Epito jellegunek veszem,persze es nem besirok a dolgon,de elvarom ha mar osztod a tudomanyt,hogy valami otletet is adj ami esetleg kezzel foghato,mert irod hogy nem inerciaval kel hanem karburalassal...ezt en is csak sejtettem es tapogatozok....ezt en is tudom igy hogy ...Azt nem ugy kell csinalni hanem.....hanem maskepp...Bort iszol s vizet predikalsz....
Akkor hogy kell?Ha mar ekkora nullak vagyunk,segitsetek....ha meg nem tudtok akkor ne fureszeljetek a nagy mergvilagosodott dumat.
Neked is ajánlom az előző hsz-t, amíg nem érted az összefüggéseket addig max véletlen fogod rendesen beállítani a kéttét.
Sírva fakadok az ilyen karburáláson mikor kérdezgetik kinek milyen fújóka van benne
Legalább egy gyári táblázatot szerezz, ha ennyire nem érzed a témát (de tuning cuccokkal az már nem a legjobb).
Nem besértődni, ezek a beírások pozitív kritikák akartak lenni
Télleg, mi van Ronin haverommal? Megvilágosodott? Rájött, hogy mindenben igazam van és mindent rá hagy?
És még csodálkozol, hogy nem sikerült jól belőni mikor a legtöbben a "rutinosabbak" közül is csak távolról ugatjátok a témát?
Már írtam párszor, hogy aki a lendtömeget/inerciát ("lendkeréksúlyt") súlyra méri annak fogalma sincs miről van szó. Még a fáradtságot sem veszitek az utána olvasásra, pedig csak aztán jöhetne a megértése.
A vérprofi kétté gyorsaságisok anno pályakarakterisztika alapján választották az inerciát, ehhez jött a megfelelő gyújtástérkép és karburálás. Tehát ha "lendkeréksúllyal" variáltok akkor az úgy lenne a tuti ha állítható térképes gyújtást is tennél, ja meg tudnád mit hová merre kell hozzá állítani... Ebbe az összefüggésbe illeszteni kell a hengerfejet és kipuffot ha azokat is variálod.
(Szóval építkeztek, de az alapot még nem ástátok ki, legalábbis eddig még nem olvastam itt senkitől mindennek az alapját, ami ha nem stabil akkor csak szopás van a kéttével.)
első körben kipumpáltam pár tartálynyit a megmaradt motorexből holnap teszt aztán ha szar lesz, rendelek magurát, aztán ha nem jön rendbe keresek valami szakembert
vagy teszek bele sima műszer-vagy hidraulika olajat
Nem motoros, de igen hasznos infó.
Telekúrnak manapság már minden weboldalt kéretlen reklámokkal.
Ezzel le lehet tiltani a picsába az összes szemetet: https://adblockplus.org/hu
szerzek olajat kiganézom megcsinálom aztán majd jövök sírni ha mégsem az volt a baja
szerencsére ősz előtt úgysem kell, meleg van már ezekhez a kis erőművekhez
Van zsír új oldalidom ,meg első sárvédő,csak faridom nuncs hozzá és ma sikerült kicsit eltörni!
Ütni vágni még jó lesz ha meghegesztik,de kéne egy cép is!
Akkor hogy kell?Ha mar ekkora nullak vagyunk,segitsetek....ha meg nem tudtok akkor ne fureszeljetek a nagy mergvilagosodott dumat.