Szerintem nem jó irányba tart a világ ezzel a gondolkodásmóddal, ami jellemző, "egocentrikus", pedig lehetne "egységtudat centrikus" inkább, de ehhez igaz el kéne engedni az egot, vagy legalább háttérbe tenni.
Az egy jó javaslat, amit most felvázoltál("döntsd el..."), pontosítani kéne a célt, mert kezdek eltévedni az erdőben
Sorry, h téged faggatlak, bárki más is válaszolhat, aki pingpong résztvevőnek érzi magát.
MIÉRT? Büszkeség, vagy mi?
Mi késztet rá, hogy visszaüsd a labdát?
Szerintem nagyon egyszerű a dolog, ha nem megy vissza a labda, gyorsan megunja a másik fél is a játékot.
Persze ha élvezitek, csak hajrá, végül is nem zavar, csak nem értem
Nem szerelni akarok, szimplán csak megérteni a motorom működését, ehhez biza meg tervezői ismeretek kellenek
Igaz szerelni is kéne a RMXet de ahhoz meg kurva sok eszköz és gyakorlati tapasztalat kell, ha rendesen akarom csinálni.
Utóbbi téren egyenlőre marad a "kókány"
Szerintem csinálhatnak akármit a gyártók, ha a fogyasztó gondolkodna és lehetőségében állna szabadon dönteni..
Igazából ő határozza meg az irányt nem a gyártó, szerintem.
Ok, mivel a fogyasztó manipulálható/különféle eszközökkel irányítható, ezért még sem igaz, hogy a fogyasztó diktál.
Nekünk egy régi mosógépünk van (mert mi csórók vagyunk és nem telik AEG-re drága píízéé).Valami beszart rajta,kihívtuk a szerelőt,megkérdeztük hogy érdemes-e javítani,vagy vegyünk másikat.Ő mondta,hogy most egy-két évig nem lesz vele baj,de amíg lehet javítgassuk,mert az újakat 3-4 év után nem lehet javítani,hanem ki lehet dobni.Ja,az asszony a két gyerekre meg rám szerintem heti 50 adagot mos. Kisebbik gyerek= napi 3 garnitúra ruha!
Valahol igaza van ini-nek,ugyanolyan szar mindegyik.