bakker.. lyanó.. le a kalappal.. ..
már mint azt hogy ezt észrevetted.. igaz hosszú idő telt el ..de erre is rályöttél....
neked egy full okos csoportot kéne keresni.. és itt hagyni ezt a debili bandát..
könnyes búcsút veszünk tőled..
ágyő
viszlát...
Ha belegondolok igazad van, tök uncsi már, hogy mindig olyanba szólok bele amiről van sejtésem, aztán mindig beugat valami segg akinek még fingja sincs
Amúgy nem sértődök, meg már nekem is uncsi, hogy segíteni nem lehet rajtatok, és csak feleslegesen feszülök.
zli..faxa a vidi.. a második helyen tényleg nem lehetne elmenni a 4tvel..
lyól van lyól van .. most megfogtatok mert hazudtam..
pont ott a kis 4t 570... került volna a végéről a legelejére .. hogy kétszer megállok videózni is
itt ahol nem kell emlegetni a hátulját .. itt van nagy előnyben a berg...
fateernak is annó pont ezek a ciki zorrók mentek a legkönnyedebben.. néztük is hogy hogy a rákba.. a fe 450 ezt nagyon tudta...
de már hogy volt az enyémmel ..msot már értem miért is ment neki annyira ez a zorrózás..
hát azért mert ez kiba könnyed vele..
első lépésben is... mindég egy kanyarral feljebb ment. mint a többi...tehát fele annyit cikizett a czakikban..úgy halad itt a berg mint kés a sajtban .
amúgy ez kafi hogy vannak vidik...
az hogy beszólogatnak .. hát azért mert
de nix gond olszt6tjuk egymást oda vissza..mert belefér a haverságba...
amúgy tényleg pont az ilyen zorrókba jobb a 4t innyektor az önindgyuszival!
az hogy nem forra gasgas.. az hihetetlen...
persze persze elhiszem..de nem értem..ktm re kell a venti.... pl a 350 4t sem rottyantak meg akkor már.. meg az öt huszon 5csi sem...
Dehogyis,így azt tudod megnézni hogy a jetblock alatti tömítés jó e.A fúvókák nehogy túl húzd,picsa menet hamar szakad
Ezt a módszert írtam neked a múltkor...
te jaxi. úgy nem próbáltátok még ezt a cikicakit ,hogy simán felrongyoltok egyenesen? így a videóról nézve ezen a dombon mi simán felveretünk telibe nem pocskoljuk a drága időt ezzel a felesleges kacskaringózással. csak ha nagy fa van keresztbe akkor emelgetjük :))
Kipr8baltam a 250 2t freerajdot...vicc biciklik baze.Ezekre a motorkra nem kell tudni motorozni es ugy is fel maaszik a hegyen.Cikicakiba meg technikas helyeke fasza...jobb mint a 300 2t mert konyebb de gyors osszekotobe ott a faszt megetted derekba.Nagyon kell tornazni rajta hogy 3gybe maradjon alattad.Azzal a gyari trial gumival kegyetlen jol maszik.Meredek felfutoba ott nincs eleg ero benne...mar csak a banya teszt van hatra..
Nagyon fasza joszag,kezelehto,fogyasztasa nagy van......nekem nem kellene.
Kezdonek,gyereknek ok nagyon.
A gass a 7 ktm kozott jol szerepelt...megbizhatoan maszott....a ktm ek ventillatorral is kozbe kidobtak a vizet...a gass venti nelkul sem dobta ki.
Szoktam én is sajnos
Megvolt közben, amíg gurultam hátra, azért vettem le a hangot,
utána meg már örültem, hogy élek így csak a nagy csend, kicsit tovább szánkázok lefelé csúnya baleset lett volna
nyÍÍhahaha