Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2-3 hét a repedés. Utána már tudsz tüsszenteni, emelni, nagy levegőt venni.
Hol vagy Viktor? Mi lett veled, nincsenek oldalas leírások az utóbbi időben

Raaaay ről tud valaki valamit?
Itthon teljesen más egy endurocross pálya...
Tippem, hogy AMA-ban, repkednek marha nagyokat oda jobb a krossz futómű, illetve rövid a pálya, kell az a kigyorsítás, amit enduroval nem tudnak reprodukálni a hosszabb váltóáttétek miatt, meg még tuti van más is, de ebben a kettőben erős tippem lenne.
200 EUR egy ülés?
Mi a picsa kerül benne annyiba?
Akkor most már miket fogtok művelni?

Ilyen messziről vesz motort a haverod?
Estét!

Borda sérülés általában mennyi idő alatt szokott helyrejönni?
Törve nincs, de zúzódás/húzódás tuti, esetleg repedés.

Motorozás elvonási tüneteim kezdenek lenni
A vforce3 mennyi?
Nem is igaz,nem szoktam hetente kifingatni! A többi igaz!
Hehe...hivom Epert hogy na..mindenkinek van uj vagy uj de hasznalt motorja a csapatba..na egyedul ő varja hogy egy masik haver hozza Gödöllő ről az uj mocit....kivan a faszi..miota megvettem a motorjat azota kivan...azt mondja ma nekem...ha nem hozzak a motorom ullok a babettara es megyek.
Paul haver is 14 est cserelt...mindenkinek ujabbanal ujabb gepe van...szoval csak motorozni kell.
Video...coming soooon
Köszi, de messze vagyok most. Remélem hamarosan tudok majd csatlakozni
Örülök hogy tetszik a vas.Mi megyünk szombaton...ha van kedved gyere!
Tetszik, de még szoknom kell meg sajnos csak pályán tudtam eddig menni vele. Egy jó erdei menetre vágynék már
De most hétvégén is marad a pálya Csongrádon. Ráadtam a játszós ruháit így csúnyácska de legalább nem féltem. Egyébként jó erőben van vagy én vagyok gyenge
egy huszasért eladom . az ülés is egy huszas. amugy 200 euro az ülés boltban. a rezovédő meg 150 jurka. de az már használtabb. azért egy huszas. 5 napig nem leszek gépnél. ha érdekel hivj föl.
Na milyen a motor?
akkor add el a motorodról a rezóvédőt! és megveszem az ülést is

de a krumplis ember az nem én vagyok max a piacról tudok neked vinni
Veled ez hányszor fordult már elő bakker? Minden héten elszáll az összes szám a telefonodból... Szerintem ott fejben van a gond, nem a műszaki cikkekben.
vicct félretéve . van egy rá való gyári acerbis orange örökélet ülésem a motorodra. egy anyagból van sose szakad ki. megszokod kurva jó. meg jól is néz ki. fizethetsz krumpliba is!
nekem van! meg hátsó tárcsavédő is meg kuplung munkahenger védő is,meg kuplung deknivédő is,meg radiátor védők is meg kézvédők is....de rajta van a motoron. ára 3000 jurka de jár hozzá egy ajándék 300 as xc-w!
Erősebb a krossz, könnyebb, jobb a futómű, és sokkal jobb a váltókiosztása..
Köszi szépen Déw !
Ha találsz róla videót és linkeled, azt megköszönném
Lemértem a rugókat is.
A nagy rugó méréseim alapján kb 3.77 N/mm tehát a 7.85 N/mm a szervíz könyvben valóban 2 re volt megadva.
(terhelés/elmozdulás;kg/mm;5/13;10/26;15/39;20/52;25/65;30/
78)

A közép szelepen a rugóállandó kb. 1 N/mm (szabad hossz 8.5 mm s így megy össze gr/mm (50/0.5;160/1.5;270/2.5;380/3.5;490/4.5;600/5.5;710/6.5)

Az alap szelepen a rugóállandó kb 0.25 N/mm (szabad 6mm, 25/1;50/2;85/3;115/4)

Mellékeltem még a csúszószárról és csőről a skiccet, a cső alján van még egy központosító belül, meg maga az alsó tömítés és egy zéger, az o gyűrűt ott nemrég cseréltem ki, így most nem szedtem szét a mérés kedvéért.

Több adatot nem tudok adni, ha valami kimaradt, amit még szeretnél tudni róla, jelezd! Használd egészséggel!
Hello!
Van valakinek 300 exc-re rezóvédője esetleg?
Köszi
L.