te mutatkoz meg tegyél fel valamit hogy ki vagy !
kezdve azzal nem tudjuk ki vagy titkolozva bujkálsz valmai név mögött !
az könnyü igy álarcban nyomni az igét !
tessék levetközni és kirakni a kukacot tudjuk meg ki nek van ekkora mellénye.
hogy itt nem szeretnek persze egy páran de sokan szeretik a hsiztitt.
csak annyit mondok nézd meg egy EC mezönyt vagy Romaniaban egy versenyen hanyan mennek ZsirTV ZsirFeri matricával, van aki spongyoriba van aki kimondottan kéri had tegye fel. Nem sorolom.
Tudod sokan nézik vidiket sokan szeretnek és sokan élvezik a hisztitt.
Aki mérges rám és nem szeret az azt ami nekem van arra irigy ennyi.
A helyet megszerezné ö is magának inkább küzd ellenem.
A facebook os csoportomban HarEnduro 1200 ember sorakozik fel olvassa közös dumánkat, beírásokat, ezen felül még van vagy 10 csoport amiböl pl extremenduro sorolhatnám, vagy fullgas stb stb.
Most indul egy uj project amiben felkaroljuk a felcseperedő tehtségeket, pénzel és megfelelő edzőkkel. En a közöségért dolgozok mindenhol, Mams, Face, motoros csoportok. Engem ismernek nem kell elbujnom holmi ZsBendö név mögöt.
ennyi a külömbség köztem és azok közt akik nem kedvelnek.
Röviden.
a nevezés 36e Ft 120 euro plus licenc meg minden lofasz 50e Ft
az út oda vissza 1200 km * 50 Ft al = 60e Ft ha sikerül valahova be kéreckedned akkor is 30e Ft
a szallas kaja per nap az 12e Ft minimum x 2 nap = 36e Ft
Gumi ne legyen de alapvetöen faszág ha nincs szopsz de legyen 15e Ft
normal allapotban szoval 50+30+36+15=131e Ft
sporolasban földön alvosba meg full spurba:
50+30 =80e Ft de akkor ingyen ettél földön aludtál és nem tnakoltál. sem ittál és persze valkiknek szivtad a vérét, iylen picus hangulatban nyomtad. Spongyori 1x volt.
és semiylen nyalnáságról nem beszéltem valmi letörik elkopik, esetleg egy jó ismerősőd meghivod egy sörre.. stb stb
Itt lenne az ideje a hazugságokat és a ferdítéseket átvinni a fészbúk /középső/csoportba Neked eddig itt csak a szali ígért pofont. 2x, mert az elsőből szokás szerint nem értettél.
Velem kapcsolatban a szádra vetted asszonyt/főnököt/munkát és az elnyomottságomat, mire megkértelek, hogy nevezd meg a helyet ahol ezt férfiként a szemembe megismétled
Pontosan ez volt írva :
"Mondj egy helyet és elnyomlak én téged"
Ebben semmiféle veréssel fenyegetés nem szerepel.
Szükség sem lenne rá, mert garantáltan hebegés habogás haverkodás és szemfelnyitási kísérlet lenne a dologból
Nyomatékosan megkérnélek arra, / ha már nem veszed észre, hogy kb. senki nem kíváncsi rád itt /, hogy legalább a visszakereshető dolgokat ne a saját verziódban add elő.
Az külön vicc, hogy a "mindenki magából indul ki" örök igazságodból most kikerekítetted, hogy a szali bujkál és más névvel talál be téged.
Nem unod még, hogy állandó önellentmondásban vagy ?
Válasz, egyéb, az nem úgy van, stb nem érdekel.
Ez volt a hozzád intézett utolsó hozzászólásom.
Elhiszem hogy élvezed, szánlak is miatta, de van egy pont mikor már nem ildomos tovább feszegetni a határokat.
En kihozom 70 e bol a turat,uj gumival egyutt,nem tankolok ,csak mindig 5lt,a tankponton meg megtoltom a pottartalyaimat,es a hazafele ut harmada ingyen lesz.A kaja a kerdeses,de lehet,h meghivsz ra nem?
Membránt nézd meg.
A 2005 ös még jó inercia súllyal van megáldva.
A Motul 710-es tényleg jó, ha rögtön mész vele s nem hagyod állni a tankban a benzint.
Attól függ mire kell a motor és mik az igényeid, h megfelel vagy sem, a teszteket ilyen szemmel nézd
Keress vissza a fórumban rengeteg infó van a motorról, igaz szanaszét.
Szerintem teljesen elfogadható a motor típus még ezen évjárata Igaz még nem volt alattam, csak elmélet alapján mondom
TV. ismerlek. azért tudom nem mész... de beléd is raktam a bogarat hátha dacból kijutsz, ha nagyon ki akarnál menni kimész minden megoldható.
az biztos por lesz akkor szemüveg is kell, ha nem lesz por akkor shárr és esső is.
szóval... hsizti.
a másik egy ilyen verseny cakli pakli mindennel együtt 120e Ft. az is kell zsebbe
Tetszik érteni.
Szerintem nem Ferin múlik, hanem rajtad, hogy ott leszel-e, tuti megy más is, akihez betársulhatnál.
Bár a nevezés talán már lezárult, ha eddig nem neveztél, már nemigen lehet.
Hali! Mostanság ezzel a géppel szemezgetek, csak picit tartok a márkától! Olvastam néhány tesztet, de elég megosztó, azt tudom h a 4t motorok problémásabbak! Mondanátok a motorról pár dolgot, ez az évjárat is kérdéses, van típus hibája? Arra nem vagyok kíváncsi h 2t vs. 4t, mert azt már annyi helyen kivesézték! :-D Köszi srácok!
Ti már a himaláját is megmásznátok motorral , ha fenyves lenne az egész
Mostanában ilyen mászóka van? Régebben szikláztál is patakmedrekben, erre gondolok.
Felétek van olyan hely, ahol más a talaj? Nem ez a fenyves, hanem más.
TV ne exponáld a dolgokat !
ZsBendő is ezzel fenyegetett nevezem meg a helyet ahol megver !
s mondtam kutyákkal meg vérebekkel nem verekszem, ha szembe jön kikerülöm, én 16 éves koromban verekedtem utoljára az a szint hogy én le alacsonyodjak oda hogy valakit megverjek ahhoz nagy bajban kell legyek.
Ígértem kuplung szett infókat. Egyenlőre csak az EBC kopóról(CK3374), a másik a motoromba van épp.
Röviden erről a lamelláról annyit, hogy parafa bázisú, alumínium részecskékkel ellátott kompozit a kopó, ami műgyantával van összerakva.(forrás EBC oldal) Ami nincs a méretezett rajzon, 1.5mm-es sajtolt/kovácsolt valami ötvözet alumíniumtárcsa az alap, a körömnél fel van vastagítva 2.6mm-re, ha a rádiuszt is belevesszük, akkor 5mm magasan. Erre van felhordva 0.65mm vastagon mind2 oldalon a súrlódó anyag, a rajzon látható horony kialakítással és horony kezdéssel(fül szélén kezd). A lamella vastagsága így 2.8mm (ez a gyári méret)
A rádiuszok nincsenek a CAD rajzon ezzel már nem volt kedvem pöcsölni, meg lemérni se tudom igazán
A horony kialakítás (fokokban) a tárcsa vastagsága és így a felhordott súrlódó anyag vastagága is eltér a torumax szetten.
Maga a horonykialakítás forma az dettó ugyanez a radiál azon is, meg szerintem az összesen ami RMX hez kapható.
A 16mm-es méret, csak 15.8 elrontottam a rajzot, de egyenlőre nem javítgattam, a méretezés még kicsit hiányos
Elméletről még nem írok semmit, h mi mit számít, mert még nem értem, de itt is minden mindennel összefügg és apró dolgok is számítanak
Bazz hihetetlen tiédnek mennyire más hangja van mint az enyémnek.Mintha fogná vissza valami vagy nem tudom.Gondolom a súly miatt van...
Amúgy kurva jók a videóid!
kezdve azzal nem tudjuk ki vagy titkolozva bujkálsz valmai név mögött !
az könnyü igy álarcban nyomni az igét !
tessék levetközni és kirakni a kukacot tudjuk meg ki nek van ekkora mellénye.
hogy itt nem szeretnek persze egy páran de sokan szeretik a hsiztitt.
csak annyit mondok nézd meg egy EC mezönyt vagy Romaniaban egy versenyen hanyan mennek ZsirTV ZsirFeri matricával, van aki spongyoriba van aki kimondottan kéri had tegye fel. Nem sorolom.
Tudod sokan nézik vidiket sokan szeretnek és sokan élvezik a hisztitt.
Aki mérges rám és nem szeret az azt ami nekem van arra irigy ennyi.
A helyet megszerezné ö is magának inkább küzd ellenem.
A facebook os csoportomban HarEnduro 1200 ember sorakozik fel olvassa közös dumánkat, beírásokat, ezen felül még van vagy 10 csoport amiböl pl extremenduro sorolhatnám, vagy fullgas stb stb.
Most indul egy uj project amiben felkaroljuk a felcseperedő tehtségeket, pénzel és megfelelő edzőkkel. En a közöségért dolgozok mindenhol, Mams, Face, motoros csoportok. Engem ismernek nem kell elbujnom holmi ZsBendö név mögöt.
ennyi a külömbség köztem és azok közt akik nem kedvelnek.
Röviden.