..jó napot..
látom valaki megent feltőrte a kódomat
és gecizik itten
megkeresem.. és elkapom...
zsirtv segits kideriteni ki az..
hogy is mondtad a sorrendet..
a zŐdkapszula.. vagy a piros kapszula jön a kék előtt... és a sárga után meg a hupikék.....a törpikék
az a baj nem bÍrok magammal...
tegnap ugyanis helyére került az úly deritő fedlapja...i
mert egy tonnányi betont elég nehéz egyben beemelni...igy 4 darabban öntöttem ki.. és tegnap.. tegnap beemeltük...
hát igy sem volt egyszerű...
de bent van.. olyan szép és szagmentes lett a kert
Veled nincs ilyen gond,mert te nem jössz,inkább kerítést betonozol. Amennyi kerítést te betonoztál,azzal már be lehetne keríteni a fél kisalföldet. Jó jó,tudom,kell a nagy hely a sok malackának!
szia dzsimmi..
azért irok privátba hogy megad6om egy egy régi havernak a számod...
mert kint dolgozik öszterelyhbe..és menne hozzátok motorozni mert ide neki ez már túl messze van.. a vasárnap pont jó lenne neki
banditiksz.. is komálná..meg lókötő is...
meg az egész győri banda ...
ezzel sporolnék neki pénzt... időt.. és lennének rendes haverjai..mert a régiek.. azok csúnyán bánnak vele mostanság...
lyódilis
intézem a havereket a netten..privátban!
nekik mindig jó a 7vége
lyÓ fejek is
meg nem variálnak.. mint mi...
mert nálunk most is ment a varia...
ugyanis ..csüt du 14.59 után egy percel van a találkozó..
+p-sz... hajtás
mert megent variáltak...
mert az állandóság van akinek a variálást jelenti....
nem azért irtam.. csak szólok mert .lyaú fej vagyok
nehogy az legyen hogy nem szoltam....
ezt ha akarod csüt reggelig minden nap megteszem neked
Valahogy így van nálunk is.Igaz most egy kicsit "rendesek" voltunk,mert egy olyan kolléga miatt variáltuk a helyeket az utánfutón,meg keltünk ketten 1 órával korábban,aki aztán a el sem jött.De ahogy a cimborám mondta vasárnap reggel: Majd legközelebb megoldják maguknak ha jönni akarnak!
az kafi..
lyakszi.. gratula a gépeladáshoz...
ugy is kell kicsit gyűlyteni oszt uccu neki..
ez igaz..570 el bénabélák is képesek menni..de csitu.....el ne áruld senkinek
lyódos..
mond neki.. most indulok....hÚ de szeretnék ugy élni ...teli lóvé semmi számla...pont nekem való lesz..
tök jó lesz.. úgy wár-rom már
Varjaaa..a mai vilagba barmikor kirughatnak...csak mert nem megy az arulas...szoval ezzel bebiztositom magam..de psssssxxxszt...szoval a serif tudja hogy en jo embere vagyok es azert nem futok el a cegtol...amugy garancia pinzem is van es mar csak abbol felet adhatna....na .....ertim
Ti bandatok igazi kocsok\gokkel van teli..ahogy ertem
Nalunk ugy van,volt,es lesz,hogy ha 11 akkor 11 utan 10 percel helllo...most nehogymar 4 ember varna 1 re...ha akarsz motorozni akkor tiszteld mas idejet...ha meg nem tiszteled es lopnad az idejet akkor hello..lemaradtal es utana ered a bandat ha akarod....szoval ez 1 ertelmu dolog.Most 3-6-9 ember nem fog 1 re varni...csak mert neki fosni kellene,vagy hanyag es tankolni megy....megyunk es utolrsz...ha meg lerobbansz az erdobe akkor mindenki segit....
az jo ár volt jaxi! add már el az xc w met 3000 ért. milesz így veled? nem fogod birni 2 hétnél tovább szolok. jofönököd van halllode. 2000 jurcsi csak ugy . hány évet kell utána rabnak lenni?
nekem azt mondta. p sz v. nem lényeg téma ejtve. lehet nem azt akarta csak így sikerült. nekem nem probléma kimenni most ide oda pár száz km nem rígat meg. ha neked az vállalj többet vagy gyere ki özterbe traktorosnak! most keresnek ide 2 traktorost az erdészethez. apró pénz 1500 nettó. plusz lakhatás plusz kaja plusz kétszer egy évben dupla fizu plusz évi 26 nap szabi. plusz turora ha vállalsz.
Szoval....elvittek a gassomat...2700 juroert...most az idenre jo lenne motort venni csak nincs della...szoval egy fel evet meg dolgozok es gyujtok..es veszek egy 14 est.....de ktm et...a telen..sajna hamarabb nem igazan lenne penzem,vagyis lehet de az majd a szabadsag utan megvalik,hogy a fonok kisegitene-e egy 2000 jurcsival...mert ha kisegit akkor van egy fasza 14 es amire nagyon faj a szivem es jo arba is van es a tulaj is rendes fazon!....Itt is van..a haver a 13 az Sixet arulja mar egybol azt mondta hogy 4500 csak nekem..mondom.bocsi haver....jol motorozol.fasza veled motorozni..de akkor ha mar 13 akkor inkabb ragyurok es legyen 14....ja es nem 570 hanem 300...
Azert 300 mert ahoz mar kell tudni motorozni..a 4T az oregeknek valo,meg kik nem tudnak motorozni ...na csak vickeltem....jo lenne egy 350 is 4T be de a 2T sokkal jobban tetszik...
akkor nem lyön az ezer euró
Qrwa ..qÚrva.. kÚrva élet
pedig már gondolatba elköltöttem...
nix hari. vasárnapról sosem volt szó.. 2-3 hete biztos nem...sem vili se otto se nekem nem volt jó..csak a p-sz!
bakker gyere..
az karaly lesz...
king off de hillről te voltál a kiráylkaraly
azóta viszont sokat voltál özterelyhben .. és a megbiz6ósági factorod.. ami itthon sem volt valami egetrengetően nagy.. az lecsökkent
h a kilyösz egyedül.. az karaly.
ha nem lenne más én is úyg mennék..
de egyenlőre.. 3unknak jó ez a 15.00 terbevett indulás.. ugyhogy mi igy megyünk.. aztán lehet hogy mind a 3an ott könyörgünk hogy beülhessünk hozzád meg rumcályz mögé a dobozba .
mert ez is előferdülhet..
meg az is hogy akár mi vagy bár mi..
egy dolog nem ferdülhet elő.. hogy téged hibáztassunk azért ha valami nekünk nem jön össze.. és ebben 100% hasonlítunk rád..
mert te sem hibáztatod magad sosem
pár dolog pontositásra szorul. azért írtam ide mert ezt mind olvassák az érintetek. telefont nem vetted fel te sem. ahol dolgozok napközben nincs térerő!
lehet most letagadja oti de világosanb érthetően mondta legutobb mikor otthon voltam ,hogy szombat vasárnapra redukálodott! a péntek szombat vasárnap. előtte hetekkel beszéltük hogy regiment utáni hétvége ugyanazokon a napokon! tehát p,sz,vas.
erre bejött a képbe most a csüt pént szomb.
teljesen megértem ,hogy a banda nagy része válallkozo vagy magáncége van. emiatt full akkor megy amikor akar. ez érthető és teljesen elfogadható. viszont nekem most más szitu. hetekkel előtte be kel adnom napra pontosan a szabi igényt. ráadásul párom is szeretne hazajönni neki mégnehezebb beiratnia magát hozzám is igazodva. mikor ottó mondta hogy szombat vasárnap akkor én rátartottam és péntektől kértem a szabit. tehát csütörtök este éjszaka érek haza és utána szerelek mint mindig. mert ugy voltam vele pénteklen még ráérek napközben ......de lényegtelen. azt is megértem senkit sem érdekli nekem mi jo mi nem.... nem is vártam el semmit.
a regimentre azért nem mentem mert egy . féltem pénzkidobás .2 neme megismétlem dévát. hogy hazajöttem hamarabb.
( ha itt tartunk te ne ugas nekem hogy egyetlen versenyről hazamertem jönni ! de king of the hil királya! sármarci! egy szaros napot nem fejeztél be az saját hegyeden :)) el se jutottál az első csekpontig! a prologodrol ne is beszéljünk. ezekután simán maradhattál volna de te és szinte az egész szegedi csapat hazamenekültetek. na de lényegtelen. csak gondoltam emlékeztetlek .
a hondámért hálás vagyok hogy segitett. de ezt majd vele megbeszélem. igazábol kifiozettem előre mindent s a lényeg nem kivántam ingyen segitsen. ezt világosan mondtam is neki. hogy azt a pénzt amit a honda elkérne szegeden neki adom inkább ha számithatok rá. ehelyett ( nem haragszom érte)) belőkte első nap a szalonba a motorom azota is ott van azt sem tudom mi van vele. a vevők meg mind ottot keresték azota jol elszeleltek lévén van egy motor ami nem tudni mikor hol van nem lehet megnézni alapon. szoval tul nagy melo nem volt vele az utobbi napokban. ha hazameygek csüt este péntek reggel nem tudok már bemenni szegedre a motoromat megnézni mi a sorsa! hétvégén meg mikor viszajövök már zárva van ami érthető. nem hiszem hogy nyigodtan ellennél a helyembet te is! hasonlo szituban. vadidegeneknek kiadod amid van s lesz ami lesz alapon mert akire biztad nem tudott vele foglalkozni. pénzért sem ingyen sem amiért hangsulkyozon mincs harag.
ha megoldhato nekem is kelene szállás. péntekre. kimegyek magam valahogy . nem gáz 1000 km nem probléma...ha nincs ott szállás majd lesz máshol. csak kérdés. hol lesztek? és megvártok e péntek reggel ha 5 kor indulok!?
ne gyere haza...
hogy velünk hajthass.. semmi képp nem éri meg...oly sokszor levezetted már...1000 euró bukó.. az meg .. ha adsz ezer eurót.. én sem megyek ki..sőt ..ha 3unknak adsz ezeret.. akkor itt maradunk mindhárman
lehet bárki viszaléphet... egészen a dély-dély nap naplyán(ez azért már nap a negyediken )egészen 14.59 ig...
utána nem mert már nem számit hogy jön e akart É mert itthon marad...
ha aki ott lesz ..beülünk és megyünk..
bizonytalan ez mint a kuta wacsoáyla...(jó nem nálam mert nálam az kap először )
ha lebetegszik valamelyik gyerekem.. nem megyek..
ha autó bedöglik nem megyek..
ha motor behalna nem megyek.. ha akármi oknál fogva úgy döntök.. beellk a macskám nem megyek...
véletlen se fogd rám hogy hazacsábitalak...
egy esetben viszont száz..100...alék nem megyek.. ha küldenél ezer ályrót...
tuti nem megyek akkor...
max egy két nappal később mert hidd el.. igaz hogy 3-4szer annyit keretek ketten a barátnőddel mint nálunk az egész család jövedelme.. (2 felnőtt két gyerek)
de hidd el..azért nekem is számit a pénz..
déwú...
az van hogy köcsög a bandánk..
ma regge megbeszéltük..igazi szemétláda tsapat...mert a megbeszéltet. amit 2-3 hete már megbeszéltünk.. még mindég az van.. ahoz van az igazodás...
közbe meg izének.. ez tök furi....
de már mondták is neki.hogy olyna sok faxa ember van.. tök közel hozzá..győr...pösti.. hogy mért nem szed onnan havereket hajtani?
vagy ott van rumci vértesólya.. egy útcában laknak...
déván is együtt voltak.. jó csapat.. a versenyt talán leggyorsabban ők futották meg.. mert már szombaton reggel nyóckor lyöttek haza szombat reggel jöttek
nem is érit itt senki.. a kopaszok RandaBandályából az egészet senki..
de főleg azt hogy ez az egész minek kerül fel a fórumra..
nem tudja az ember magba lejátszani?ott vannak az üzeneteiben.. a fészbuklyán az időpontok.. ezt hogy nem lát6ja
látom valaki megent feltőrte a kódomat
és gecizik itten
megkeresem.. és elkapom...
zsirtv segits kideriteni ki az..
hogy is mondtad a sorrendet..
a zŐdkapszula.. vagy a piros kapszula jön a kék előtt... és a sárga után meg a hupikék.....a törpikék
az a baj nem bÍrok magammal...
tegnap ugyanis helyére került az úly deritő fedlapja...i
mert egy tonnányi betont elég nehéz egyben beemelni...igy 4 darabban öntöttem ki.. és tegnap.. tegnap beemeltük...
hát igy sem volt egyszerű...
de bent van.. olyan szép és szagmentes lett a kert