mondom magadból indulsz ki mindig. ! az van a fejedben amit mondasz
Zari miattad meg a Ronis miatt lépet le.. most vissza sírod(könyörgöd) mert lelohad a majom cirkusz. nincs kit kifigurázni mi ? kis önző.
az iylen meberek mint te mind sikertelenek és csak iylen helyen tudják magukat ki élni elnyomotak... vagy asszony vagy fater vagy munkahelyen vagy elnyomva...
vicc parádé...
Szóval akkor amit Te eddig írtál az mind a bensődből fakad ?
Akkor megint egy ellentmondás.
Egyébként te engem ne méltass semmire, hisz nem a valagadból rántottál elő. Továbbá amíg nem tegezlek, addig viszonozd az illendőséget.
Felsorolás szintjén lettek felemlítve visszakereshető dolgok. Szembe lettél állítva a saját mondataiddal és annyi az érved, hogy magamból indulok ki ?
Sokan látják úgy, ahogy én ebben egész biztos lehetsz
Ismerősöd pedig nem vagyok, nem voltam és nem leszek arra mérget vehetsz Személy szerint nagyon tudnék örülnék a Zari visszatalálásának és a Te lekopásodnak.
Elég sok tehetség, ész, értelem, tapasztalat, tudomány gyűlne össze ebben a topikban, ha nem folyton folyvást a te személyes ellentéteiddel lenne fűszerezve 2 3 oldalanként a tartalom.
Nem kell ideteregetni a szennyest és mindenki boldog
rigy az akinek nincs az ami a másiknak van, meg kell tanulni élvezni a másik örömét.
Neked ez egy kényszer képzeted,amivel mostmár illene orvoshoz fordulnod,mert nagyon elhatalmasodott rajtad!
Mégis mit kellene irigyelni rajtad? Szerintem semmi olyanod nincs,ami nekem/nekünk van.Ja de egy valamid van ami nekem nincs,de ne is legyen soha.Az pedig a pénzen vett barátság!
Sziasztok! Lenne egy sokakat untató kérdésem, endúróba inkább 2t vagy 4t? Ahogy olvasgattam itt volt pár embernek mindkettő. A szervízigény nem nagyon érdekel, csak a használhatóság. Eddig csak négyütemű endúróim voltak abból sem sok, egy exc400 meg most egy xr400. A négyütemű kezdőknek nyilván jobb,kezelhetőbb a motorerő, nagyobb motorfék. A kétüteműek viszont könnyebbek és brutálisabban adják le a teljesítményt.
janek ,én szivesen összefogok veled, ha nyilvános topikban elismered hogy hitler egy pchihopata barom volt jo szonoki tulajdonságokal, és a nemzeti szocializmus amit te ugy dicsőitesz ugy marhaság ahogy van, és megigéred hogy soha többé nem olvasgatsz olyan fröcsögö összeesküvés elmélet gyárto oldalakat amiket ide bevágtál mint a megmásithatatlan igazság oltára...
csak ironikus humor akart lenni a homokozóban....
ui.: persze a fitymádat még le kéne nyisszantatni, és a kipa viselése álmodban is kötelező lenne....
sok igazat irtál !
muszakilag nincs soha teljes igazság de tud meg te voltál a kés és Ronis szürta bele Zariba maikor téged alátámasztott.
Ami Ronist illeti nagyon sok emberrel talalkoztam aki ugyan azt mondja rola, haver aztan megbolondul és ellenség. sorolhatnám itt az embereket de minek. mindenkinek van hibája de ebbe na forumban nagyon relaváns a dolog mert ezt a forumot Zari meg Ronis vitték sajna Ronis megcsalta Zarit és itt lett vége.
jaxy , egyszer erre jársz szivesen elviszlek olyan kis semmi wellnes helyre ahol 15 méterenként van egy jo kis félig épitett farönk akadály, az egész semmi... talán 1,5 km-er hosszu, azon megyünk párat,le-fel a végére biztos oda vered a rezo alját, amiben az a bosszanto hogy felrogyik nyakban és utána feszül mocskosul, igebn hamar elkezdi elkoptatni a kipufogo csonkot+ eléri a jobbos hűtő alját, rosszabb esetben fel is üti....
sajnos a 2t-n meg kell barátkozni vele hogy az a nagy hurka töltő sérülékeny, vagy nem mész olyan helyre, vagy bevéded rendesen.. fél megoldás nincs, a rácsavarozhato vékony karbon díszszarok tényleg nem érnek semmit...
Nyehhehe, pont én lettem a kulcs ember akinek semmi ambíciója erre?
Figyu bazdkikám! (meg a többi bazkikám is akinek csípem a szemét)
Azért húztam le az írásaidat pl olaj témában mert marhaságokat írtál!
Tehát épp visszafelé segítetted a "népet". Én ezt javítottam ki, az már másik dolog, hogy ilyenkor általában gizda vagyok mert kiakadok azon ha valaki hiányos infókkal magasról osztja az észt.
A többi témánál ugyan ez van/volt, nem az ember érdekel, hanem a mondanivalója. Nem kell ezen kiakadni, velem is előfordul, hogy marhaságokat írok, olyankor nemhogy nem állom a kritikát, hanem épp elvárom, és még meg is köszönöm. Aki régebb óta ismer az tudja, hogy volt már több ilyenre példa, de persze én se ezekre vagyok büszke
Amit itt páran műveltek ebben a ki- ki vitában az már kezd szánalmasan óvodássá fajulni, ezért most elviszem a balhét!
Mindenért én vagyok a hibás, főleg Zarándokért (mert igazából vele még el se kezdtem a baszakodást, pedig sokszor kóstolgatott és nem tudtam eldönteni, hogy viccel, vagy komolyan gecizik velem).
Ezért halogattam a "válaszcsapást", na meg igazából számomra amúgy sem nagy dicsőség ilyen kötekedő formákat szópárbajban kicsinálni, mert a legtöbbje láthatóan olyan kevés hozzá mint börtönben a vészkijárat...
A lényeg, ha időben elkezdem csesztetni Zarit, akkor lehet összekovácsolódik a fórum és együttes fellépéssel megvédi az öreget a betolakodótól...
Szóval Zari, miattam nem kell a hiszti, nem komolyból basztattalak, csak a műszaki kiigazítás és a vicc szintjén.
Azzal meg külön tudathasadásos állapot megvádolni engem, hogy én és Ronis bármiben is összefognánk Ő az a faszi akit nem tudok hová tenni, mert néha rendes, jó fejnek tűnik, néha pedig ostobának és rosszindulatúnak...
Na a megmondással végeztem, most már csak dugattyú témát akarok
komolyan mondom kezdem ugy érezni magam mint az ovodában...irigy vagy.. nem vagyok irigy,, fujj elvetted a homokozo vödrömet, loeromboltad a homok sűtimet.... megmondalak az apukámnak... tiszta dedo...
amugy észre vetted már hogy mindenki pont az ellenkezőjét irja mint te? nyilván mindenkiben van a hiba...
De minek rezo védő? A ktm re kell mert kúrva konzerves doboz anyaga van es hamar tojpad be.
A gassnak nagyon eros az anyaga.en is dobalom, üröm vágom ed birja.ha mar sok es nagy rajta a horpadas akkor elviszem es semmipenzert ujra varázsolják.
A rezo vedo vagy mocsok fogo vagy plusz suly de ha ugy dobod valaminek menni kell.
Neken van 3 rezom...ha az egyiket ofabaszom fel a masikat...addig van mit javitani.A karbonos cuccok is csak a feluleti horpiktol vedenek de 100 jurcsinal kezdodnek....
ezért nem írogatok ide mert megy a mocskolódás !
mocskolódjatok hát. !
irigy az akinek nincs az ami a másiknak van, meg kell tanulni élvezni a másik örömét.
gonosz az akinek üres a szive és nem tölti be semmi, mert minden szar.
önző - haszonleső az aki másikat kihasználja, itt azoknak hiányzik Viktor aki kihasználta öt mint egy majmot a cirkuczban, erre jőt rá és aki erősködik jöjön vissza az önző ember,.
Ujra elmondom legyetek kedvesek pozitivak és akkor visszajön.
Ami a fészet érinti ott nem engedem a irigykedés gonoszkodást, és rosszindulato kommenteket, igen TÖRLÖM mert le hangolo itt lehet akár shárral szarral fossal dobálozni. Csináljátok csak hogy ebből egy megvilágosodot ember nem kér hét az a ti bajotok.
Akinek inge vegye magára- önzö irigy banda.
patyi, szerintem ha egy ügyes kezű lakatoshoz elmész tuttira megcsinálja neked , abban van a lényeg hogy egy massziv erős kartervédőhőz legyen az oldala és az alja csavarozva, az eleje meg fel a váz elágazáshoz...
én ha csinálok ujjabb verziont immár a hatodikat annak pl elöl már csak egy feltámasztása lesz, mert nem kell több, és valoszinű a savállo is 30X3-as lesz, mert felesleges a tul vastag
EZ valami FALKAvezér váltáshoz hasonlít...ami VÉGÜLIS természetes...jön egy OKOSABB,ERŐSEBB és ez ROSSZUL esik...felborul a propaganda...és nem UTOLSÓSORBAN a csordaszellem...pár birka FELvilágosodik(ami azért ERŐS túlzás) és MÁS segg után kezd menni...oda a KIRÁJJSÁG...oda a virágos NYÁR...
ÉS persze most már lehet KERESNI az IGAZSÁGOT...de azt mint TUGGYUK NEM keresni NEHÉZ...hanem ELFOGADNI...
ÉS a CSÚCSRÓL mindig csak EGY út van...LEFELÉ...:)
én azért nem irok mert lassan egy éve nincs élményem sajna. tehát felesleges. versenyre se tudtam elmenni. amit meg ott láttam médián keresztül gyenge volt arról sincs véleményem vagy van de megtartom. a barátság jó dolog de én leszarom. amit irígylek s nem is tagadom az a rengeteg motorozás! lényegtelen ki kinek a seggében vájkál vagy tartja bent a nyelvét ilyen vagy olyan okokból. el kell ismerni aki hetente többször tud időt és pénzt álldozni endúróra azt csak irígyelni lehet. más kérdés cserlnél e vele jellemet vagy gondolkodásmódot ez nem sokat számít. ez az ölelgetős endúró nem annyira jön be nekem .
más. valaki tud a lupeni extreme ről valamit? érdemes lenne elmenni valahogy mert állítólag döbbenetesen jó helyeken megy! lehet értékesebb lenne mint déva.
patyi. szivesen elmondanám a rezóvédős tapasztalatom de tul sokrétű. én próbáltam már mindent kokányt ,jobbat gyárit stbst.. amit én csináltam brutál volt de voltak vele, bajok. anyagfáradás stbstb szerelhetetlenség .... most visszatértem a hyde védőhöz. igaz nem sokat használom de azok a bajok amik az sx en voltak vele most nem jelentkeznek. melegedés stb.. a koszbegyűjtése nem akkora probléma és azt is megoldotam ne olvadjon el. hivj fel valamikor megpróbálom elmondani gyorsan. kint vagyok horror számláim vannak a semmire. 20 ezren felüliek. sajna szar a roeming de nemsoká lehet veszek egy itteni előfizetést csak még agyalok rajta bvan e értelme mert azis egy tizes havonta. és ha hazafelé telefonálok márpedig itt nincs kinek... akkor azsem áll meg 10 nél. szóval ha felhivsz ne húzuk el nagyon mert legalább 4 órát kel melóznom ahavi telefonszámláért... bruhahahahah
zsirtv. tudom rendszeresen olvasol s megosztod barátainkal.
igen irtam s gondoltam ilyat hogy hiénák lelesik a jó ötleteket amin mások agyalnak s pénzt tolnak bele meg időt. azt is gondolom javarészt sületlenségeket lehet itt olvasni de még írni is s fele bandát nem ismered. de az is hozzátartozik vannak itt jó arcok akiket inen ismertünk meg . én pl bálinyóval relativ sokat mociztam régen még viktorral ottóékkal itt meg ott s jó emlékeket örzök. néha dumálni is szoktunk nem feltétlen motorozásról. ha belegondolsz te is inne ism red uj barátaid javát! s ezen fórumon keresztül ismertél meg embereket építettél kapcsolatokat amikért hálás lehetsz! a fész jóval később lépett be! én még mindig hiányolom belőlled az alázatot a sport iránt. inkább egy sáskarajhoz tudnálak hasonlitani de ha jól belegondolok egy sáskaraj hatékonyabb és eredményesebb fogyasztó . a végeredményt ne ecseteljük. ettől föggetlenül bennem nincs senki felé se harag se semmi inkább azt bánom kimaradok lassan a jó kis programokból. fontosabb ott lenni mint az kivel! ( nekem) inkább lenék ottt bárkivel mint így ,hogy reménytelen még hazamenni is vagy ha hazajutok épp senki se ér rá ami érthető.
vagy amikor bedobsz egy 5 centest a pénzéhes kutyáknak, véresre harapják magukat értük.
most a cirkuszi majmuk mente el. és sirnak ríínak.