Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ágyu?
Nagyon pisztoly, hogy megint itt vagy, de eltűnhetnél innen... Te mondtad, úgyis csak egy szemétdomb.
Nekünk jó, nem is fikázzuk.
Na mivel senki nem érti elmogyorózom!
Kategóriák szerint van az indulás ec-ben első sor 125 2t 250 ig 4t
második 250-ig 2t 450-ig 4t harmadik sor a nagyok utolsó sor napi licenc de ha nevezésnél megéri neked egy kicsivel többér mehetsz napi licencesként kategória sorból is.
Az első három sor versenyenként cserélődik ki melyik sorból indul teccik tudni?
Ha meg még nem indultál ec-n akkor érdemes 3.osztályban kezdeni és ha első háromban vagy menned kell 2-od osztályba onnan viszont csak a legjobbnak kötelező fellépni 1-osztályba juhnó.

És még annyi hogy 3-osztályban az az élmény mikor a sok kamikázét előzgeted
Na ez 2-osztályról már nem mondható el mer ott engem előzgettek csak
Küldve!
Nincs lekörözés. Adott egy etap idő, például: 20 perc alatt kell eljutnod A-ból B-be, de sem előbb sem később nem érhetsz oda mert hibapontot kapsz érte. Minden körben van 3-4 etap, meg ven endúró mért, meg krossz mért. A mértek idejeit összeadják a nap végén és ebből látszik hogy ki a jobb, plussz hozzáadják a hibapontokat amit késésért vagy egyébért kapsz.
A telóm valamiért nem küldi el a mailt. Majd este küldöm otthonról...köszi
Ok!
Ezt a pontosítást is köszi
Akkor ez olyan, mint a rally
Köszönöm a pontosítást , azt értem, hogy az idő számít az általam gondolt vidiben is, de mégse mindegy, hogy hány embert kell előzgetni valószínű az elejéről indított profi is előbb utóbb utoléri a végén indítottakat, ha van lekörözés. de amíg ez nem történik meg, ők mehetnek saját tempóban.

Ezer bocsánat mindenkitől , hogy félreértést okoztam, elfelejtettem írni, hogy nem arról a videóról beszélek, amit Feri linkelt,
hanem megnéztem több másik videóját és pl. ebben az utolsó sorból indul, utána meg előzget egy csomót.
http://youtu.be/kfJ6_q8ScSo

Tehát itt nem dönthet, honnan indul, gondolom kezdő és E3 vagy fene tudja mibe kerül és azok az utolsó sorból mennek.
Nincs rossz meg jó hely az endúróban, egy percenként indítanak és az etepon nem kell megelőznöd senkit mert etap idő van és nem számít ha megelőzöd, csak ha nem érne be mert nagyon béna. A mérten meg úgy szokás menni hogy ha látod hogy a másik jobb, akkor engeded hogy előtted induljon, mert akkor nem tartod föl amikor utolér.
Szevasz.Engem is érdekelne...
Bocsi, lehet félreértelek, ha a végleges piaci verzió érdekel a "továbbfejlesztett" alatt, akkor keresd őt.
Felmész "Zsír Feri" youtube csatornájára, ott van sok bemutató videó, hogy kell összerakni, miből,stb.
https://www.youtube.com/result...
Szavak félreérthetőek

Pontosítás
"Rossz helyről"=a legutolsó sorból indítják, utána meg leelőz egy rakat embert, előrébb lenne a helye az indulásnál, hogy ne azzal kelljen harcolnia, hogy a lassabbakat előzgeti.
"Gondolom ez valami MAMS szabály, hogy végig kell járni a szamárlétrát?"= nem indulhat onnan, ahonnan akar, csak a végéről, mert most kezdte?

Remélem így már érthetőbb
Reggelt!
ja, meg az eleje
igaz, csak a vége a motoros rész...

beszartam rajta

http://youtu.be/YfZmCAZwhyY
Szia Kolléga!

Ez a tovább fejlesztett Tubliss érdekelne.
Ha tudnál egy részletes leírást adni esetleg képeket is Roppant Hálás lennék.

Köszi
én olvasója vagyok csak a fórumnak hozzászólni nemsokmindenhez érdemes meg kedvem sincs de ha rólam van szó akkor azért csak válaszolok, ha gondolod gyere csak ne legyek benne a zsír tv be nem szeretném magam feljelenteni
Ezt akartam,elnézést Gratulálok, jól döntött!
Megnősült,nem pinult
Nem értelek TV te nem jársz errefele én még mindig űzöm