egyre távolabb kerülök.

Minden alkalommal figyelmeztet hogy megfelelő felkészültséggel tisztelettel vágjon neki a motoros a terepnek.
Nem okos. A róka sem okos, amikor összefogja a tyúkokat, csak benne van az ösztön.
Igaz. Azt hittem abba kötsz bele, hogy nincsenek is barátaim...
Az csak azért van, van egy rossz tulajdonságom... i-vel kezdődik.
A szoponauta az evilági szó?
Bárkivel motoroznék innen a fórumról, előítéletek nélkül, kivéve egy emberrel. Amit a videókon művelsz Feri a kisebb tudásúakkal, az vmi felháborító. Van aki bírja ezt, mi is ugratjuk egymást, de nem így. Nem baszogatásképp írom, de a megnyilvánulásaid a Jimmyvel való vitában is kb. egy 5 éves gyerek szellemi szintjén vannak. Jó, eszet nem lehet vásárolni, könyvek elolvasása viszont segít némiképp a dolgon. A popó magazin nem ér!
Hogyan lennétek barátok huszonix éve? Nem is vagy még huszonix éves!
Tudom kiről beszélsz, Sanyi csinálja az én autómat is. Barátok vagyunk vagy huszonx éve... Az ibizája nagyon ment.
Szoval emberek,es emberek.
Itt mindenkiben az a kozos,hogy szeretunk motorozni.
Ha tudsz motorozni gyere,nem szamit az arcoskodasod,az irigyseged,hogy van-e penzed vagy csori vagy....vagyis szamit,csak maradj a hatarok kozott.
Szeretunk motorozni,megosztani elmenyeket es kis tudast...

Lehet ,hogy sokan mar unjak a videoimat,de egyreszt sajat magam elemzeseert csinalom,meg jol esik visszamenoleg megnezni a fejlodest,motorozast,elvezkedest.
Nálunk nagyon nagyon régen még az őskorba volt egy srác akinek egy sima kereklámpás zsiguliba volt egy zsugor hajtókaros motor.Ő is okozott pár komoly autósnak meglepit!
Pillanatokon belül,irigy leszel!
Egyik ügyfelem a helyi tdi tuningkirály. Van egy fogorvos korlátlan anyagi lehetőségekkel. Jobbnál jobb drágábbnál drágább autói voltak vannak. Helyi menő állandóan keresi az alkalmat a lámpától lámpáig versenyre.
Na a tdi-s srác már a 4.kocsiját cserélteti vele mindig jobbra drgábbra erősebbre, de nem bírja lenyelni, hogy egy 1.9 diesel lenyomja a legutóbb a tizenvalahány milliós m3 bmw-t.
azon is el kell gondolkodni kinek mik a lehetőségei. valóban fasza dolog ha valaki ennyi időt s energiát tud álldozni egy általa fontosnak vélt dologra. de azt se felejtsük el ,hogy mentek a dolgok a legelején. beleskelődött ide oda. behízelegte magát a kulcsemberekhez( okosan) elhintett némi aprót vagy mondhatjuk úgy taknyot szórt a tyukoknak s a dolgok utána felgyorsultak maguktól. egyébként okos és célratörő. felesleges köröket nem sokat futott, pláne romániában . voltak akik évekig jártak ki és apránként fedeztek fel lehetőségeket embereket ösvényeket stb.... milliokat kidobálva az ablakon ezalatt. ami össze jöhet úgy ,hogy helytelen motorvásárlás ,eltévedések hada stbstb... mire rájött hogy s miként érdemes kijárni. más ezt megoldja egy két telefonnal vagy egy két ""ajándék""gumival blablabla... hangsulyozom okos! de egy két év távlatábol visszatekintve nem szabad elfelejteni a mikénteket sem.
nem kötekedés, végignéztem a videót aztán a lassítást is . vártam valami ugrást elemelkedést a talajtól de nem jött.
Csá, ha a Pilisbe is jársz?egyszer szólhatnál mert sokszor egyedül kell mennyek ami veszélyesebb mintha van veled valaki...
Én rájöttem!

Aki nem vakul (vagy nem tudod megvenni) meg az oltári nagy baromságaidtól,az irigy!
Reménytelen!
Elmondom mégegyszer.Akivel akarok találkozni azzal már találkoztam.Innen a fórumról is nem egy emberrel.Volt akivel nem is motorozni,csak egy kólára.
Akit érdemesnek találok rá,az már látta az arcomat.Te nem fogod.

Részemről tényleg ennyi.
Riogatni nyugodtan, mint mondtam te szeretnél kb tized annyit motorozni célt elérni amit én elérek, az irigység beszél belőled bármi mást is írsz itt akinek fikarszinyi esze van olvas a sorok közt IRIGY vagy.

Ehhez csak egy gondolat,aztán én tényleg befejeztem,mert te reménytelenül buta vagy!
Aki tud a sorok között olvasni,az vagy egyáltalán nem áll szóba veled,vagy megpróbálja de rövid időn belül hátatfordít neked.