Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem tudtál videózni, azt jelenti, jót motoroztatok

Jó a terep!
Bírod még motorozás nélkül?
Estét!
Szevasztok,feltámadt a motorom... Elég kultúráltan tol az új dugóval...
Ha az új gumi is fennt lesz akkor összeállt a gép
én ha valamikor veszek csizmát még az első út előtt megtűzöm csavarokkal
lya.. amit még mesélni akartam.. a hts talpú csimma..nagyon bejön. .valaki esetleg? nem e venné meg .. mert anyira jó volt takony sáron hogy a taknyomon csúsztam a röhögéstől..
ugyhogy nem véletlen mondják.. szép az jó az kirakatba..
de remélem nem válik le a talpa..mert csak azért vettem mert amazoknak mindnek leválik.. erre gg ákinak 1,5 éves a hts talpőlya és már válik lefelé
mondom..nem elég hogy csúszik a sáron..de még szar is
Van a csapatba egy olyan figura, hogy ha nehez a terep szeret szopni , nem fogadja el a segitseget, orditsa..hagyaaaad...aztan hagyjuk a rakba szenvedni...mi meg kacagunk a marhan...igaz jo motoros de ez van .Aztan a multkor kifujta az életét. ..igy elfaradva nem láttuk. ..
Nálunk ugyenez van Jaxy....
Eccer élünk....s azt ne veszekedéssel töltsük már el..

a gumim amire mindenki irigy lehetett de nem csak szárazban..még sárban is
Én is használom a spurit a 4t-nél.

A kawában van legalább 300 óra de még szelephézagot sem kellett állítani.
1.nap 88km hátsófék nélkül
én a nyomatékot spuri adalékkal pótoltam lehet leszólni, de úgy húzott fel 1. alsó fordulaton,.. volt nyomaték. jah meg a pontosan belőtt powerszelep , tartotta, nem akart kiugrani. mihelyst nyitott...ajjajjj... 2t eléggé gépészkedős,..főleg nyomvályúba bele esni,. komolyan a fák között az avarban sokkal jobban fölmenni, mint a kitaposott, kimosott úton, ösvényen
majd utánad veszek én is, egyenlőre garázs, kert,..tüzifa és kiad egy motort
hály..
verekedés.. verekedésről szó nem volt !
még mielőtt bár ki rossz hírét keletené a témának..és el akarna jönni velünk verekedni..ŐŐ..illetve motorozni

videó is ..geci szar lett.. mert megint nem lett megálva és rászánva az idő..pedig lehetett volna mit...

de azért összedobtam 1et.
http://youtu.be/bbUawEWM8m8
Ezzel is tudnék vitatkozni, mert van sok ellenpélda
Neki "még" növeli a nyomatékot a présmagasság csökkentése, mert feltételezhetően magában kezeli a dolgot, és ugye ha csak azt csökkentjük, akkor nő a sűrítés...
Azt a dugótető igénybevétel növekedést (vagy mifenét) meg nem is értem, mert az szintén nem ettől függ.
Dugótető profilja is több változós egyenlet, nem csak egyetlen indoka van.
Nem sok választásunk van, hisz míg élünk tanulunk
Gyerekkoruk óta motoroznak, tudnak azok kanyarodni normálisan.
Nekik már inkább a stílusukra kell faragni a motort, mint megtanítani őket akármire.
Egyébként az csökkentett préstávnak nem kizárólag nyomatéknövelő hatása van, hanem rengeteg egyéb tényezőbe beleszól. A lóerő és a nyomaték egy dolog, DE ha csak a javuló gázreakciót/pörgési hajlamot nézed, akkor már csak abból is egyértelműen következtethetsz a hamarabb felépülő rezonátorműködésre és hasonló nyalánkságokra.
Azt hiszem ezekről az összefüggésekről hallunk Jánostól és nem véletlenül. A 2T komplex egész és mikor nincs harmóniában, akkor nyűgös. Minél jobban hegyezed annál nyűgösebb, de ahogy a hozzászólás utolsó felében is leírtad : a versenysportban csak a célig kell kibírja

A dugótető említéséről pedig eszembe jutott, hogy valaki felhozta a "púpost" és a "simát". Melyik, miért, vagy ilyesmi volt.
Erre pedig mindenki rájöhetett volna józan paraszti ésszel is.
A simának mekkora a felülete ? A domborúnak mekkora a felülete ?
Egységnyi erő kisebb, vagy nagyobb felületen tud eloszlani ?
Összeverekedtek? Volt közelharc meg minden?
Jogos!
Várjuk
Van videjóó ?
Valakinek megfeküdte a gyomrát a sok zsír?
Jaja,ott találka a bázison!

nem nem..
csak egy embernél ment e a léc!
ő kicsit túlőtte magát.. és a sok quRRwaanyád szar megszólitásu duma mellé... mellé még ment a túlzott erejű odabaxik a másiknak is..de mire jó ez... de igazándibókl az alkoholra fogták.. pedig nem az alkohol issza meg az embert!
ezen kivül nálunk is mindég az van hogy jó társaság jó hangulat megy a duma ezerrel...
és csak is ezért megyek ilyen helyre!
túl sok a depo?