Az hogy nem emel ki rendesen az biztos,pl ha gurulok lejtőn behuzott kuplungal érzem kicsit fogja a motorfék, holnap lelégtelenìtem hàtha megjavul...olajba kb 10 òra van.
Hello! Ha üresben jár a motor és dobsz egy egyest, elkezd lassan előre menni a gép? Mert ha nem emel ki, akkor ez történik. Én ha fullra kiforgatom, akkor nem szoktam mindig kuplungolni és simán veszi a sebességeket. Szóval nem hinném, hogy az a probléma nálad. Olajcsere mikor volt? Változtattál vmit mostanában?
Pápa? Én Jézussal SMS-ezek,és igéretet kaptam tőle ha meglátogatom,rendelkezésem fog állni egy interjú erejéig.Ha vki szükségét érzi szivesen beprotezsálom. Szponzori lehetőségek kizárva!
Esetleg belinkelik neki a Pakisztán tublisst
Én mostanában a Pápával bratyizom
Jó fej az öreg, orrba szájba küldözgetjük egymásnak az előáldozós fiúkákat, de ez most nem ide tartozik Ma viszont kissé zaklatott levelet küldött egyenesen a Vatikánból és egy bizonyos ZsirFerenc iránt érdeklődött, ugyanis hivatalos úton kérvényezte az ExtremeEnduro csoport egyházzá szentelését és önmaga enduropápáva avatását
A végén még tényleg lesz valami a gyerekből ?
valaki tudna nekem küldeni vagy bármilyen formában adni az ec50es blokkjáról egy robbantott ábrát?
Zetevaralja...es kornyeke
A mail címem szalayand@gmail.com
Breko breko......
Lehet hogy csak en vagyok igy......de mindig Erdelyt mondok romania helyett...
2 het mulva megyunk....
Én mostanában a Pápával bratyizom
Jó fej az öreg, orrba szájba küldözgetjük egymásnak az előáldozós fiúkákat, de ez most nem ide tartozik Ma viszont kissé zaklatott levelet küldött egyenesen a Vatikánból és egy bizonyos ZsirFerenc iránt érdeklődött, ugyanis hivatalos úton kérvényezte az ExtremeEnduro csoport egyházzá szentelését és önmaga enduropápáva avatását
A végén még tényleg lesz valami a gyerekből ?