Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello sziasztok.
valaki tudna nekem küldeni vagy bármilyen formában adni az ec50es blokkjáról egy robbantott ábrát?
Az hogy nem emel ki rendesen az biztos,pl ha gurulok lejtőn behuzott kuplungal érzem kicsit fogja a motorfék, holnap lelégtelenìtem hàtha megjavul...olajba kb 10 òra van.
Rakj bele kunsagi eden olajat...az az olcsobbik :)
Hello! Ha üresben jár a motor és dobsz egy egyest, elkezd lassan előre menni a gép? Mert ha nem emel ki, akkor ez történik. Én ha fullra kiforgatom, akkor nem szoktam mindig kuplungolni és simán veszi a sebességeket. Szóval nem hinném, hogy az a probléma nálad. Olajcsere mikor volt? Változtattál vmit mostanában?
Szevasztok,ha padlón elforgatom a gasst nehezen veszi a következő gangot,talán nem emel ki rendesen a kuplung?
A hengerfej és henger vízterében lerakódott vízkő is tud okosságot csinálni bácsi.Mé nem kúrelsz inkább?
Na...ha nem megyek Dévára motorozni akkor osszefutunk..0755117785. ..megcsengetsz
Maj 15

Zetevaralja...es kornyeke
Elküldtem a képeket majd vess rá egy pillantást.
rendben,
A mail címem szalayand@gmail.com
Van egy ma megpróbálom lefényképezni megtisztítva. Egy email címet ha kaphatnék ott megbeszélhetnénk a részleteket.
Ha van mintám vagy ellendarabom amiről lemintázhatom akkor persze.
Suzuki tsr hez power elemet tudnàl gyártani? Elég hiánycikk az országban.
Pápa? Én Jézussal SMS-ezek,és igéretet kaptam tőle ha meglátogatom,rendelkezésem fog állni egy interjú erejéig.Ha vki szükségét érzi szivesen beprotezsálom. Szponzori lehetőségek kizárva!
az nem is románia az Erdély és az is marad
Hun mentek motorozni?
persze
Telleg...Balint merre van?

Breko breko......
Jajjjjjjjj.....

Lehet hogy csak en vagyok igy......de mindig Erdelyt mondok romania helyett...
2 het mulva megyunk....
Szabad cncs jellegű kéréssel fordulni önhöz?
Esetleg belinkelik neki a Pakisztán tublisst
Én mostanában a Pápával bratyizom
Jó fej az öreg, orrba szájba küldözgetjük egymásnak az előáldozós fiúkákat, de ez most nem ide tartozik Ma viszont kissé zaklatott levelet küldött egyenesen a Vatikánból és egy bizonyos ZsirFerenc iránt érdeklődött, ugyanis hivatalos úton kérvényezte az ExtremeEnduro csoport egyházzá szentelését és önmaga enduropápáva avatását
A végén még tényleg lesz valami a gyerekből ?