Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lássuk be...ebbe azért van logika
de csikusz mint reklám fogást forgaztja itt hogy bezárok nem szárik süt a nap nem süt a nap...

de azt lyó ha mindenki tudja.. a nap mindég süt a felhők felett
az épp csak nézőpoint kérdése hogyha mondjuk egy felhőszakadás lyégeső kellős közepében vagy.. ez azért nem sok vigaszt nyÚlyt6 a fejeden kopogó diónyi jégdarabokkal szemben
Szerintem meg mondja meg Ő , hogy mi volt a közkívánat.

Nem hiszem, hogy az , hogy járjon iskolába, váltson ki adószámot, tegye rendbe a papírjait...stb.
Nagy furdalás nincs. Csak időről időre hisztizel mint a fürdős kurva, hogy így nem jó, úgy nem jó, már nem bírod, abbahagyod, befejezed.

Ennek ellenére hirdeted magad.

Időről időre bedobsz egy reklámszagú bejegyzést.

Mikor az utolsó rohamodnál rákérdezek a hirdetésre, akkor jó hogy szóltam már le is veszed.

Eltellik egy két hét és egy még csinosabb, még átgondoltabb, még csalogatóbb reklámmal, hirdetéssel jössz elő.

Arra hivatkozva, hogy közkívánatra.

Onnan, hogy látszik?
Levi motoros baratunk,ugy jart,hogy csak nappal szembe huzta a gazt felfele es az utba a traktoristak akik a fat huzattak egy behajlo fanak a torzset ugy levagtak,hogy egy fel meterre belogott az utba,olyan kanyar tipust veve,szoval Levi huzta a gazt es nem latta a belogo torzset es az elkapta a vallanal es a motorrol ugy lekapta,hogy a hatra szaltot megcsinalta.Hirtelen azt sem tudta mi tortent....de az tortent hogy a kulcs csontja eltorott es ahogy a foldre esett a szalto utan a combcsontja is eltort....szoval...szerencse is kell az endurozashoz.
A masik erdekes ,hogy miert is kell a szemuveg,mindenkinek van ilyen sztorija biztosan.Dszekszi indult egy meredek gyors kimenon a tesoja utan,nem varta meg hogy kierjen...szovla a teso huzta a gazt es jott szembe egy kis hegyes kovecske ami a szemuveget beutve az orat ugy szet utotte,hogy meg kelett muteni.Ha nem lett volna szemuveg..nem is gondolunk bele.
Amugy itt is az elsonek nagyon figyelmesnek kell lennie,mert az emberek irigyek es rosszindulatuak,aztan itt is torten meg,hogy a sodrony ki volt feszitve....
a titokolvasók sosem olvasnak vissza hetekre.. mert azok.. mindég képben vannak
de ez amúgy karaly hogy az egy évvel ezelőtti témákra is válaszol..
és szerintem lyanek.. 100% lyobb itt mint ha egy kátélyem jellegű hülyegyereket kapnánk.. mint a ktm topikban..

az hogy lenéző lekezelő a stilusa.... az akkor sem mentesiti fel.. ha egyébként lekszikálisan is okos.. meg van némi szerelési tapasztalata

lyani nyugi...
ki ne fakadj mint a gilva a koszos seggparton

tudjuk hogy mindenben okos vagy.. okosabb itt mint bár ki..hitlertől kezdve a motorszerelésen át a autó fényezésig...
amúgy tényleg.. van amiben nem vagy full ász?
ez hülye kérdés volt.. olyan nix és nem is lehet
Ezt én nem hiszem el!
Adószám, telephely engedély, jövedéki engedély az olajakhoz hahahahaha ezt te sem gondolod komolyan Feri!?
ez honnan került elő? már egy hónapja kész. rég el van felejtve. ébresztő.azt úgy sem hiszem el hogy hetekre visszaolvasol.
Az nem, inkább áldozat.
Miért? Furdal a kíváncsiság?
Csika!

Mi volt a közkívánat?

Hagy tudjam már.
Na akkor most figyelj, lassan írom, hátha megérted
Van mikor hetekig be se nézek ide, most is kimaradt pár nap, csak emlékeztem, hogy válaszoltál, ezért kerestem vissza.
Sajnos ilyen az ha valaki baromságot kérdez, és próbálják rávezetni, hogy néha akár gondolkodhatna is... mindig az ostoba hisztizik gondolkodás helyett, akinek van önkritikája az nem sértődik ha jogos a felvetés. Az, hogy a hülye érti a kérdést, az egy dolog, viszont a hülye azért kérdez, mert segítséget vár, de a gond az, hogy csak a nem hülye tud segíteni, ezért kell legtöbbször pontosítani a kérdést...
Ha figyelnél, akkor láthatnád, hogy a legtöbb válaszomban mindig ott van az információ (a segítség) persze csak azok veszik észre akik hajlandóak gondolkodni. Ellenben te csak basztatsz, hogy nem ti szájízeteknek megfelelően írogatok, semmi információs érték nincs a nekem címzett írásaidban. Ezen kicsit elgondolkodhatnál (elgondolkodhatnátok).
Persze értem a célzást, nem kell nektek segíteni, eztán megpróbálom így csinálni.

Neked még annyit, hogy annak ellenére, hogy többnyire kocsogg vagy, utoljára még segítek fényezés előkészítés témában, mert látom, hogy folyton tiszta stresszes vagy és megsajnáltalak...

Én ezt is csinálom egy ideje, van kis gyakorlatom benne.
A rozsdásodó kasztnit (nem szétrohadtra gondolok) az ipari homokfúvó után a néger koronggal lehet a legjobban előkészíteni, és még gyors is. A tiszta fémre pedig savas bázisú fém alapozó a legjobb, más néven "wash primer", de rosszabb esetben is korróziógátló fém alapozó az elvárás, pl. epoxi alapozó, amire még gittelhetsz is, így nem rohad a gitt alatt...
(ha rozsdaátalakítót használsz (a rozsda krátereknél nem árt) akkor aztán újra elő kell készíteni a fémet, ahogy kezdéskor)

A gyárilag szerelt csaposat ajánlom fúróba, az sok helyre odafér :

http://www.argep.hu/trend/NEGE...
A te segged is? Enyim is
Kemény vagy,haverom is játszott ilyet
Erre kell írni,hogy TV
Lehet rá mondani, hogy vigyáztak rám az angyalok, (nem először).
mákod volt..
Kb. 80 dombnak felfele szembe sütött a nap, térképen jelölt erdei földút ahol bárki közlekedhet. Villanypásztor kábel, az volt a szerencse a vége alu villany vezetékkel volt csatlakoztatva így az elszakadt így csak végigcsúszott a nyakamon és beleégett. Ha tesznek valamit a közepére akkor látszott volna, na de ott nem pásztorkodtak tovább lc4-el voltam ráköt és vagy 200 méter hosszan kihúzattam. Na meg az akkori motorozáskor nagy viharok voltak és kidőlt pár magasles is!
Teleszkópos kőműves kanál! Fandli Powered by WP.
A muffpaszta árát kérik a hármas kasszába.Muffpaszta,ismétlem muffpaszta!
Az a durung nem a nyelvem volt...
Sosem beszéltünk komolyan, mert a hüvelygomba még nem jött elő témaként.
Jim a talicskákban is van már manapság lengéscsillapító
Csika már az építőiparba is nyomul
Az nem semmi. Mennyivel haladtál amikor elkapott?
Bele se merek gondolni mi lenne ha 4.-5.teligáznál nyakoncsíp a drót...
sztakurva.