Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A yard levadászhatná ezeket
Leszólást egyáltalán nem feltételeztem, mindig érdeklődsz vagy segítesz

Majd ha valamikor elkészül a rajz, felrakom/átküldöm és tanulmányozhatod kedvedre.
Nem leszólásból mondtam, csak így egyből értjük egymást.
Azért érdekel mert ilyen RMX telót nem láttam még és érdekel bármilyen technikai infó. Mindig olvasom az olyan hozzászólásokat amik szereléssel kapcsolatosak, Jaxyét is.
Lehet tud, ok, de menjen a tetves picsába a közútról, benéz valamit, aztán belejön az autómba és megöli a családom...
Hülyéket nem lehet hagyni kibontakozni...

Menjenek elzárt területre és ott rajozhatnak, még meg is fogom dícsérni, hogy milyen jól megy, de így...
Hülye speedesek is, akik úton száguldoznak kocsisor között 2 kilóval, stb, még lehetne sorolni, nagy az állatkert.
Ezért felénk "agyonvernének", ha kimennék valami "szent" helyre motorozni. Vagy nem az, csak úgy hívod?

Óvatosba nyomjad, lehet ott is vannak emberkék...
de a helyedben tuti nem mennék ilyen helyre van ott sok másik jó hely is, vagy menj mellette az erdőben, csinálj endúrós ösvényt
Gondolom djíznák azt is
Bocsi, a szakmai kifejezésekben nem vagyok otthon, jelenlegi azok alapján ami a fejem van, így hívnám.

Mellékelek egy skiccet, azon láthatod, de ki is emeltem, 2mm a keresett szám
Szaros skiccekről mindig hiányzik valami méret, amikor rajzolnám be AUTOCAD-be akkor derül ki erről is lóg pár méret, főleg a rádiuszok, nehézkes mérni... legutóbb a szelepeket méricskéltem.

Egyébként miért kérded?
Vagy csak jelezted, hogy figyeljek oda?
Szerintem amit leírtam és még ennek birtokában is kévés az infó a számításokhoz

Jelenleg még magában az alap áramlástanban vagyok elveszve,
de majd kitisztul idővel.
Sisak nélkül menőzöl, ejnye

Jó a hely!
Jó napot!
Na, belemegyek a játékba! Szép helyen jártál! Te köcsög...

Megfelel?
Van ritmusérzékük. Semmi bajom a feketékkel, de ezt bőrszíntől függetlenül elítélem. Megy a kocsik között minden védőfelszerelés nélkül, aztán meg ha valaki ráhajt a nyakára, az rasszistának lesz kikiáltva.
szerintem kidobják a motort a gecibe ozt kész
marhák
Meg az S4-es Audit, illetve a Mustanggal is volt küzdés a plázánál...
Jól mondja xyz barátom, a kocsi okozott meglepetést páraknak.Nem tudom hány lóerős volt, sosem volt mérve. Hozzá teszem, ez 2003 környékén épült, amikor még nem mindenki húzott dízellel járt. Persze nem sikerült üzembiztosra építeni, eladtam és pár évig rá sem tudtam nézni a gázolajos járművekre (busz, vonat).
De javÍts ki ha tévednék...
230 ig fogta a v8-as Sl mergát amÍg el nem fogyott az 5. fokozat...
Itt az a fontos hogy az általad visszacsapó szelepnek nevezett lemez, mekkorát tud mozdulni. Mikor össze rakod, van egy szabad mozgása a rugó ellenébe, ezt kellene megmérni.
hejj a tuning tdi...mit tud(ott)?
Anno még ciki volt ha füstölt egy autó ...
Havernek is van egy kormolója elég jól megyen
Ha én utánfutón húzom a golf mögött a motorokat és sietek, azt nem látja senki, hogy mi van fenn a futón. A múltkor is feketék lettek, mire hazaértünk. A savas eső meg hullott a kocsi mögött!

Kettővel ezelőtti autóm:
Azért egy ilyen fekát megnéznék olyan körülmények között,ott badzhatja a kerekezését... Vagy egy krossz pályán...
Ma delutani meneteles...Somlyo..aki jart punkosdi bucsura az ismeri ezt az oldalt...kegyetlen gyalog..nem hiaba jezus hágója.
http://youtu.be/Vj-foHNG6nI
A tobbi reggel...vagy az oldalamon..
Viktor...mikor te is igy fogod tolni mint ezek a niggerek..akkor
Azert ezeknek a kocsogoknek van am erzesuk a motorhoz,jobban csinalja mint maga Jarvix....mert ezek elvezetbol csinaljak es nem penzeeert