Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne tisztelj meg.A tiszteletet ki kell érdemelni,és én nem érzem hogy nálad kiérdemeltem volna.
De ha már így alakult.
1,nem beszéltem pénzről,mert nem érdekel a pénz.Annyi van amennyit én szeretnék.
2,népszerűség alatt nem tudom mit értesz,de ne is menjünk bele,mert úriember vagyok,és nem szeretnék másokat kellemetlen helyzetbe hozni.Egyáltalán nem is értem mit jelent a számodra népszerűnek lenni?Engem is sokan hívnak sok helyre motorozni,van aki csak úgy felhív (innen a fórumról többen is) egy héten többször is,ha ez a népszerűség,akkor én is népszerű vagyok.
3,Ha rajtam múlik nem is fogod megtudni hogy ki vagyok,pedig hidd el nem félek tőled (nemhogy tőled,mástól se nagyon),mert miért is kellene?Szégyelleni? Feri te szerintem nem is tudod hogy mit beszélsz? Miért kellene bármiért is szégyellenem magam,főleg előtted! Bántani biztos nem fogsz,de kezetfogni sem,és erre akár mérget is vehetsz!
Abban nem tudom mi a jó hogy ÍGY beszélnek rólad.Rólam akkor inkább ne beszéljenek,sőt inkább vesszek bele az ismeretlenség homályába!
Azé a mustangos fazon nem abszolválta lelkileg könnyedén a szitut, jó hogy nem volt nála fegyver ... :D
Gyurikának meg amúgy is le kellett törni kicsit a "szarvait"
Igen,pont ezt mondom.Feri nem is tudja,de rengeteg közös ismerősünk van,ahonnan áramlanak vissza az infók,ami alapján jóval több mindent le tud szűrni az ember,mint innen pár írás alapján (pedig az a pár írás is beszédes)vagy két telefonbeszélgetés után.

Azon nincs is mit érteni,egyszerűen ha egy kérdés kényes neki,akkor bedobja ezt az irigy vagy szöveget.
Ennek így kell lennie hiszen minimális infón van a pasasról. Azért is írtam a forumot meg a két telefonbeszélgetést.

Ami biztos mindenkinek megvan a maga hülyesége sajátos stílusa. Nekem innen így viselhető. Mindenki olyan közel álljon hozzá ahogy neki jólesik.

Bevallom az irígykedős monomániáját én sem értem hiszen mindenkinek megvannak a maga élményei sportban, nőkben, barátságban, és van akinek túl a barátságon:-)
Azt egy szóval sem mondta senki,hogy ne lenne segítőkész,de van rengeteg dolog amit te nem biztos hogy tudsz,nem látsz,vagy csak egyszerűen nem veszel észre.
A repedéseket félretéve mivel egy egységet alkot a gépjárművek nekem biztonságosabbnak tünik mint az utánfutós szerelvény.

A dinamikus terhelés eleme a sebesség. 90-el kidöcögni a közeli pályára megfelelőnek tűnik.
Még csak annyit,veled szoktam a cimborákat riogatni,hogy elhívlak motorozni,ha nem viselkednek rendesen!
Nem vagyok a pillanat hatása alatt de nem hiszem hogy Feri rosszindulatú lenne. Én kétszer beszéltem vele telefonon még a freeride os korszakában segítőkész volt.

Nyílván a videós megnyílvánulásai megmosolyogtatóak mert aki nem áll lejjebb az kiesik a körhintából dehát ki mint veti ágyát.....

A fórumon meg megkapja a sava borsát cserébe-objektíven úgy gondolom tőllem is, Nehogy elfogult legyek-de egyenlőre állja. Megjavulni meg már nem fog.

Szóval minden testi és lelki korlátai ellenére jóindulatú pasasnak tűnik- a távolság ellenére.

Amúgy helytálló kritikák születtek Jimmy zsirosbendő banditix részéről is a témában.
Sokszor elmondtam már neked,hogy tényleg nincs miért irigynek lennem,csak ezt sajna nem tudod felfogni vagy elfogadni.Meg kellene értened,hogy egyszerűen csak nem tudják elviselni a szarkeverő dolgaidat,és fasz stílusodat.
Válaszolni meg azért nem válaszolsz,mert ezekre a dolgokra nem nagyon tudnál mit mondani.
Én inkább sajnállak,mert ha a szemedbe nem is,de a hátad mögött rengeteg dolgot beszélnek.Annyiból szerencsés vagy,hogy a sok pénzen vett barát nem fogy el egy darabig,és mindig lesznek Olyanok is akik nem látják át a mögöttes szándékaidat.

Erről Ennyit.
Köszi. Jó hogy írtad a multkor a leszakadást mert meg sem fordult a fejemben pedig benne van a pakliban Murphy törvénye szerint is. Majd lánccal rögzítem mint a vonohorgot. Ezt ha nem jelzed kihagytam volna.

A lábtartonál drótköteles feszítővel lesz lehúzva. Meg egy rúddal a gyári vonószemhez.
Ja azt kifelejtettem hogy te szoponauta!
Köszi Jani.

Ha megvan a száma küld már el légyszives emailben vagy sms ben Felhívnám az üzemelési tapasztalatai tanácsai miatt.
Kormi! Kéthete vasárnap ködlámpát kellett utánad kapcsolni,mikor eltapostad a füstgenerátornak!
Helló!
Én annyit tudok, hogy egyik Debreceni motoros (D A) évek óta így szállítja a krosszmociját.
Pedig van a ferinek olyan tulajdonsága amiért sok ember szemében szimpatikus,csak eddig még nem derült ki!

Pl az is egy olyan tulajdonság,hogy osztogatja a gumikat,cigány tubblist,olajat cserél a kapu előtt a teleszkópba,meg ilyenek. Látod,már ki is derült,hogy tulajdonképpen micsoda rendes gyerek ez a feri!
Dew...igen szent hely,de eddig soha nem jartam ki,csak gyalog a csaszival a nyakamba .Tudom,hogy jo meredek gyalog,eppen ezert kivancsi voltam milyen motorral...de sima ugy.
A tegnap jot motoroztam,megy a motor amenyire huzom a gazt.
Mindjart belinkelem a vieeokat is.
*ec re.
Tud valaki GG erre krossz "fejidomot"?
Sziasztok.A 2003-as fse450-es és a a drz400-as vezérműtengelye megegyezik?
Pisztoly
Kívánom, hogy meg tudják tartani másik időpontban!

csak sajnos szerintem mindig fognak talál logikos okot ellene, keresni se kell nagyon

Lőnek a vadászok mindig, nem csak szeptemberben szarvast(igaz ez főidény, szóval nem volt a legjobb időpontválasztás versenyre)...
de ezzel az erővel bármikor megóvhatják.

S akkor még nem jöttek a zöldek, a csendet akaró túrázók, a nekem nem tetszik ez a dolog elvből emberek, s még lehetne sorolni...

Számomra maga az erdész/vadász biznissz túl mocskos...
s mivel sok benne a lóvé a sok lóvé dönt.
Az ok egyszerű!
Vadászidény elkezdődött és a vadásztársaság megóvta a verseny nyomvonalát!
Gondolkodtam is, vajon merre vihetik a nyomot ott...
Nem tudom mi a valós ok, de sajnos várható volt csoda, hogy a parkolóban ki tudják bulizni a vasárnapot.
Minden tisztelet a szervezőknek
Nem lehet, hogy benned az irigység és a szánalom fogalma összekeveredett? Mindig ezzel jössz, hogy irigyek itt rád az emberek.
Én a saját nevemben tudok csak beszélni, de nem vagyok az. Innen messziről nézve nincs igazán olyan tulajdonságod, ami alapján szimpatikus lennél. A videóid meg nagyjából rendben vannak, de a szinkron az hozzá járul, hogy nem vagy népszerű. Illetve az vagy, csak nem pozitív értelemben.
Te mindenkit terelgetni akarsz, meg oktatni, akkor hallgass meg egy tanácsot. Ne legyél ilyen farok!
"HIVATALOS INFORMÁCIÓ!
A kialakult helyzet miatt sajnos nem tudjuk a szombati versenynapot magyar bajnoki futamként megrendezni,viszont a szombati napon is LESZ VERSENY! A sprintenduro helyett meghívásos enduroverseny kerül
megrendezésre,melynek pontos részleteiről a holnapi napon Mindenkit informálunk.
Nagyon sajnáljuk ha ezzel sok ember számára csalódást okozunk de higgyétek el rengeteg energiát fektettünk abba hogy a Mátrában újra Magyar Bajnoki Enduro futam legyen. Erről a feltett szándékunkról továbbra sem teszünk le és ígérjük hogy minden követ megmozgatunk azért hogy a versenyt egy későbbi időpontban megtarthassuk.
Viszont a sok rossz hír mellett egy jó hírt is közölhetek.
A szombati versenyünket egy olyan ember fogja megtisztelni aki motoros társadalmunk büszkesége. Szerintem sok ember falát díszíti a posztere.
Megszámlálhatatlan bajnoki cím és VB eredmény után Parádon szeméylesen találkozhattok azzal az emberrel kinek neve igen jól cseng egy Superenduro VB nevezési listáján is...
A név:NÉMETH KORNÉL 108
Kori a versenyen a 350-es EXC nyergében száll harcba a nézők kegyeiért!
A vasárnapi versenynap 100%-ban az eredeti feltételek mellett kerül megrendezésre.
Várunk Mindenkit sok szeretettel!"