Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van olyan ismerősöm nekem is, aki tele van. igaz dolgozik is sokat érte... mlgsem elégedett. családját meg csak késő este látja, mikor gyerek már alszik.
erre mondja ő, de hát mennek egy évben 3x is "nyaralni" akkor együtt vannak.

ja mondom ha neked ez így jó... végülis ő tudja.

de a gyerek csak 1x kicsi... aztán 16 éves kora után már szarik a szülő fejére. vagy éppen ahrcol ellene, mert kamasz...
az is a szar ebben, hogy a tanulóval idő után magának fog konkurenciát csinálni...

vagy nem mond el neki semmit, csak a szétszerelést, alkatrészmosást bizza rá
tudom. egyszer már bemásoltam...

erről ez jut eszembe
lyól beszélsz..
az a lényge vannak elégedett tipusú emberek.. beosztlyák ami van.. boldogan élenk.. meg vannak a taposó malom harcosok..meg a gazdagok...
aki csak attól gazdag hogy van...
meg van a taposó malom harcos akinek egyre több lesz..de sosem elég sosem lesz boldog...mert sem a pénz nem elég..pedig van bőven sem a szabadidő.. amiből nix neki....mert állandóan dolgozik..mert a pénz rabja.. és ugyvan vele.... ú.. gyors megkedesek még 10-20 ezret ha 2-3-4 órával többet gályázok.. nix is ezzel vbaj.. csak ha van elég.. akkor meg kell egy ..lámbó..azért mg több pénz kell.. oda mégtöbb mégnagyobb igény mégtobb idő elvona a csládtól..
na én pont nem ilyen vagyok..
a nyugalom ami a fontos.. a jó közérzet..
taposson a qrwa annya...
oszd be légy elégedett..
ennyi
Szia !
Nem ide vág a kérdés ,de milyen gps-t használsz.
Előre is kösz.
Mondjuk a vevőtájékoztató szerint az összes Oakley szemüveg megfelel vagy meghaladja a szemövegek számára előírt egyéni védőfelszerelések irányelvét. Szóval elvileg bírnia kellene ennek is...
De a puding próbája az evés!
Van egy lux optical z87+os munkavédelmi szemüvegem,az simán kibírja a sörétest és sokkal kontrasztosabban látsz benne mindent,nagyon jó benne motorozni néha felveszem,de egy szerencsétlenül oldalról csapó fa le tudja kapni a fejedről.de a lencséje sztem veri a drágább motoros szemüvegeket.
Azért a videó végén kíváncsi lettem volna a folytatásra, mikor a srác csőre húzta a sörétest... Vajon mit bírnak azok a Plutonite lencsék?
igen, mindet megnézem, mert látom közelről hogyan kell venni az akadályokat. És nem a motor számít
En dupla lencses szemuveget hasznalok,mint a sijzok...az nagyon merev..
Csak jok a videoim valamire
Ádám miket ki tud bulizni a Mátrában

Vajon merre vitték be a sprint nyomot
Hidd el nincs,vagy a pénz vagy a nagy álom ami a haverokban is benne van,aki volt az meg meghalt,tehát nincs. A többi megy a csajok után vagy a maga kis álmait hajszolja.
Kösz Próbálom,aztán pár év és mire megöregszem majd kiforrja magát
Nem egyszerű ez hidd el..Nem sima motorszerelés amit ha olyan megcsinálok pillanatok alatt amivel más szopik egy hétig azt leránt a semmivel.Ez másvilág,ide százalékban kijelenthetem elenyésző az új vagy jó és gyári állapotú amit általános csere alkatrészekkel hipp-hopp megakciózol.Az a hipp-hopp is egy elsőnél kb 2-3 óra(nem 20 perc youtube vidi )Igazi elbaszott,berohadt,szétkopott,mocskos szarokkal harcolni kell a hiányosokról,ne is beszéljünk,nem lemezre ,hanem állítótűkre,eltört alkatrészekre kis rugókra,karmantyúkra,kopott belsőre,dugattyúgy!Majd ebből csinálj újat!Javítsd a kopott szárakat,hogy jó legyen stb stb.Nem egyet, sokat.Szeded szét mint egy gép,közben vannak akik hozzák,Ők megvárják ha már messziről jöttek milyen is a bele,akkor a kezedből amaz félre,emez szét,kidumál a semmi,elmegy egy-két óra ilyenekkel is(arról a részről is sokan járnak ide,nem mondhatom bammeg ne má me izé,esik a hó itt egy csomó azt se tudom hol vagyok)megdumál mi legyen,cucc ha nincs rendel,aztán majd sorra kerül.egy pár első ha ganaj van,hogy 10-12 órába is belekerül,egy hátsó 3-4.Eggyel el is megy a nap(minden porcika megles,nem csak szét össze mint sokan).A magyar ember olyan,nem időben,hanem az utolsó percben küldi,verseny előtt 2 nappal,de érjen vissza,arra nem gondol másnak is van,hanem ott a csika,gyorsba megcsinálja,azt nyugodtan megyek.Ja,csak egyszerre vannak többen,ha nem csinálom meg ,egy máshova utána,mert ugye szopni nem akar többet.és leszek szar.2 kezem van,ezt nem értik és nem várom,hogy jajj essen be valaki(épp ellenkezőleg )Az sem jó,ha jó vagy,az sem ha átlagos,ha szar meg végképp .Most ha beesnél te, biztos nem mondom,ne gyere,mert elvagyok havazva,mondom,hogy van,és kb ekkorra lesz meg,ha megfelel maradsz,ha nem mész másfelé.Ha jössz úgyis látod mi van,ha meg nem ússe nem
Próbáltam tavaly 4 emberrel,segítettek mosni,szedtem mint a gép szét sorban ,ááá nem jó,sok a hiba,nem érdekli őket,több kárt csináltak mint hasznot.Az meg ugye nekem se,gazdinak sem hiányzik.Ja és baszom az időt itt,a fészen,a telefonálásokkal,rendelésekkel,stb,de pihenni is kell
Nagyon sok ember, nem meri, vagy nem tudja megvalósítani (esetleg nem tudja mi lakozik benne s azért) azt aki ő igazán, így marad a másik út, az alkalmazotti munkaviszony, ebben meg sajnos van sok olyan kompromisszum, amiben "kényszerből" rabszolgává válik.

Elég csak egy rossz döntés és nagyon gyorsan be lehet kerülni a gödörbe, amiből kimászni kurva nehéz, s nagyon sok olyan ember/cég van aki csalogatja a gödör felé az embert.
én már évek óta így élek: kis munka, kis pénz nagy nyugalom.
már csak a család szívja a vérem....
ha 100pénzzel többet hoznék haza az is elolvadna hiábavalóságokra szóval nincs miért törni magam
lassan áttérek a motorozás helyett a pecázásra és még csend is lesz
Tudom, nehéz megbízható embert találni, de gondolkodj el a tanulón,
biztos van olyan fiatalember, akit ugyan úgy érdekel a teló szakma és szívvel-lélekkel csinálná, nem a pénzért menne kurválkodni hozzád.

A lelkiismereted(nem akarsz szarban hagyni senkit) miatt ne csináld ki magad, persze másért se, szerintem nem éri meg.

Részemről a 2. nagyobb egészségügyi jel után leálltam a picsába a sok munkával,
kisebb pénzből több szabadidővel szerintem kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, boldogabb életet lehet élni.
Napot!
amikor sok a meló emelni kell az árakat és kevesebb lesz
vagy beszerzel egy tanulót és más dolgod nem lesz csak csapkodni egy mogyorófavesszővel
na itt vann.hiába aszemüveg. ha hülyén 5m re mögöttemész.. azon is át ló a golyó!

szerencse kell..az a legfontosabb.
aztán ha az elhagy. akkor meg ..pá pá
én azt mondó vagyok..mindég van megály a lóvé vs szabadidő terén..
mert amúgy meg szétszivnák a parasztot..
azt kell mondani.. most nem érsdz rá..el vagy havazva.. vagy félsz hogy átpártolnak és munka nélkül maradsz?
ne már.

szabadidő és családot semmi lóvéval nem lehet megvenni.. az egészségről nem is beszélve..nix az a lóvé amiért érdemes megdögleni
Nincs benne reklám,hogy abbahagyom nem hagyom és majd emiatt több jön,ha erre gondolt valaki,sőt ellenkezőleg.Sok okos nem tudja itt volt a közelmúltban elég sok bajom egészségügyileg.Az apróbbak,2 infarktus,tályog műtét ott ahol soha nem szeretnéd,amelyet még folytatnak..közben kemény izületi -keringési problémák.Mellette több suli,melyből már csak az oktatós maradt.Feri az beláthat ide ,valóban mindent elintéztünk hivatalosan,az sem volt egyszerű..Kintre szinte többet dolgozom mint itthonra,megkértek menjek ki,de ez csak körbejárással működik viszont nem 2 pénz,ugye akkor meg nem megy az itthoni,mert ugye ki csinálja?Ehhez kellettek az europassok.Egyszerre sok lovat egy seggel nem lehet megülni,emiatt maradt volna abba a kisebb pénzes itthon.Mivel azonban rengetegen megkerestek,hogy ne már,így ha lassabban is,de úgy döntöttem maradok,de beledögleni se kívánok.Örülök,hogy ezt a szintet elértem a magam,és nem mások erejéből.Próbálok minden szinten alkalmazkodni,de nem mindíg megy sajnos,főleg mikor versenyek előtt rohamoznak egyszerre többen,mellette itt a sok és arra a hétvégére mindenkinek kéne.Ilyenkor válogatnom kell kinek fontosabb(de ugye egyformán mindenki az)melyek nem férnek bele akkorra.Ez mind stressz,az meg megöl,emellett a család,ami megint egy gócpont nemcsak a testem.Nem egyszerű,ha nem látjátok át akkor ne sikítozatok,mert lehet többen maguktól mentek volna már helyemben a kifeszített kötélnek motorral........Nagyjából ennyi ,na meg az élet
Hey !

voltam vasárnap a hegyekben. Megtanultam mi az a ciki caki, lefele. hátsó fék letört . A jaxy videójából eltanultam ezt a nagyon alacsony fordulaton való elindulást felfelé, kuplung játékkal, óvatosan. meglepően szépen húzott, nagyon alacsony fordulaton.
nem volt sár, új volt a hátsó gumi, egész jaú volt. a hátsó fék hiányzott egész nap alig fogyasztott a gép.
Innen ,kérlek szépen egy névtelen,arctalan ember irigységi kitörési rohamának látszódik az irományod.Kb mint aki azt várja,mikor tűnik már ez el nemcsak innét,de amúgy is.Ez jellemző egy embertípusra,nézz utána....