Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy nem is nagyon létezik kiskapu,azért nem találja!
Valahol igaza van ini-nek,ugyanolyan szar mindegyik.
Ez jó volt Sanyókám.
Mivel a gyártók egyszerre, összehangoltan lépnek fel, nagyon kicsi a kiskapu, amit a többség nem is keres, nem is talál.
Vettem én is egy használt felújjított Miele-t, az aeg árának feléért. Keni-vágja zokszó nélkül.
"Mi késztet rá" bammeg? Hát nem ez az élet értelme?
Mindenhol.Bárhol fogható vagyok az országban,még akár antenna nélkül is!
Motoroztatok?

Felénk nagyon nyomják, még így délután/este is valakik, nem lesz ennek jó vége
Köszi a film címet

Szerintem nem jó irányba tart a világ ezzel a gondolkodásmóddal, ami jellemző, "egocentrikus", pedig lehetne "egységtudat centrikus" inkább, de ehhez igaz el kéne engedni az egot, vagy legalább háttérbe tenni.

Az egy jó javaslat, amit most felvázoltál("döntsd el..."), pontosítani kéne a célt, mert kezdek eltévedni az erdőben
Sorry, h téged faggatlak, bárki más is válaszolhat, aki pingpong résztvevőnek érzi magát.

MIÉRT? Büszkeség, vagy mi?
Mi késztet rá, hogy visszaüsd a labdát?
Szerintem nagyon egyszerű a dolog, ha nem megy vissza a labda, gyorsan megunja a másik fél is a játékot.
Persze ha élvezitek, csak hajrá, végül is nem zavar, csak nem értem
Nem szerelni akarok, szimplán csak megérteni a motorom működését, ehhez biza meg tervezői ismeretek kellenek
Igaz szerelni is kéne a RMXet de ahhoz meg kurva sok eszköz és gyakorlati tapasztalat kell, ha rendesen akarom csinálni.
Utóbbi téren egyenlőre marad a "kókány"
Jó estét!

Szerintem csinálhatnak akármit a gyártók, ha a fogyasztó gondolkodna és lehetőségében állna szabadon dönteni..
Igazából ő határozza meg az irányt nem a gyártó, szerintem.

Ok, mivel a fogyasztó manipulálható/különféle eszközökkel irányítható, ezért még sem igaz, hogy a fogyasztó diktál.
Van az a mondás:" Mindig azt utáljuk a másikban,,,,ami bennünk is megvan." Szerintem Ronis erre gondolt. De akinek nem inge ,ne vegye magára.
és hol vagy halható
Mi is az előzőnél így gondolkodtunk és 5évig bírta azt bedöglött rajta a szivattyú 15000ft majd rá 1hétre a program kapcsoló azt ment a lecsóba
Én most megpróbálkozom a rádiós műsorvezetéssel.
Anyámnak 23 évig ment a legelső whirlpool.A mostani 4 éves,de már kétszer javították.
én a legolcsóbbat vettem pont azért mert mind szar

mondjuk ez pont nem illik bele a képbe de lehet ez ilyen járulékos hiba
Mert az még tartós használati cikk Energomat full felújítás meg 12ezer.
na ezt már szeretem hova tudnánk még ezt fokozni
mi is most vettük 4 hónapja de én direkt olyat kerestem amiben ezek cserélhetők így lett bosch mosógép
Nekünk egy régi mosógépünk van (mert mi csórók vagyunk és nem telik AEG-re drága píízéé).Valami beszart rajta,kihívtuk a szerelőt,megkérdeztük hogy érdemes-e javítani,vagy vegyünk másikat.Ő mondta,hogy most egy-két évig nem lesz vele baj,de amíg lehet javítgassuk,mert az újakat 3-4 év után nem lehet javítani,hanem ki lehet dobni.Ja,az asszony a két gyerekre meg rám szerintem heti 50 adagot mos. Kisebbik gyerek= napi 3 garnitúra ruha!
Nekem megy 2 perc alatt. Igaz már gyufaszál vastagságúra koptattam a csavart,annyit gyakoroltam.
neked is
mi meg cseréljünk telot