Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dewedbácsi Ez mind megvan Most voltam kint törökben ott 4 VB-s telóért 2 misi és 1 hét full ellátmány járódott.Az ott nem sok,nem úgy mint itt. Van aki elmegy a 180 pénzeshez,majd rá 2 napra köpködve jön hozzám me szar neki,de már nálam is sokalja a 20 körülit.........A sok kokecról nem is beszélve amiket nem megcsinálnák hanem kidobnám, evvan, kevés a pénzük,de lelkesek.(ha jól emlékszem a tied sem egyszerű eset volt :D ) Viszont ha a ganajt meg mondjuk más látja,azt meg a csika csinálta akkor meg jön rám a köpködés....Nem egyszerű ez,de ha ezeket elküldöm,márpedig vannak akiket igen, azok sem jönnek többet erre.Ha meg minden új kell bele azt meg egy réteg drágálja,me jó még az vagy eladásra megy.....Vannak ilyenek is,de a többség felfogja és költ rá,aztán egy darabig csak időben kell olajat cserélnie és van jó cucca.
Jááj dicsák,mán megin ez a diklekszia!
a győzikesóó nem az m1-en megy...
ez így van még motorozni se kell hozzá
Voltam én már benn,hétfő este az M1-en!
Dobhatnál fel pár fotót a cross mz-ről.

én egy kiselejtezett postás 125ös crossosított etz-vel nyitottam. Verhovina üzemanyagtartállyal.
amibe te sosem fogsz bekerülni...
mert szeretsz szerelni és sokat is szerelsz
Ez mi ez a TV?
Miért?

Köszi a linket
DEWó ide el kell menned!

http://www.sportmotor.hu/motor...
TV
"Jó pap is holtig tanul!"

és tudod mi van írva a jó pap fejfájára?

Tanulmányait befejezte...
Ezt mondom wazz !
aki hajlandó ilyen kórban és akar fejlődni az dicséretre méltó.
ami viszont óriási dolog hogy vagy tudtad vagy rájöttél még van szükséged tudásra és teszel érte. óriási grat. Sokan feladják egy kór után ozt ott maradnak.

Csika Isten éltesen csak így tovább.
Tervezd/készítsd te a naprakész cuccokat, s akkor naprakész leszel

Jó tanulást, sikeres vizsgázást!
Jó reggelt!

Sok benzint ellocsoltatok a hétvégén?
Jozso bármikor, bármilyen szituácioban ki tudja szurni egyedül is a saját hűtőjét, neki ahoz nem kell segitség....

igy él egy igazi férfi...
jó hasonlat
többnyire retkes, büdös, és néha folyatja az anyagot
Bálintbá szerintem még abba is képes defektet csinálni! Bármit el tudok képzelni azok után,hogy menet közben (vagyis inkább esés közben) kiszúrta egy faággal a jozsó hűtőjét!
Tévedsz mesterem Jelenleg még 2 suliba járok egy Bp.egy Olasz Június végéig nyomjuk aztán vizsgák kőkeményen.Nem könnyű, van mit tanulni,naprakésznek lenni meg lehetetlen.
Nincs semmi gond , amit leírtam az tény

Az érdekesebb, amikor már olyan szinten tart valaki mint te a telók terén, na akkor kitől tanulsz
Gondolom ilyenkor már nincs tanító, hanem oktat az élet és a gyakorlati tapasztalatok, meg oktatod magad.

Jó éjt mindenkinek!
Rendben,nem piszkálódásnak szántam Ne szarj be még mi is tanuljuk.......sőt, sosem tanuljuk meg,mert minden motorblokk más és más,mint a pina

"Elsősorban szeretném megérteni a működését,"

ennyi a cél a többi másodlagos.
Azt tudom, h ebből már nem lesz motor, ahhoz túl sok szerelési hibát elkövettem már rajta az évek során, amíg tanultam a dolgokat. A Japiknak köszönhetem, hogy még megy, strapabíróra csinálták, hülyék ellen is védekeztek.
egyre figyelj oda: a fúvóka dörzsár kurva hegyes