Mondjuk azok után hogy az este a fürdőkádban a kisebbik gyermekem is zsebkendő nélkül fújta az orrát,tényleg semmi fura nincs! Pedig a videót sem látta.
Van aki ebből él,hogy ezeket a motorokat árulja ,szervizeli stb. Nem fogom az ő üzletét rontani. Nekem sem esne jól,hogy az általam forgalmazott tolóajtókat becsmérelné.
én viszont kifejezetten szeretném ha leirnád részletesebben....
én személy szerint nem vagyok márka buzi, ilyen új nekem még nem volt, de én is hallotam roluk jopár bajságot, mig a régebbieket gond nélkül használják az emberek évekig...
ráadásul lehet okulna a te meglátásodbol más olyan aki olyat venne később...szoval nem kell szerénykedni ömleszd a rosszat is rola, vagy ami eszedbe jut ,
Nem csak én adtam el hamar ,hanem az is akinek eladtam, és így tovább. Fél év alatt a 4. tulaj örült neki. Hagy ne írjam le,hogy miért nem szerettem. Még vissza gondolni sem akarok rá. Alapból molyos vagyok egy kicsit,szeretem ,ha a dolgok a helyén vannak. És ott nem így volt. Nem rombolom a márka hírnevét. A lényeg ,hogy valakinek bejön és szereti. Egész életemben berugós cross motorokkal mentem a hegyen,közel a 40 hez ,gondoltam megérdemlek egy önindítós endurót. Hát nem indult,csak amikor ő akart. Ez 1 dolog. Volt még ilyen apróság,,,,, vagy 10.
amugy szerintem jo a gas 2t ezt jo sok év használat, tapasztalat után mondom...
sajnos az ujjakal vannak bajságok, de azok sem akkora eget verő dolgok , az meg hogy te eladtad 1 hét után számomra és sok motoros számára is érthetelen.
de a lényeg az hogy a mostanit szereted ... igaz 1 millával többe került de a lényeg az érzés...
:-)
Vagy Miskolcon Komárniczki Róbert, akit ismerek és tudom, hogy értik a szakmát. Mellesleg crossosok is.
A fórum arról szól-többek között, hogy a felhasználók megosztják egymással a tapasztalataikat.
(Pl Dew 3 hónap küzdelem, és 50 ezer ft anyagköltség árán megtapasztalta és megosztotta, hogy a vastagabb jobb:-)
én személy szerint nem vagyok márka buzi, ilyen új nekem még nem volt, de én is hallotam roluk jopár bajságot, mig a régebbieket gond nélkül használják az emberek évekig...
ráadásul lehet okulna a te meglátásodbol más olyan aki olyat venne később...szoval nem kell szerénykedni ömleszd a rosszat is rola, vagy ami eszedbe jut ,
most jöttem tárkányból....
Meg ez:
http://bekex.hu/files/images/t...
amugy szerintem jo a gas 2t ezt jo sok év használat, tapasztalat után mondom...
sajnos az ujjakal vannak bajságok, de azok sem akkora eget verő dolgok , az meg hogy te eladtad 1 hét után számomra és sok motoros számára is érthetelen.
de a lényeg az hogy a mostanit szereted ... igaz 1 millával többe került de a lényeg az érzés...
Az asszony sem értené,hogy miért nem olajos a körme alatt az egész évszakban.
legfőképpen az volt jo benne hogy nem tapad meg rajta a sár, könnyű tisztitani nem verődik le a klazur és kezd el rohadni....
amugy ezek a mostani dupla félcsővek csak dizájn...