Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és ha mégegyszer meggyanúsitassz ilyen szarsággal pofánbaszlak.
elmebeteg. mondtam az erdőbe is világosan. nem én vagyok zsirosbendő. nekem van arcom nevem fejes gábor nak hivnak te idióta. én vállalom magam nem álnéven írogatok te seggfej. megmondtam világosan. amúgy ma szerelték meg a netet, nem volt egy teljes hétig , de igazábol nem is hiányzott.
Előre megmondom hogy nekem hiányzik a zari.Nem az összevissza írásai (amit bevallok néha-néha átugrottam) hanem maga az ember.

Ha a megvilágosodás azt jelenti,hogy elhiszem amit a ferencünk (vagy más ilyen ember) hablatyol,akkor kösz,de én ilyenből nem kérek!Maradok inkább a sötétségben!Ha ilyen ökörségeket akarok hallgatni,akkor elmennék a vidám vasárnapra a mi sándorunkhoz!
Motoros ruhát mosni vadászta! Nem hiszem hogy bárhol mosnak napi 2-3 adag motoros ruhát.
Ja es a regi banda ugat,hogy nem megyek...de bazmeg nem is hivnak.Ha nem hivnak nem vagyok oda valo.Erdekes,hogy a penzesek,kik tudnak jol motorozni , hivnak es batoritanak meg tanitanak.
Van kinek az esze a segge jukaig er,van akinek a masik eszen tul.
Sha zaribattya lelepett mert megvilagosodott akkor?
Engem is faszoznak a hatamnal mert mas bandaba motorozok es a masik bandaba(regi) nem megyek..,mert feltek a kihivastol :P
Az ujakkal meg elvezem,mert jok,nagyon is jok.
Ezert azt mondjak hogy en szarfaszu megyek a nagyokkal .
En ugy vagyok,inkabb irigyeljenek mint sajnaljanak.Ha zaribattya ugy latja,hogy jo tarsasagot kapott akkor az ugy jo.En is orvendek ha masnak jol megy.
Zsir fura muki,de van azert olyan adni vagyo kepessege is amit masoktol sose kapsz..tudom hogy megvesz stb,stb...
Nekem Zsirba tetszik,hogy igy videok alapjan is sokat fejlodott motorozasi szempontbol.Zari is mutathatna valami ujat!
Ez sajnos ettől sokkal bonyolultabb.
A magyar enduro maffiánál kezdődött a dolog, azaz ronis irigységből úgy akarta megkaparintani a zsír motorját, hogy nem fogadta el ingyen Aztán ebből kerekedett egy mindenki irigy és itt mindenki szövetkezett a zsír acer laptopjának megkaparintásának céljából Utána a zari fos vezető volt és semmi mást nem tudott csak leordítani a társaságot, szar hangulatot csinálni és ne csodálkozzon, hogy kerülik a barátai zsír lelépett, zari maradt.
Most zsír felébresztette a 3000éves csipkerózsa álmából a zarit és helyetcseréltek a fórumon.
Természetesen a helyzet nem ilyen egyszerű, mert jódlis / alias "tégla" / beépült a szervezetbe és bedrótozva információkat szerzett az érintett egyedek szponzorációs hátteréről. Mióta ezen információkat megosztotta velünk nem adott életjelet magáról. Valószínűleg beszervezték, vagy elhallgattatták szegényt. Röviden ez a szitu
zari jó gyerek! (vagyis jó gyerek lehet, mert személyesen nem ismerem)

zsír meg nagy hittérítő

elhitette zarival is, hogy megvilágosodott

és hogy ő volt itt a fórum cirkuszi majma

de azt nem mondta zarinak, hogy most az Ő cirkuszi majma lett

meg a másik pszichója: írja itt össze vissza, hogy mennyire hiányzik itt mindenkinek zari.
Tény! sokaknak hiányozhat az írása.
Az is tény, hogy nem olvasom rendszeresen a fórumot. De amit/amennyit olvastam, senki nem siránkozott, hogy jajj szegény zari elment... Valójában Ő nem mondta (vagy csak én nem olvastam) hogy na kapjátok be a faszomat buzeráns banda, húzok innen a picsába és soha többé nem jövök. Csá!
Tehát lehet csak szabadságon van

arra is te kérdeztél rá, hogy "nem hiányzik nektek zarika"?

ez meg olyan, mint ha nem kaptad volna meg az elégtételed az elvégzett munkádért miszerint te felnyitottad a szemét ezek meg nem is hiányolják
Jól figyelj, mert többet nem pocsékolom a hülyeségeidre az időmet!
Tökömet se érdekli mi a lelki bánata a haveri körödnek (meg neked) és nekem mit kellene tennem a gyógyulásuk érdekében!
Zarándokról meg annyit, hogy engem ő sem érdekel. De az igazság kedvéért annyit, hogy ő kezdett itt baszkódni a haverommal és velem. Én nagyvonalú voltam vele, mert nem gázoltam bele a sérült lelkivilágába, mert láttam, hogy így is kisebbségi komplexusos a tag.
Aztán most kiderül, hogy még rosszabb a helyzet. Először szétfossa a topikot a sok helyesírási hibájával, aztán meg behisztizik és köszönés nélkül lelép...
Értelmes ember ilyen hiszti után mit gondolhat róla szerinted? Honnan is tudhatnád?
Egymásra találtatok, hát legyetek boldogok, de többet ne hozd fel ezt az ovis témát, mert az bizonyítéka lesz annak, hogy te is lelki sérült vagy
Hagyd a picsába, neki arra merevedik ha ő kerülhet a középpontba, ezért bármit válaszolsz neki azzal csak a kedvében jársz...
De hát ugye mi nem azért vagyunk, hogy ő jól érezze magát
Ő a közösség lelkiismerete, aki titkosírással osztja meg a felsőbbrendű tudást Mingyá összecsinálom magam
Szóvolt a profi versenyzők motorjáról

tessék figyelni Jarvis nyilatkozik miszerint Standard Showroom bike al megy.

8:05 showroom bike
http://youtu.be/RRJwTglu-U8
MIÉRT= azért írtam, mert szerintem van benne pár érdekes képkocka, hogy Jarvisnak hogy állítgatják be az első villa befogást az ő elmondási alapján, s gondoltam mást is érdekel ez.

Egy fene, itt a videó is:
http://youtu.be/RRJwTglu-U8
Aha, szóval Te nem csak irigységből írogatsz, hanem még arra is pályázol, hogy a Janek meghívjon egy 1hetes műhelylátogatásra és gyakorlati bemutatóra Hát a pofám leszakad a számításaidon
Mindenki okkal teszi amit tesz, MIÉRT el, az persze lehet s javarészt igaz is, hogy ő maga sincs tisztában vele, MIÉRT teszi amit tesz, vannak akik tudatosan a MIÉRT-et ismerve teszik amit tesznek és sokan vannak akik nem, de ez is változó ki milyen szituban mikor van tisztában a MIÉRTel és mikor nincs.

Pl. most megkérdezem magamtól miért írtam ide ezt be
Te is kérdezd meg magadtól, mielőtt beírsz ide bármit is

S csak a MIÉRTet írd le, ne azt amit írnál
Zsirtv te ahogy jösz csak a balhé van...
Az elmúlt x hozzászólásodnak az utóbbi időben a 90%a balhé,ugatás,megmondás.Komolyan mondom te ezt élvezed.Mondjuk ez is lehet egy fétis de azért gáz..
Ui.:Nem kell reagálni és megsértődni sem,nem bántásból írtam.
Csak ne legyen már mindenki a másikkal elfoglalva!

Kicsit megint meglódult a fantáziád, de látom nem esik le, hogy szimplán csak rád vannak hagyva a dolgok
Tudom, azért emlegetsz mert hiányzom és mert jártak a fejedben a soraim még napokkal később is, ahogy azt szokásod volt írogatni.

Zsírosbendő nem eltűnt, hanem nem vitatkozik olyannal, akivel nem lehet és nem szól hozzá olyan témához, amihez nem tud.
Biztos jobb lenne azt hinni, hogy a nagy ZsírFeri ráébresztett az értéktelenségemre és gyorsan eldobtam még az életemet is, de az indok ilyen kis egyszerűcske
Mindenki magából indul ki és rád nagyon jellemző !
állandóan a gondolataidat rakod ki ide a publikumnak.
Érvek ellenérvek, tények úram.
Attol még persze az lettel ami vagy mert tökös kemény határozott vagy de a vadhajtások ott vannak bele akadnak mindenbe, döl le minden a porcelán boltba, persze érzékeny kis pöcsnek kell lenni megsértödj-ön valaki ilyen sok vadhajtáson.

S milyen érdekes álnevű emberkénk ZsirosBendő eltűnt, az a baj megmondtam nekli szemtől szembe megbukott miszerint Szali illetve Jodlis úr egója ugrott ki.
Egy forumon nincs neked csak neked !
egy forumra azért ír valaki mert a közöségnek ír, itt nincs egyéniség vagy ha van azt úgy hivják Zaránd extrém engyúró és ezt sikerült innen ki gyomlálni neked meg neki sikerült megvilágosodnia.
Igaz jobb lett volna ha a forumnak (közösségnek) továbbra is ír (értéket) és nem állandóan szarral van dobálva.
Vagy egy egy pihent ember aki nem talál elfoglaltságot szarral dobálja másik beírását vagy ép egy pihent agyú ember feleslegesen tépi a másik gondolatait mig az fel nem adja és értelmes dologra nem tölti idejét.
1-2 ruhát jó lehet vele, bár nem gazdaságos
de ahol lemegy napi 2-3 gépnyi ruha ott be kell szerezni egy pót asszonyt mert az egyik egész nap csak mos
Jó egészséget mindenkinek!
Cimborám azt a régi hajdú forgótárcsás mosógépet meg centrifugát vadászta sokáig.Esküdött rá,hogy motoros ruhát mosni az a legjobb!