az túlzás hogy zavarnak mert elég ritkán látom őket
csak nem odavaló
és ugyanolyan szemét mint a flakon csak meg van kötve csomóra
múlt évben valami berges szalagos nyomon mentünk de volt még mellette sok helyen másik kettő is, egész lakodalmas érzet volt
OK elfogadva a nem egyetértés , de az üdítős-sörös doboz nem jó példa, az szemét, nincs haszna az erdőben(kivéve ha elfoyt hűtővizet kell pótolni patakról és nincs senkinél semmi ), a szalagnak meg van haszna.
evvel nem értek egyet, mert ha már egyszer kirakták szedjék is össze
ugyanaz mint az üdítős-sörös dobozok
ha teliként el tudják vinni akkor üresként is sikerül....
Nagy meló az a szalagozás, ha már esgyszer felrakták, nem kell újra, csak ott, ahol változik a nyom, meg így legalább tudnak menni a titokhajtók is a nyomon
egy dolgot nem értek csak:
ha már kiszalagozták a nyomvonalat, utána miért nem szedik össze?
tökmindegy hogy motoros vagy biciklis, egy csomó szalagot látni mindenfelé
szemét mód kiszopatták ezek a magyarban élő ..csögök szegény lyódost.. azzal hogy nem variáltak...
hülye állatok...
golden mondta is .. a margának haza kell jönnie hogy intézze a robogólyát.. haza kell jönie szerdán.. nem is érti mi ez az egész...
és hogy ő.. a hibás... az tuti...mert cipeli azt a szemét mocskot.. kereskedésbe ..mert egy köcsög..csask lyódos ezt is elfelejté.. azt héne hogy felirná a kezére.. és ha 15 percenként visszaolvasná...lehet eszébe jutna...
de leszarja..
mert a haver küldöütt neki hálálkodó esemest...
mert hálás....
mondjuk sms szövegéből én nem ezt vetem ki.. de tuti hálás hogy itthon intézik neki a szarját miközbe ő meg anyáz visszafelé
figyu...
csináljuk azt hogy az állandó..már több hete lebeszéltet variáld át... és akkor ti sz-v együtt hajthattok..
megpusznyákol6od a buci fejét..
amúgy tényleg most néztem.. ezek a mocskok miatt ment el a reginet is..
nem is ezen a 7végén lesz hanem ..máskor..
azt hiszem másnap.. hÚsvét másnap
lyóreggelt...
lyódili.. nem értelek..
még az kétezer14.08.19 fészbukiráson ott van egy időpont..
na abba sem volt vasárnapról szó..
nekem kb 4 hete az a vasárnap nem jó...
de nem gáz...
te irtad még valamelyik nap hogy szerdán este jöttök haza.. és 7főn mentek vissza..
hát abba meg totál beleférne a dátum...amit megbeszéltünk...
aztán golden hívott hogy a 2 napos előtt mennyünk ne hajnalba hanme előtte du.. hogy könnyebb legyen... há mondom.. mennyünk..
azt mondta golden ..veled lebeszélte... abban sem volt a vasárnap..
max itthon a családdal.. neki is .. nekem is...
tegnap szoltak hogy veled kell mennyek ..mert őnekik nem jó a sz-v..
há mondm nem értem...
nekem sem jó a vasárnap...aztán azta nem beszéltünk.. nem értettem milyen szinten jött be a vasárnap...
de akkor tőled...
egyszer csak...
mert arról a napról aztán szÓ sem volt...itt legalább is egyszer sem...
de kedvesek volatak mert mondták hogy mennyünk együtt...há mondom ..
lyó fely lydos.. románban elvagyunk ..de azon az országon kivül...nem tudunk kommunikálni..
de ez most is beigazolódott...
ez van salynálom haver..
ezek szint az üzengetés a félreértesz bukÓn sem érdemes.. mert ott is össz visza beszélsz..
csak olvasd vissza magad ..egyszer.. lehet .. te is csodálkozni fogsz....
dátumok megbeszélt dolgokról...
az meg hogy a redzsimentre nem mész.. hát ahz aztán senkinek semmi köze nem volt...
csaniról meg annyit.. gyanúsan akart jönni utána.. mert mondta szabad.. kipiheni magát .. és egy jó kis csapattal utána motorozós este dumálós témában benne lenne...
de ez sem számit..
mert amit most is leirtam.. kb 3 perc múlva reszeteli az agyad...
ezért is tudunk olyan sokszor összeveszni.. aztán kibékülni... mert én megbocsájotk hogy helye voltál.. te meg elfelejted hogy hülye vagy...
azért legutóbb is jt mentünk együtt...
de ha nem jössz egyik nap sem a négyből! a 7 végén akkor zsirtévenek olyan leszel mint szántá kláusz... a télapó...igazi örömet fogsz neki okozni....
a neved változtasd meg .. a 15 perces lyódili re.. mert 14.55kor úgy is mindég reszetelsz egy 5 sec-re.. és onnan úlyrairdik a felyedben minden...
ezért irigy lehet ne rád sok ember...
én meg csak..
részvétem..
mert lehet ezért is kerültél özterelyhbe.. ott minden nap emlékeztetek hogy .. gó dolgozni meg ebédelni aztán vége.. igy legalább tudsz pénzt keresni.. ellentétben az itthonnal.ahol saját magad osztottad a jóbbnál jobb melókat .. azt mégis szarul érezted magad...
az az idegesítő,hogy kérdeznek valamit... te muszáj válaszolj, de nem a kérdésre válaszolsz,vagyis képletesen arra ,de inkább csak leírod mekkora faszságot kérdeztek hiszen azt tudni kéne mi micsoda hány kiló melyik fajta milyen színű.... holott full egyszerű kérdés volt a hülye is érti mit akar. itt meg rögtön átviszed űrteknikába . értsd már meg végre akik itt vannak sima erdei motoroznak nem vb menő itt senki.
A hazai GG importőrtől küldték ki ide az enyémet is az év elején, ha jól emlékszem 48 ezer forint körül jött ki cakk-pakk, posta stb. Igaz ez csak 125 ccm volt, a nagyobb nyilván drágább.
Ahogy figyelem az írásaidat, az erős költői túlás, hogy gondolkodsz
Na de te tudod, én erről is mást gondolok. Mondjuk azt, hogy ha ennyire idegesíted magad minden szaron, akkor nem biztos, hogy megéled a boldog nyögdíjas kort...
ha ki is érnék péntek reggelre ezek már rég elszelelnek az erdőbe. sose találnám meg őket. komolyan mondom szánalom az egész. nem irom le a nevét de fogadjunk valakinek xy máshogy lenne jó és annak kell szopkodni afaszát. ezért lett átvariálva. csaninak van igaza. nem vergődik senkivel. elment a regimentre.
viktor . probáltam irni fészbukon de nem lehet. mi a szájbakurt tetves kurva életér variálnak? meg volt beszélve direkt. nekem otto azt mondta szombat vasárnap lesz. esetleg péntek. erre irod hogy csütörtökön már mennek. gondolom szombaton már huznak haza agecibe. nekem hetekre előre le kellett adni a szabit! rohadt nehezen engedtek haza. csütörtök éjjel érek haza még motort is kellene szerelnem. de full felesleges mivel ők aznap már ott motoroznak. legalább 5 x megerősitattem ottoval hogy ne változtassanak. pont ettől fostam. mert emaiatt nem mentem a regimentre mert ugy voltam vele jo lesz ez nagyon. erre tessék. oda kellet volna menni nem erre a fos szar szemét geci szar variálos fostalicska .......... ra alapozni bármit is. igy egyikre sem tudok elmenni. bravo
ez meg az ami zsirtvnek meg hosinak azt hozta.. hogy ha igy lesz a menet többet nekünk ne szólj...
dehát ez van.. nem lehet mindeki kedvében lyárni...
főleg úgy hogy előre ál6ott volna ez a marga tV.. mert a gps ében ott volt az 2013 regiment nyom!..de nem.. ott nyüszitett hogy ő nem megy előre hogy ne öt szidják a többiek.. inkább hátul ugatott hogy mennyek előre...
én ne mérek hozzá..
de lehet hogy hamarosan..megnézem ezt a nyomot...
téged kár hogy neked messzi van.. nekünk ez van közel...közel.. ha az ember egy napa el képes menni motorozni valahova.. az végül is nix túl messze..
szóval ez még az a kategória...
az tény és nyaló hogy 2012 ben mikor én is A nyomon voltam az nem volt gyenge... + este még az eső is lehullott..
mikor teljes elment a kuplungom.. a 3 cp után.. olyan meredek és hosszú lefelé volt.. el sem akartam hinni...
de muszály volt...
nagyon karaj az a hely..
Kivancsi vagyok az idei R13 kinek milyen szaj izt hagy maga utan...pl inen tolunk senki nem megy,es annk idejen midenki oda ment....sajnos ez a hard enduro agazat is elment penzgyujtes fele es semmi elvezetet nem nyujt hanem csupa szenvedest....ja hogy nem szenved az elso 10 versenyzo es a tobbi igen...
két srác beszélget..
-na voltam az orvosnál..
-és mint mondott arra hogy állandóan maszturbálsz?
- azt hogy haggyam abba, különben nem tud megvizsgálni
waszi..
téged megfigyeltelek..értelmes nem fenhélyázó gyakorlati stilust küldesz
lyanó
azért is irtam 2szer...
úly szimering ,100% állapotú(acélbólkészitett) futam..zsir benne!..
mikor szétszedem.. a szimering és csapágy közt minden hol ott a zsir..de a csapágy belső futógyűrű és a fém oprvédő találkozásánál.. vékonyan ott a belülről kiszivárgós rozsdás zsiradék!
na ezért nem lesz több fag
csak nem odavaló
és ugyanolyan szemét mint a flakon csak meg van kötve csomóra
múlt évben valami berges szalagos nyomon mentünk de volt még mellette sok helyen másik kettő is, egész lakodalmas érzet volt
Lehet kérdezni, miért zavarnak a szalagok?
Vagy csak nem kapkodtad el? 14 ig van idő nevezni...
ugyanaz mint az üdítős-sörös dobozok
ha teliként el tudják vinni akkor üresként is sikerül....
Nagy meló az a szalagozás, ha már esgyszer felrakták, nem kell újra, csak ott, ahol változik a nyom, meg így legalább tudnak menni a titokhajtók is a nyomon
ha már kiszalagozták a nyomvonalat, utána miért nem szedik össze?
tökmindegy hogy motoros vagy biciklis, egy csomó szalagot látni mindenfelé
igazad van zsir télyvély
szemét mód kiszopatták ezek a magyarban élő ..csögök szegény lyódost.. azzal hogy nem variáltak...
hülye állatok...
golden mondta is .. a margának haza kell jönnie hogy intézze a robogólyát.. haza kell jönie szerdán.. nem is érti mi ez az egész...
és hogy ő.. a hibás... az tuti...mert cipeli azt a szemét mocskot.. kereskedésbe ..mert egy köcsög..csask lyódos ezt is elfelejté.. azt héne hogy felirná a kezére.. és ha 15 percenként visszaolvasná...lehet eszébe jutna...
de leszarja..
mert a haver küldöütt neki hálálkodó esemest...
mert hálás....
mondjuk sms szövegéből én nem ezt vetem ki.. de tuti hálás hogy itthon intézik neki a szarját miközbe ő meg anyáz visszafelé
figyu...
csináljuk azt hogy az állandó..már több hete lebeszéltet variáld át... és akkor ti sz-v együtt hajthattok..
megpusznyákol6od a buci fejét..
amúgy tényleg most néztem.. ezek a mocskok miatt ment el a reginet is..
nem is ezen a 7végén lesz hanem ..máskor..
azt hiszem másnap.. hÚsvét másnap
lyódili.. nem értelek..
még az kétezer14.08.19 fészbukiráson ott van egy időpont..
na abba sem volt vasárnapról szó..
nekem kb 4 hete az a vasárnap nem jó...
de nem gáz...
te irtad még valamelyik nap hogy szerdán este jöttök haza.. és 7főn mentek vissza..
hát abba meg totál beleférne a dátum...amit megbeszéltünk...
aztán golden hívott hogy a 2 napos előtt mennyünk ne hajnalba hanme előtte du.. hogy könnyebb legyen... há mondom.. mennyünk..
azt mondta golden ..veled lebeszélte... abban sem volt a vasárnap..
max itthon a családdal.. neki is .. nekem is...
tegnap szoltak hogy veled kell mennyek ..mert őnekik nem jó a sz-v..
há mondm nem értem...
nekem sem jó a vasárnap...aztán azta nem beszéltünk.. nem értettem milyen szinten jött be a vasárnap...
de akkor tőled...
egyszer csak...
mert arról a napról aztán szÓ sem volt...itt legalább is egyszer sem...
de kedvesek volatak mert mondták hogy mennyünk együtt...há mondom ..
lyó fely lydos.. románban elvagyunk ..de azon az országon kivül...nem tudunk kommunikálni..
de ez most is beigazolódott...
ez van salynálom haver..
ezek szint az üzengetés a félreértesz bukÓn sem érdemes.. mert ott is össz visza beszélsz..
csak olvasd vissza magad ..egyszer.. lehet .. te is csodálkozni fogsz....
dátumok megbeszélt dolgokról...
az meg hogy a redzsimentre nem mész.. hát ahz aztán senkinek semmi köze nem volt...
csaniról meg annyit.. gyanúsan akart jönni utána.. mert mondta szabad.. kipiheni magát .. és egy jó kis csapattal utána motorozós este dumálós témában benne lenne...
de ez sem számit..
mert amit most is leirtam.. kb 3 perc múlva reszeteli az agyad...
ezért is tudunk olyan sokszor összeveszni.. aztán kibékülni... mert én megbocsájotk hogy helye voltál.. te meg elfelejted hogy hülye vagy...
azért legutóbb is jt mentünk együtt...
de ha nem jössz egyik nap sem a négyből! a 7 végén akkor zsirtévenek olyan leszel mint szántá kláusz... a télapó...igazi örömet fogsz neki okozni....
a neved változtasd meg .. a 15 perces lyódili re.. mert 14.55kor úgy is mindég reszetelsz egy 5 sec-re.. és onnan úlyrairdik a felyedben minden...
ezért irigy lehet ne rád sok ember...
én meg csak..
részvétem..
mert lehet ezért is kerültél özterelyhbe.. ott minden nap emlékeztetek hogy .. gó dolgozni meg ebédelni aztán vége.. igy legalább tudsz pénzt keresni.. ellentétben az itthonnal.ahol saját magad osztottad a jóbbnál jobb melókat .. azt mégis szarul érezted magad...
ágyő tekszasz..
a hazudós hű barátod
(s)Zari
Na de te tudod, én erről is mást gondolok. Mondjuk azt, hogy ha ennyire idegesíted magad minden szaron, akkor nem biztos, hogy megéled a boldog nyögdíjas kort...
hajrá Csani!
dehát ez van.. nem lehet mindeki kedvében lyárni...
főleg úgy hogy előre ál6ott volna ez a marga tV.. mert a gps ében ott volt az 2013 regiment nyom!..de nem.. ott nyüszitett hogy ő nem megy előre hogy ne öt szidják a többiek.. inkább hátul ugatott hogy mennyek előre...
nem értek én ehhez..
http://youtu.be/elbyJBPHFpo
http://youtu.be/Rz5CcS2L6HA
de lehet hogy hamarosan..megnézem ezt a nyomot...
téged kár hogy neked messzi van.. nekünk ez van közel...közel.. ha az ember egy napa el képes menni motorozni valahova.. az végül is nix túl messze..
szóval ez még az a kategória...
az tény és nyaló hogy 2012 ben mikor én is A nyomon voltam az nem volt gyenge... + este még az eső is lehullott..
mikor teljes elment a kuplungom.. a 3 cp után.. olyan meredek és hosszú lefelé volt.. el sem akartam hinni...
de muszály volt...
nagyon karaj az a hely..
+ a nyomon kivül.. eksztra brutál szép is
http://youtu.be/Y29aGHrSpmI
két srác beszélget..
-na voltam az orvosnál..
-és mint mondott arra hogy állandóan maszturbálsz?
- azt hogy haggyam abba, különben nem tud megvizsgálni
téged megfigyeltelek..értelmes nem fenhélyázó gyakorlati stilust küldesz
lyanó
azért is irtam 2szer...
úly szimering ,100% állapotú(acélbólkészitett) futam..zsir benne!..
mikor szétszedem.. a szimering és csapágy közt minden hol ott a zsir..de a csapágy belső futógyűrű és a fém oprvédő találkozásánál.. vékonyan ott a belülről kiszivárgós rozsdás zsiradék!
na ezért nem lesz több fag