Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Viktor, akkor is nagyon dühös volt mikor a 2 banán hiszti ment. Akkor is nagyon dühös volt, mikor a barátai önnel motoroztak és elfelejtették hívni. Akkor is nagyon dühös volt, mikor úgy érezte, hogy egy új ember szétzilálja a régi kapcsolatait és sorolhatnánk hosszan a nagy nyilvánosság előtti agonizációkat.
Kissé mintha kifordult volna önmagából, nem ?
Ez az amit megjegyeztek neki, de nem akarta megérteni, mert nyomják neki a süket dumát.
Tiszteletre méltó volt, mikor önnel szembe a régi barátait helyezte előtérbe az első közös motorozás alkalmával és mostanra saját magát köpte arcon A magam részéről úgy gondolom, hogy Őt hívták ide vissza és nem Önt ezért nem is értem, hogy miért kell a nevében nyilatkozni és védelmébe venni.
Ferenc, ön nagyon ért a dörgölőzéshez, jó pofizáshoz, ármánykodáshoz és megvan a képessége, hogy kicsit elvakítsa a "gyengébb" képességűt. Tagadni sem nagyon érdemes, mert tipikus példája annak az embertípusnak, aki javarészt minden jót érdekből tesz. Ad, de úgy, hogy kicsit mindig éreztetve van és ezzel azokat az egyéneket, akiknek van még lelke / magában érzi, hogy a kapottért adni is kell, nem csak elfogadni / azokat remekül "sakkban" lehet tartani.
Nekem furcsa, hogy elfelejtette a Zarándi döghöz intézett mélyen sértő és megalázó hozzászólásait. Most meg azzal rúgja be az ajtót, hogy itt bántják a barátját ?
Akad azért pár ellentmondás, nem ?
Én még mindig azt hiszem, h Viktort nem lehet megvenni. Hozzá a baráti társasága volt a kulcs.
Dew Okos vagy !

de tud meg kell nekik a majom aki ugraltathatnak ! és önzök mert nekik nincs.
én egyet értek ide ö kell de lelki nyugalom is kell.

ha már Jodlis megnyilvánult elmondom kitöl és miért nem ir ide.
Jodlis mondta : "ide (oda) barmit beírsz ezek lenyuljak, szét szagatják, ki nevetnek, kihasználnak és semiylen pozitiv vissza jelzés nincs. ez Jodlis elmélete a gas forumrol. És aki lelép erre jön rá... azért olvasnak titkot.

A pontos ok amiért nem ír ide az hogy megjelent a Janek úr, és a pontos okos írásaival meg Ronis támogatásával (ami régen Zarié volt) most meg csalta, velem is ezt tette Ronis bá, most mindenkit mar akit régen nem.

ez a ok. ezt én mondom. nem Zari de elege lett az itteni dolgokból.

Lehet máskép is boldognak lenni,. azt tudom ha forumot említem neki nagyon dühös. Megcsalták ! én is igy voltam vele de laszarom. ilyenek a sérül éhes és irigy emeberek.

van egy pár kivétel, Dr G, Dew a többi csak vérszivóóó akinek hiányzik a majom akin röhöghetnek.
Simon Feljáró Romátrába
http://youtu.be/t70Q05Nna6E
ok...kösznöm a tanácsot....tudom h te jobban vágod tapasztalatból.
csak ugy lehetne csináltatni ha tudnék valami mintát mutatni a szakinak...
és igen...nem is a horpadástól tartok,hanem hogy megrogyik nyakban...
mióta ez van,sokkal jobban tartok a nagyobb rönköktöl....mert ha nem jól csinálom már csattan is a rezó...
patyi bátyám,egy jotanács.... a mindenképpen venni akarszról lebeszélnélek...

elmondom neked azt is miért:
a hyde racing-os teli verzio tűnik talán a legjobb megoldásnak... első ránézésre...de az előnyei mellett van sok hátránya, teli rakja magát sárral-falevéllel, kipucolni lehetetlen csak ha lebontod, és semmit nem véd a rezo nyakbani felrogyása ellen mivel elöl csak log a levegőben és nincs feltámasztva a vázhoz...

az összes többi rezora csavarozhato, max a horpadásokat fogja meg, szoval ha elfogadsz egy jotanácsot inkább csináltass rá egyet saválló lapos anyagbol, de legyen elöl feltámasztva a vázhoz...
Dalai lámpa!
NA és ne feledkezzünk meg az "azért támadsz mert irigy vagy" mondatról sem!
HÁT itt mijja GYÁSZ van a GÁSZBAN?

ODAlett hja ZARÁNDI KOS? HÁT végülis megértem...NEM sok volt a NÉZECCSÉGE az EGY sablonra ÉPÜLŐ propaganda videjjófilmeknek...és persze az IGASSÁG is kurvára tud FÁJJNI...persze csak ANNAK aki próbálja eltussolni...:)

NA..egyszónak is SZÁZ a véghe...BÚJJELŐ zarándi KOS...ÉNmondom BUGA JÓSKA!

Na HAMEG NEM gyüssz akkor ÉN nem hívlak többet JÖVŐ karácsonyig se...:)

HIÁNYZOL amúgy...VALAKINEK biztos:D
Gabesz!

a 300-asra mondjal mar vmi olyan.rezovedot amit meglehet fizetni
en csinalni nemtudok...tehat mindenkepp venni akarok vmit...
Törökbe nyaral asszem.
A család az igen, de ez a haza.
Mert hát ugye a család a haza az szent!
Rózsa Sándor forog a sírjába hát milen szegedi betyárok vagytok
Ez szerintem mindenkinek a magán ügye!
Mije van és mije nincs senkinek semmi köze hozzá szerintem!
egyébként részletesen tudom kinek menyi lett az ára mivel van megszoritva hallgatásra kényszerítve csak nem beszélhetek.
én tudom mivel lehetne előugrasztani. de nem mondom el .
sokkal jobb most titokjancsizni . bruhaha.

én nem merek nagyon belemélyedni ,mert eddig 2 embernek mondtam valamit a szemébe a hátamögött itt akivel bajom volt egyből előhuzták a szuperfegyvert a nincsen semmidet meg a gyerekedsincset azt meg m ár uncsi. ráadásul akkor még külön külön voltak most meg akár összefoghatnak ! akkor meg lehet száműzetnek a tatuinra!
Akkor te most kit szeretnél Doktor úr csak nem a Bendegúzt
Zari itt masszírozom a vudubabát meg fekete kakas vérével locsolkodom
Légy férfi büszke hamutipró MOST
Zari!

Én szeretném ha tékozló fiúként megtérnél, mert értékeltem az írásaidat. -mégha ritkán is adtam neki hangot. Értékeltem a szakmai részét, tetszett a stílus, bírtam a humort.

Ha le mered írni, hogy mi bánt-mert néma gyereknek anya sem érti a szavát, (vagy veri a fas.át) És ha esetleg megbántottalak, én Canossát járok. Ígérem.

Ne legyél papírhajó, merj megszólalni, mert nem fogunk aláírásgyűjtést rendezni, vagy szerená(l)dozni.

"Hát ha én egyszer valakit előhívok, az elő is gyün a második hívásra akár az ágy alól, akár a kemencéből."
Te is pont a mézesheteket próbálod besározni a gondolatmeneteddel.

Szó sincs arról, hogy a stafírung nélküli menyasszony ne lenne egyenértékű fél, az igaz szerelemben.

Persze miután lejjebb áll-egy kicsit. Ottjó.
Ferenc te nagyon elnéztél valamit!
Te kezdted el a ki ha én nem kivagyiságot!
Szerintem itt rajtad kívül senki nem kérkedett vele hogy mije van stb.! Csak neked van ez a szánalmas pesti bugris nagyképű én vagyok a pénzes pöcs stílusod! Ami lássuk be nekem és sok embernek nem jön be légy alázatos tisztelet tudó és légfőkép szerény és ha valakinek adsz valamit ne kérkedj és ne dicsekedj vele! Őrülj hogy tudsz adni másnak tisztászívből! Mer tudod ha kapok csak a kezem lesz tele de ha adok a szívem lesz tele
2000 jurcsiiiiiii?Bazeg en 400 at kapok itthon...romiba