A kereskedők mindig kényelmetlenül kezdik magukat érezni, amikor elkezdesz kérdezősködni az áru forrásáról, anyagáról, összetételéről, ne adj isten egyéb "titkos" adatairól, ha nem kajáról van szó.
Az hogy ez mind magyar, arra nem nem fogadnék nagy összegben,
még azok esetében sem, ami itthon megterem.
Ennek ellenére, fajin piac, van minden
Megértelek, részemről se örülnék neki, régen gyerekkoromban itt is repkedtek.
Jogi úton lehet csak fellépni, más út nincs.
Előtte azért érdemes megkérdezni egy jogászt, hogy van e értelme aláírást gyűjteni. Valószínű az lesz a válasza, hogy nincs
Ronis ÚR !
nem szeretem érteni !
olyan mint amikor egy jó baszás után szájon akar csókolni a frissen szájba löt barátnéd, az nem fasza, de persze van aki szereti én nem. !
s itt ez még egy plusz árnyalat hogy te akarod az én élvezetemet elrontani
Engem anyósom megtanított tisztelni mások munkáját, megtanított a hagyományokra és megakartam nektek mutatni büszkeségem az Újpesti piacot, a termék világát és örömöm amikor ott vásárlok. Ennyi.
Ma is volt örömöm Újpesten szar helyen parkoltam és nem megbüntetek hanem egy figyelmeztetést kaptam, nagyon szeretem Újpestet itt nincs hiszti.
hogy neked ez jön be belőle az a te dolgod és tiszteletben tartom.
elképzeltem azt az ujsághirt ahol a műzöldek a rendőrséggel karöltve kivonul és lefoglalja az éppen itt gyakorlatozo 150 tankot, hummert, és egyébb hadi felszerelést, utána szépen felsorakozik a személyivel mind az 1500 holland és amerikai egyenként feljelentik őket...
mikor a csávo leszáll pápán vagy kecson a vadászgéppel azt letartoztatják és elviszik kihalgatásra hol milyen bombát hajigált a szép magyar erdőre stb....
Egy gyakorlótér oldalán motorozóra riasztani kellene zöldeket, hogy jöjjenek ki habzó szájjal elkobozni a környezetet terhelő gépi meghajtású járműveket.
hogy mennyire tele van a faszom ezzel a szájbakurt usaarmy-val hogy egész nap itt röpködnek pár száz méteren a vadászgépeik full gázon és széjjel lövik az egész bakonyt...
hol vagytok ilyenkor MŰZÖLDEK? miért nem mentek ki a lötérre rendőrségi akcioval és fotozgatjátok a sok száz tankot, meg egyébb harci kacatot, meg a vadászgépet ahogy széjjel bassza a több hektár szép bakonyi erdőt...
üldögéltek a sarokba mi műmajmok,és csak annyit mertek hűmmögni hogy ejnye-bejnye...
Igen, elméletben a rugók esetében így van, amit mondasz,
de szobamérleggel nem lehet pontosan mérni, majd csinálok valami erőkart és pontosabban lemérem valamikor.
Egyébként alapvetően nem a rugóerővel volt bajom, hanem azzal, hogy nagyon beesett a kuplungkar, túl sokat tágult a szett hőhatásra.
Magáról a lamellákról majd később, már van pár használható infóm most is, de még megvárom mit írnak vissza az EBCtől, ha egyáltalán válaszolnak olyan technikai kérdésekre amit feltettem nekik.
mindent gyakorlok amit csak lehet...legfőképpen játszok sokat, mondjuk most szét volt szedve a holmi 2 hétig mert főtengely csapágycserék voltak meg hajtokar
Nem tartom jó ötletnek a MAMIt , azért amit írtam, hogy túl sok lenne a jelenleg számomra haszontalan infó, később lehet kéne de most tuti nem. Aztán se időm, se pénzem rá, értelme annyi lenne, hogy gyakorlati szerelési útmutatót felszedhetnék, elméletet másol is be tudom ingyen, igaz több idő, mert magamnak kell megérteni.
Hobbiról csak annyit, hogy addig hobbi a hobbi, míg azt szívesen csinálom, sokszor ha munkává válik, már bekerül a képbe a kell, s onnantól aztán ez szép lassan ki is végzi a hobbi jó érzését,
meg magát a hobbit is, munkává válik.
Nem tervezek többet hobbitól motorszerelés kapcsán.
Neked is, most látom, te inkább hajnalban kelsz, s nem éjszakázol
Valahol egészségesebb is ez így.
Triállal megy neked az egy keréken való ugrabugra?
Egykerék, kitart, hátsófék, megáll, telónyom, majd gáz és ugrik, s így tovább.
Milyen trükkök mennek, s nem mennek? Illetve van-e valami amit kimondottan gyakorolsz esetleg endúróra felkészítés célzattal?
Viktornak videó vágás lett a hobbija?
Egyre jobbakat vagdos össze
Feri neked mi csörög a motorodon? 0:26 nál aztán 0:36 tól 0:50 ig jó lehet hallani azt a fémes hangot. Leesett fordulatnál erőltetésnél,
vagy a libegő orral függ össze esetleg mind2, fene tudja.
Az is lehet kívül csörög valami rajta
Fajin kemény a terep oda aztán elmenni erőmű nélkül
Birogassa a kuplung is...csodálom , hogy mikor 3 ba nagy fordulatla rakuplungolok es vicsog de rendesen ...meg birja.Olajat cserelek 30 u.o kb mert en adom a kuplungot neki rendesen.Ha beszarik cserelem.Ez a rendje neki.
Óriási tüske vagy gerenda van benned,
jól megmárthatott emberünk egy egy igazsága ha ennyire fáj hacsak egy kis vidi kerül ide be tőle. Nem tudtam ne haragudj.
Sokan hiányolják itt !
Az hogy ez mind magyar, arra nem nem fogadnék nagy összegben,
még azok esetében sem, ami itthon megterem.
Ennek ellenére, fajin piac, van minden