Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az életben még soha,ismétlem SOHA nem beszéltünk mi komolyan!
Kenegetem most is.Mondtam neked hogy ne nyalogasd annyit az ánusz gyűrűmet mert megint kipálik,mint múltkor.Sosem hiszel nekem.Azt se hitted el,hogy ha tele van a szád akkor nem kapsz levegőt a szopó álarcba!
Komolyra fordítva a szót (bár veled csak a disznóról lehet komolyan beszélni), kimehetünk vasárnap. Minden ott van a tesómnál, motor, utánfutó, benzin. Várja a hajtást.
Addig begyógyul a segged?
Na a nyakasnak és a lábasnak is voltam már alanya, ilyen 5 év eltelte után!
Na annak én is örülök hogy csinálja tovább,csak azt nem tudom,hogy neked minek? Mióta kell a betonozáshoz meg a kerítés csináláshoz teleszkóp?

Vasárnap újra megpróbáljuk?
ez a tubli ez jó..
szegény csani egész nap a defektes első kerékkel ment .. mert megrepedt egy bütyöknél a gumi és leengedett, pedig rakot bele slálym taknyot is ..de az ott butyborékolt kifelé.. és baszott tömíteni..
de sikeressen befejezte.. és grat neki.. meg mindenkinek...
ez a papiros bringaszállitó ez nagyon okos gondolat..
annak van papírja ha a rendőny megállít.. mondod hogy ez az.. előkapod a papírt.. az okosan megnézi.. és már futja is tovább a többi papírod
ez nagyon karaj..

az erősitésnek örvendek... mert nem lesz sokkal nehezebb .de ezerszer erősebb lesz az száz 100-alék
Én örülök neki, hogy nem hagyod abba. A sírós rész nem kellett volna, de a lényeg, hogy lesz továbbra is egy profi, aki megcsinálja a szarjaimat! . .
Mi volt a közkívánat?
a hurokra visszatérve
inkább rókafélre vagy kis özre rövidebb nyakú zsiráfra vadász6tak...mert.. lábtartómagassága felet csicsivel volt kirakva a hurok..
de ha egy ilyen mondjuk.. öz szarvasra van kirakva...
úgy fej magassággnam.. szép nagy köritéssel.. egy egy méter széles ösvényen ..és ilyenbe futna bele valaki....
na akkor ott lenne olyan történet amit senki nem mesélen el otthon..sem sehol...
sőt valószinűleg konkrét terápiás kezelés kellene a csapatnak...
aztán töbszörös alkohol belővéssel még soks sok időn keresztül, de inkább örökkön örökké
Hály...
ez a köteles történet..ez faxa...
mond6ni le vagyok kötelezve..
de valólyában ez geci mód nem vicces..sőt ..qÚrwa gáz .. ahogy a fórum neve is gáz gÁÁz

csak ha bele gondoltok...
az egy dolog hogy valaki meghal...
de ha mondjuk ott van a paraszt az erdőben... és mondjuk 3-4-5 végignézik ahogy elhervad élete és ez a 3-4-5 marha meg körülbelül .. örök életébe, inkább úgy mondom..élete végéig! úgy marad...
annó 2004 be ilyen esetet nézek végig goldenék...
azzal a külömbséggel hogy ott ha kiüti egy merci alól a motos az első hidat .. nix már haláltusa...
de egy ilyen erdei történetnél...itt..nem egy szem villanás lesz az egész...
gyanúsan.. oltári küzdelem és tehetetlenségbe fog a maradék csapat...mert se egy telifon..se egy gyors kilyutás az erőből...
szóval...igazi elkeseredett harc egy ilyen nyakas köteles történet
ezt nem kivánom senkinek...

annó még a régebben két barátommal..(mielőtt az egyik megutált azért mert emez nem járt vele többet dzsipuzni.. amaz meg azért mert egy kétnaposra igért motorozást visszamondtam hogy ne kétnapos legyen csak egy...mind1 lényeg hogy jogossan utál mind a kettő de végül is jó helyen vagyok ..mert az összes motoros közül csak kettő rühll.. tehát 99,99%ban (ez jobb százalék..jobb mint a tiszta alumónium!) a motorosok nem rühelnek )
szóval még annó a biharban..2011 májusában történt hogy úgy 15-20km/h val gurulunk egy tiszta ösvényen..ezzel a két sráccal+ akkor ismertem meg a 2014 déván legjobb eredménnyel végzett magyarral..már a nap végén visszafelé.. egy nagyon kafi nap végén...szóval gurulunk négyen egy kellemes borókás fensík enyhén lejtős ösvényén...
mikor egy óriási kidőlt fa 2m magas torzó-törzse-tövébe
az 1m széles ösvény jobb oldali részén kerültök ki ...a vezető elment egy 5méternyit...aztán pÁÁf
egy szem villanás alatt beborult, mint a balaton felett az ég nyárviharos időszakban
és üvölt..de üvölt mint a fába a beszorult kéreg...
szerencse hogy mögötte mentem-tünk ..mindenki.. mert utólag kiderült a fa túlodalán lévő ösvénybe is rakott hukot az özre kiéhezett az orvvadász!
de mi ezt akkor nem tudtuk..csak azt hogy az ember valamiért eldől a semmitől, mint a rot6dt nád...semmi szituban .. 15-20al... aztán üvölt de üvölt ám..
A LÁBAM A LÁBAM
ledobjuk a gépeket .. odarohanunk... szemünk forog, mint a gyros büfében a húsrakás
ez üvölt a lábam a lába...
én veszem le róla a motort .. ez meg még jobban üvölt...
na bakker .. most mi a fax van..
jönnek a többiek is ...de ez csak üvölt a lábam a lábam.. ekkor már láttam hogy kúrva furcsán van valahogy a térdéből elfordulva a villa alá-mellé becsavarodva a csizma úgy hogy a lábfeje az 180fokkal az ember menetirányának hátrafelé néz hátrafelé feszülve.. .
na a többik emelték a motort, én az ember...aztán húztuk hátrafelé... ez üvölt nem értünk egy kukkot sem az egészből...a lábánál nem látni semmi gikszert...de mégsem áll helyre a lába és feszül láthatatlan okból hátrafelé...kicsarvarodva..
persze ahogy emeljük még jobban csavarodik...még jobban üvölt ..
de mivel már 3an feszültünk neki az , ember a hátrafelé néző lábával befeszülve a motor alá kombóval... ezrét csak valahogy visszahúztuk emeltük együtt és engedett a lábfeszülés... de épp csak könnyült mivel a lejtös ösvény is ellenünk dolgozott-akár csak ilyenkor az idő is-de végül is vissza csavartuk forgattuk a lábát és akkor láttuk hogy a lábtartó alá behúzott láb mért feszül hátrafelé...
és ne mis igazán térdből hanem inkább..bokából...
na a 6 sodrott drótkötél hurkot sikerült levenni a lábfejéről... aztán minden egysszerűen pikk pakk szerencsésen helyreált...
ember lábfejének menetiránya...
a csend az erdőben.. na az azért még nem ..mert mindenkiből jött az élmény...de már ideg-feszültség kezdett kifelé ürülni...
leültünk...megpihentünk

emberünk még fálylalta a lábát.. de már egyre jobban lett... aztán még aznap nagyon kafin fejeztük be a túrát...
aztán estére a vacsora után előkerült az érzéstelenítő folyadék.. ami mement a fejbe.. onna gyomron át felszivódott a vérbe és kllő vérbőséget okozva a lábba..azok a lábak úgy táncoltak, verték a tamtamot hogy az ihaly
na ebből reggelre az lett hogy .. a vezetőnk.. konkrétan nem tudott lába álni..ugyhogy a vasárnapot már vezető nélkül mi bóklásztuk végig...de az is kafi volt...az eső is eleredt délre..
aztán mikor bebúlyutnk valami kaibába.. emberünk a dzsipuval megjlent és véletlen de kellemes találkozásból úlybaigaziott.. onnan még lett egy nagyon komoly patakon felküzdelem zorróval a végén.. aztán ...
annak is vége lett.. vissza a szállásra.. akja.. és gó homér...

azért kár hogy ekkora köcsög vagyok és ezek az élmények már nem köszönhetnek vissza.. nem is motorozás szinten de legalább csak emberi szóban tartva a kapcsolatot...
de ez van...
de ahogy mondá a mondás.. az ember elveszit valamit itt.. és talál valamit amott..és ez igy is van rendjén.... az élet már csak igy hozza egyensúlyba a dolgokat...
125 cm
Én élőben lattam olyat hogy egy drótkötél leszedi a motorost a mocirol...pont a nyakánal fogva...
Sajna én voltam.. ..
Nagyon nehezen gyógyult a seb mert olyan volt mintha megégett volna.....mert szerencsére nem merőlegesen mentem neki hanem kicsit slegan...ez volt a mákom...de igy is szépen lekapott a mociról..
Es ami meg szerencse...egy vadi uj kötel volt...nem.vmi rozsdás kiszörösödött vmi....mert akkor rojtos lett volna a nyakam....bár igy is örök emlék maradt rajta...
Az első videón 3:14 nél egész jól látni.
Az A ban 14. a szintén nyíregyi Molnár Gábor azaz "DU"

gratula.
egyik ismerős versenyzett régen azok sima utcai gumival tépték a jawa típusú gépeken
mondjuk itt nálunk nem is lehetett akkoriban mást kapni
A fasznak nyúltál unalmadban hozzá Üzemóra ,olajcsere,jaa,de a tied egy ütött krómos cumeszos,bammeg ménem adod el azt a retket?
Jó látom, sima enduró gumival mennek?

Nem látok bütyköket a gumin
Regiment 13 eredmények.
Prolog:
A) http://www.regiment13.ro/bundl...
B) http://www.regiment13.ro/bundl...
Day1:
A) http://www.regiment13.ro/bundl...
B) http://www.regiment13.ro/bundl...

Akitől láttuk a tempós videót, a prologon csak a 14. helyre volt elég Volny 5perccel volt gyorsabb bár ez szerintem a bukásoknak láncleesésnek volt köszönhető, nem a tempó hiányának ,
Ott van 15. helyen 2mp re Nagy R bár elírták a nevét, aztán lehet nem ő az.

Nem tudom mennyire hivatalos eredmények ezek, pl. Feri nevét sehol nem látom
Ez a műfaj már a kezdetekben sem volt eccerű,de azzal a technikával,amivel akkoriban mentek, lehet a mainál is jobb kondi kellett.
http://youtu.be/ELuUx1Fox2o
akkoriban még voltak kemény tökű legények nem ilyen nyávogósak mint most
Én meg élőben láttam,ahogy az inda leszedi előttem az embert.Le esett a motorról és úgy kelt fel a földről,hogy két kézzel fogta a torkát.
Meghűlt bennem a kaka mikor megláttam.Úgy ahogy volt lebasztam a motort,aztán szaladtam oda hozzá.Szerencsére nem lett semmi baja,bár a lába ugyanakkora mint az enyém,úgyhogy a csizmája pont jó lett volna!