ill. van az a mennyiségű tőke és tárgyi javak de a szóban forgó érték koncentrációval nem valószínű hogy rendelkeznének ill inkább megszponzorálom magam és akkor imádhatom magam hahahaha
Az, hogy a motor hűtővíz felforr, szerintem simán lehet a kuplungon fejlődő hőtől is
Nem a hengerfej és hengerfalon keletkezett hő forralja meg a vizet, hanem a váltóolajból távozó
Mondom ezt azért, mert nekem is volt ilyen jelenség, miután kuplungot cseréltem, megszűnt ez a jellegű túlzott forrás.
Persze lehet attól is, hogy a karbiban megváltozik a benya szint és nem tud szívni annyi üzemanyagot, elszegényedik a keverék.
Meg még tuti lehet más is
Próbálj ki két dolgot, ugyanazt a lassú erőltetett mászást csináld meg kuplung csúsztatás nélkül, hogy akkor megforr-e. Ha így nem, akkor tuti a kuplung.
Ha így is forr, akkor próbáld ki azt, hogy amikor megforr azonnal leállítod és vedd ki a gyertyát, nézd meg a gyertyaképet, ha kevés keverékre utal, akkor a benyaszint lesz a ludas.
Nem, az csak annyi hogy a hűtőfolyadék még 120 fokosan is hűtőfolyadék marad és hűt, míg a víz már sehol...
Kb. 3 éve ilyen mocoolt használunk a haverokkal, azóta nem forrt fel egyszer se....
Részemről semmit nem tudok a jelenlegei GAS 4T-kről, van egy srác, aki jobban ismeri a régi GAS 4T ket, most nem találom ki is ő (talán juicecooler)!
Itt tuti találsz infót, érdeklődj itt: http://prometheus-art.lapunk.h...
Én úgy gondolom hogy az egésznek az oka az lehet hogy tanulgatom a hegynek felfelé elindulást pl. Ezzel gondolom a sok kuplung csúsztatás miatt forrhat fel a sárkány. De hát gyakorolni csak kell.
Erdekes ez a GAS-rotyogas...nem szabadna.En a helyedbe a mostani eszemmel tennek ra egy S3 hengerfejet (200 juro) de !..ettol erosebb is lesz a motorod,es a hutesed is megno.Vagyis a hengerfej rengeteg hot elvisz.
Helybe porgetni olyan helyen ahol semmi ertelme ,annak semmi ertelme
.Az ember erzi,hogy erdemes-e a gazt huzni vagy nem.
A masik,hogy megneznem azt a hengerfejet,hogy miert is rottyan meg.Igy igaz mindet meg lehet forralni,de a gassokat nem olyan egyszeru.Ahoz nagyon meg kell kinozni,es mocsok terepen,es nagyon lassu motorozasba..Ziki zakiba.
Vagy ventilatort ra,hogombaval....es no problem.
esetleg valaki aki benevezett és nem tud menni enduropanoramara. nevezés érdekelne.
Tetszik · Megosztom
Gyori Betti kedveli ezt.
Ádám Oroszlán Zoltan Mohos
6 órája · Tetszik
Ádám Oroszlán A zoli eladja
6 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha nem találnál.. 250 ályróért tudok kéz alól..de tuti dobogós befutó helyre... 300ért már május elselyén kapsz oklevelet arról hogy tee voltál déván a legjobb...500ért meg fényképalbumot arról miközben jarvis átnyújtja neked a külön dillyat..
3 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha érdekell hivj egyből..nulla 6 ..kilencven..Írod?
3 órája · Tetszik
ZsirFeri ZsirTv nekem van 220 euroert egy jegy B mint bolyába !
1 órája · Tetszik
ZsirFeri ZsirTv az lesz tv mert én tudod full bolya vagyok igaz az A mint arcos katégoriában indulnék TV.
51 perce · Tetszik
meg egy kis sponzori és máris mindenkit meg lehet venni
http://youtu.be/LN4MVk8iTGk
Inkább ilyenen vizsgálódnál meg hasonló csinoskákat méregetnéd
Ettől függetlenül ha kell valakinek gyártani valamilyen alu CNC-vel gyártható cuccot, szívesen állok rendelkezésre.
Az, hogy a motor hűtővíz felforr, szerintem simán lehet a kuplungon fejlődő hőtől is
Nem a hengerfej és hengerfalon keletkezett hő forralja meg a vizet, hanem a váltóolajból távozó
Mondom ezt azért, mert nekem is volt ilyen jelenség, miután kuplungot cseréltem, megszűnt ez a jellegű túlzott forrás.
Persze lehet attól is, hogy a karbiban megváltozik a benya szint és nem tud szívni annyi üzemanyagot, elszegényedik a keverék.
Meg még tuti lehet más is
Próbálj ki két dolgot, ugyanazt a lassú erőltetett mászást csináld meg kuplung csúsztatás nélkül, hogy akkor megforr-e. Ha így nem, akkor tuti a kuplung.
Ha így is forr, akkor próbáld ki azt, hogy amikor megforr azonnal leállítod és vedd ki a gyertyát, nézd meg a gyertyaképet, ha kevés keverékre utal, akkor a benyaszint lesz a ludas.
Ennek ellenére nem árt az a ventillátor.
Kb. 3 éve ilyen mocoolt használunk a haverokkal, azóta nem forrt fel egyszer se....
Részemről semmit nem tudok a jelenlegei GAS 4T-kről, van egy srác, aki jobban ismeri a régi GAS 4T ket, most nem találom ki is ő (talán juicecooler)!
Itt tuti találsz infót, érdeklődj itt: http://prometheus-art.lapunk.h...
Helybe porgetni olyan helyen ahol semmi ertelme ,annak semmi ertelme
.Az ember erzi,hogy erdemes-e a gazt huzni vagy nem.
A masik,hogy megneznem azt a hengerfejet,hogy miert is rottyan meg.Igy igaz mindet meg lehet forralni,de a gassokat nem olyan egyszeru.Ahoz nagyon meg kell kinozni,es mocsok terepen,es nagyon lassu motorozasba..Ziki zakiba.
Vagy ventilatort ra,hogombaval....es no problem.
F Gábor
8 órája
esetleg valaki aki benevezett és nem tud menni enduropanoramara. nevezés érdekelne.
Tetszik · Megosztom
Gyori Betti kedveli ezt.
Ádám Oroszlán Zoltan Mohos
6 órája · Tetszik
Ádám Oroszlán A zoli eladja
6 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha nem találnál.. 250 ályróért tudok kéz alól..de tuti dobogós befutó helyre... 300ért már május elselyén kapsz oklevelet arról hogy tee voltál déván a legjobb...500ért meg fényképalbumot arról miközben jarvis átnyújtja neked a külön dillyat..
3 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha érdekell hivj egyből..nulla 6 ..kilencven..Írod?
3 órája · Tetszik
ZsirFeri ZsirTv nekem van 220 euroert egy jegy B mint bolyába !
1 órája · Tetszik
ZsirFeri ZsirTv az lesz tv mert én tudod full bolya vagyok igaz az A mint arcos katégoriában indulnék TV.
51 perce · Tetszik
címed írdd rá, had menjen a válasz csoki
én nem kapok pólót
nem elég nagy a nyelvem és nem elég okos a fejem, hogy megvilágosodjak