szóval..lenne vagy 140 kilós és hen hogy egy kis sx 85 vázába kéne rakni..hanem egy szuperendúróéba....vagy 2 méteres tengelytávval
na én ezt látom gondnak mai a hely és súly
lyaÚ reggelt...
na ott az igazság...hogy hol..hát mindenkinek a salyát maga igazsága...
itt van például ez a szkidó...ez állat ha 800ccm 163 HP... 400ccm az akkor lenne úgy 80lóerő.... ..ember mir ehasználna valaki 80 lóerőt
de mondjuk.. tényleg ott van és működik..de valamiért nem csinálják meg...
nem hinném hogy a pénz lenne az akadály.. mert most kétmilla egy gép.. de mért nem leheten kidobni egy ..4 millásat.. főleg ha súlya jó lenne ereje jó lenne és környezetbarát fogyaszása kicsi...
szerintem arra is repülnének a legyek..mint ahogy a hörli is drágább mint mondjuk egy honda tsopper .. oszt még is van piaca..
szóval szetintem nem az ára a gond.
valami más
az hogy van 2t befecskendező ami megbiz6óan működik.. hát az itt van..enm hinném hogy a rotaksz.. az bedöglős lenn
amit én látok... az a hely...talán..meg a súly...na ez már fontosabb mint az ára...ezek leheten ka gikszerek.. lehet lenne vagy 140 kilós a kis könnyű kettő té.. onnantól kezdve meg már nem éri meg...még ha ingyé adnák sem...
Én mondjuk éppen nem! Pont leszarom ki mikor hova hányszor és mivel megy.Van aki biztos azt is irigyli,hogy minden vasárnap megy a másik,pedig az nem nagy szám.Annak aki minden vasárnap megy.Annak aki egy hónapban egyszer jut ki,annak nagy szám a minden vasárnap.
Én pl pont annyiszor megyek ahányszor szeretnék.Mehetnék többet is,de nem akarok.Most vagy két hónapja nem is ültem a motoron.Na jóóóvan,mondjuk én már öreg vagyok 30 fokba,porba bohóckodni!
Nem pont erre gondoltam,de ez is lehet egy igazság!
Én arra céloztam,hogy mindenki meg van feszülve a legújabb tecnikáér,meg a tuning futóműér nagyobb hengerér,vforce membránér meg még a fasztudja miért,aztán normálisan motorozni meg nem tud.Egy idióta falusi hülyegyerek szétszopatja az agyát egy lepukkant ezeréves CR-el.A hobbyra megveszik szét tunningolják a legújabb motorokat,mert azt hiszik hogy versenyzők,közbe meg a versenyen (ha el mer indulni egyáltalán) megetetik egy 85-ös pöcsköszörüvel.
Na erre gondoltam.
amúgy meg jóhogy irígy vagyok! ki nem irígyli azt aki heti sokszor járkál az ország öszes pontjára plusz románba ide oda endúrózgatni?
a 85 ccm es projektről nekm az a véleményem ,hogy ha sikerül használható jószágot eszkábálni belőle megmarad a kérdés ,hogy azt a fajta " négykézlábas " motorozást nevezhetjük még motorozásnak ? vagy inkább elmegy afelé a dolog hogy elmegy a legdurvább helyeken is a túrista akinél lesz egy kétkerekű segédeszköz a hegymászáshoz... az összhangról n is beszéljünk jármű és utasa között. úgy tudom elképzelni mint egy túlkoros túlsúlyos napközist egy gyermekmotoron.
Már megint az a irigység. Bár ha belegondolok,hogy heti 3 alkalommal húzni a gázt,, Én is irigy vagyok. 3 óra van a gépbe,be van szépen járatva,várom a esős időt,meg a hűvöst. Senkinek nincs kedve csapatni a 30 fokba.
Kérdezd meg tőlük de gondolom pont azért amit írtál, s akkor nem venné meg senki....
Tudnának itt már sok mindent, ami környezetbarátabb, csak hát az a büdös nagy helyzet, amíg van olcsóbb, ami akár környezetszennyezőbb, senkinek nem kell a drágább környezetbarát
Itt MO-n az elektromos szolgáltatóknak is van ún. környezetbarát áramuk http://www.alternativenergia.h...
csak ezt drágábban adják, szerinted eddig hányan rendelték meg, hogy kell nekik a drágább, mert környezetbarát?
Pedig hosszútávon olcsóbb lenne minden ilyen drágább dolog, csak nem így gondolkodunk...
magyarra lefordítva tehát zsirtv nek teljesen mindegy mivel próbálkozik akkoris egy eszetlen marha marad aki ugyan sokat fejlődött a heti 3-4 motorozástól ,de még mindig nem tudja mit miért csinál vagy ép mitől esett egy hatalmasat szájra egy faágon.meg akkor is rángatja a gázt ha teljesen felesleges. komolyan mondom élmény mögötte motorozni ! igaz tv? rühelsz mi?
Ezt a motort,miert nem teszik bele egy 2 kereku enduroba?akkor maskepp motoroznal.......csak ahoz hogy ezt belerakja pl a ktm akkor mar egy motor siman a 12 ezer eurot verdesne... http://youtu.be/eu3NEPSBfUs
na én ezt látom gondnak mai a hely és súly