Ne kérdezgesd,szerezzd meg bele a belevalót.A tervező nem volt hülye mikor azt tetette bele,ami jó valami másba az nem jó emebbe-amabba.Van ami még rombol is,pedig egy másik típusba hibátlan.
Értem én a kisérletezgetést,de az ilyen motornál nem játék Egyszer élünk
Nekem 2009 es a masina,es 2010 es muanyagok vannak rajta...es pofasabban is nez ki.Mondjuk minden ki van cserelve...es a szett is csak 100 euro korul van...
ősszel cseréltem olajat benne, mint írtam motorex mineral olaj direkt fékhez-kuplunghoz. kb 30 órát ment vele
lecserélem, aztán meglátom mi van vele
köszi!
Vegyel hidraulika olajat,vagy bringas uzletbe apro penzert kapsz direkt hidraulikus fekekhez olajat..en is azzal csereltem es jo...
Csika-ba tudja hogy az olaj csere mindennek a lelke....en minden ev elejen az ilyen fojadekoktol megszabaditom a gepet es ujat bele...fek,kuplung,.....
A kuplungba mondjuk 5 motorozasnal tobbet nem szokott az olaj ulni...a tavaj vagy csak 6 litert csereltem...a flakonok szerint amiket oszegyujtottem..az iden mar 2 x csereltem.
A telloumot latta Csikabacsi...szarok is voltak,pedig csak 35 u,o.volt bennuk.Most Ohlinszet kaptam kaptam bele...jol is dolgozik ahoz kepest milyen fos volt az eleje,de vegul is azt akartam a tellokkal kapcsolatba is hogy ezutan 25 u.o utan cserelem,mosom,mert hanem nem lehet vele motorozni olyan szarra valik...Most a hatuljat viszem szervizbe...ott lessz siras..
Szia Patyi...igen a 350 essel Domi az allat ...ugy huzza neki ,hogy beszarsz...nagyon ugyes a figura,na meg jo fej.Ha legkozelebb jotok hozza szolj,mert Bilibokkal atmegyunk...
Írtam neked facen, de lehet nem neked, csak az az illető is patyi becenevű motoros.
Írj emailt, az emailemre(adatlapomon megtalálod), leírom a többit a válaszban, miért kerestelek.
Valaki tudja, hogy gas gas ec050 rookie pro-ho hol találok vízpumpatengelyt? úgy tudom szettet lehet kapni de nem találok valaki tudnak linkelni? :) :)
A hétvégén takarítottam,lábadozás gyanánt
azért is kérdeztem hogy ez jó-e hátha van róla valami vélemény
de ha kell kilopok a szomszéd pótkocsijából egy kávéspohárnyi hidraulika olajat az biztos jó mert legalább 20 éve benne van
Értem én a kisérletezgetést,de az ilyen motornál nem játék Egyszer élünk
letesztelem ezt
esetleg jobb ötlet?
lecserélem, aztán meglátom mi van vele
köszi!
Nincs valakinek elfekvőben 2009-es GG.re hátsó sárvédője?
köszi!
Csika-ba tudja hogy az olaj csere mindennek a lelke....en minden ev elejen az ilyen fojadekoktol megszabaditom a gepet es ujat bele...fek,kuplung,.....
A kuplungba mondjuk 5 motorozasnal tobbet nem szokott az olaj ulni...a tavaj vagy csak 6 litert csereltem...a flakonok szerint amiket oszegyujtottem..az iden mar 2 x csereltem.
A telloumot latta Csikabacsi...szarok is voltak,pedig csak 35 u,o.volt bennuk.Most Ohlinszet kaptam kaptam bele...jol is dolgozik ahoz kepest milyen fos volt az eleje,de vegul is azt akartam a tellokkal kapcsolatba is hogy ezutan 25 u.o utan cserelem,mosom,mert hanem nem lehet vele motorozni olyan szarra valik...Most a hatuljat viszem szervizbe...ott lessz siras..
Írj emailt, az emailemre(adatlapomon megtalálod), leírom a többit a válaszban, miért kerestelek.
Aki most vette a 350 4 t....az Domi nem?
Elotte 300-asa volt.
Hozza jarunk zetelakara...
Valaki tudja, hogy gas gas ec050 rookie pro-ho hol találok vízpumpatengelyt? úgy tudom szettet lehet kapni de nem találok valaki tudnak linkelni? :) :)
simán beesik a kar 3/4 részig utána old csak
nem tudom milyen a kopószett, eddig nem volt vele baj, bár eddig nem volt hőség sem
Felmelegszik, nagyot tágul az alu amire fel van hordva a kopó,
s elmászik a kiemelő szerkezet.
Bovdenes a kiemelő, igaz?