Rendben, tegyük fel, hogy igazad van, de ez nem a fészbuk és nem kell magadról jobb-szebb képet festeni!
Egyébként se megy, szóval ha rám hallgatsz nem erőlteted
Én alig tudok valamit, csak sokaknak visszatetsző, hogy náluk jóval többet tudok. Ez a reakció természetes, de tanulással orvosolható a probléma.
Agyturkászokat pedig nem lehet csak úgy átvágni, nem ma alakult ki ez a tudomány. Sosem a valódi témára teszik fel a kérdést, ezért nem is lehet őket pár ostoba hazugsággal megvezetni.
szép gondolat sor, de erröl most az jutott eszembe hogy kizárt dolog hogy a netet figyelők bármit jobban tudjanak bárkiröl mint Jani....
ez már a lehetetlen kategoria...
na ennyit az ironiárol...
amugy tény hogy a félcbuk nagyon ráfoxuszál az emberekre, ahol önként és dalolva adják ki magukat,azért tegyük hozzá azt is hogy a nagy többség megprobál egyfajta jobb-szebb képet festeni önmagárol, magyarán elég rendesen képmutato a dolog, és ha az elemzők ebböl vonnak le mélyenszánto következtetéseket adott csoport szokásairol stb akkor elég vicces kép alakul ki aminek a valosághoz nem sok köze van...
számítógép nem jó szó, jobb szó az internet használat, mert internetezni lehet pl. okostelenon is, de akár táblagépen, stb.
Az okostelefon meg még jobb eszköz a célra...
Ha vannak kétségeid akkor nézd meg a zsidó David Cole filmjét, többnyire Ausc.... gázbuborék néven fut a neten.
Akkoriban a 3. Birodalom olyan műszaki és szervezettségi szinten volt, hogy ha akarta volna hetek max hónapok alatt eltüntet pár miliió embert, de mégsem tette. A számok is erősen el vannak túlozva a valós áldozatokat illetően, akiknek többsége sacc 80% tifuszban halt meg, ezért a képeken a sok csontsovány ember. Persze a 300 ezer is rengeteg, meg felháborító ilyen kivédhető betegség miatt, de sajnos ilyen a háború mikor nincs kaja és alapvető gyógyszerek. Egyébként a legsoványabb ember akit eddig képen láttam az egy német katona volt egy amcsi fogolytáborban, szörnyű látvány volt, valszeg az is tifuszos lehetett.
A többi zs áldozat nagyobbik része a szövetséges bombázások, a vörös hadsereg és más nacionalista népek általi túlkapások miatt dicsőült meg (lengyelek, ukránok, észtek, stb), a sors fintora, hogy sokszor a német és magyar hadsereg mentette meg őket. "Hálából" most őket szidják.
A valós bűnük az volt a német és magyar katonáknak, hogy a gonoszok ellen harcoltak, és ez a mostani vezetés számára is kellemetlen lenne (mert többnyire a leszármazottaik) ha kiderülne... ezért a sok hazugság a témában.
Alapvetően az ESZKÖZ több élére szeretném felhívni a figyelmet és jelezni azt a tényt, megvan az eszköz, aminek segítségével idővel jobban ismernek, mint te önmagad.
Illetve egy fontos kérdést emelnék ki a végére!
Az irányítani akaró erők(ilyenkor nem egy csoportra kell gondolni, lehet több), egyetlen baja az volt, hogy az elme szabadon programozható, bár működési elve ugyanaz az, még is más más döntéseket hoz meg attól függően, hogy milyen engramokkal rendelkezik. Tehát az egyetlen fő probléma kiiktatására kellett egy eszköz, amivel feltárható, hogy az egyes elmék milyen engramokkal rendelkeznek.
Az eszköz az internet: a rajta lévő kommentelési lehetőségek, a facebook mit még jobb eszköz, s a kattintásokat nyomkövető és naplózó rendszerek világa. (Nehogy azt hidd, ha te álnéven beírsz egy fórumra nem tudják ki vagy avagy csinálsz valamit a számítógépen és azt hiszed titkos! Számítógépeden lerögzített nyomkövető pontok és egyéb trükkökkel szépen le vagy tapogatva, mindenki, aki használ számítógépet! Azt is tudják mikor mire kattintottál, hova mit írtál, miről mit gondolsz, mi érdekel, stb.)
Nem mondom, h állandóan figyelik, gyűjtik, de pl a facebookon 100% teljes lefedettséggel működik ez a megfigyelés, de csinálja a goggle és még van bőven ilyen szolgáltatás.
Persze azt mondják a te érdeked, h olyan hirdetéseket dobáljanak, amire kerestél, csak ez az eszköz is kétélű, mint a kés, lehet használni erre meg arra is.
Rgo a cél teljesült az egyének elméjében megbújó engramok gyűjtése folyamatos, elemzése és kiértékelése szintén folyamatos lehet.
Előbb tudnak elemzéseket készíteni, hogy a társadalom vagy akár az egyén mire mit fog reagálni(mivel lehet megvezetni), mielőtt még azt a lépést megtennék, szimplán csak azért, mert le vannak tapogatva a csomagok, az elme működési elv meg ugyanaz minden egyénben, problémásabbak azok az egyedek, akik értelmet használva intelligensen döntenek, de az ő csomagjaik is ismertek, az intelligencia működése is ismert, minden ismeretlen adott.
Szar ügy, de jobban ismernek, mint te saját magadat!
Természetesen nem egy ilyen cég van, aki csomagokat gyűjt,
hanem több, vannak nagyobbak, vannak kisebbek.
Vannak nagyon átlátszóak, s vannak rejtettebb ilyen adat gyűjtések.
Ez volt a probléma feltárása, ettől még nem oldódik meg semmi.
A megoldáshoz még tovább kell vizsgálni a rendszert, s elgondolkodni rajta.
Nem vagyok webmágus, de 100% biztos vagyok benne, lehetne csinálni olyan weblapot, amit ha megnyitsz, kiírja, hogy milyen lapokat néztél meg, milyen álnevekkel "kalózkodtál" itt ott,
s aláírja kiírja a valós neved...
Visszatérve a feltáró leírásokra, mint ez is, leszarják, hogy megjelenik vagy mellé dobálnak jó sok szemetet esetleg leírják az ellenkezőjét még se legyen olyan egyszerű az ismeret szerzés.
Végeredményben miért sz@arják le, mert ez nem változtat semmin, ettől még a rendszer továbbra is működni fog, mert annak ellenére, hogy ezzel tisztában kerül az egyén, nem fogja tudni vagy egyszerűen csak nem akarja abbahagyni az eszköz használatát.
Tehát a megoldás a feltárás után a következő, s szerintem már ez az ami nem tetszene, s ez ellen lenne ellenlépés...
Első lépésben le kell írni, hogy lehet tudatosabban használni az eszközt úgy, hogy azt ne tudják felhasználni egyéb célokra, már ha egyáltalán zavarja az egyént, hogy az általa használt eszköz elve ellene is dolgozik. Vagy a másik lehetőség, hogy az eszközt eleve úgy kell kialakítani és addig formálni, hogy ilyet ne tudjanak vele csinálni.
Végül a legeslegfontosabb, igénynek kéne születni rá, h változtassunk rajta! Amíg ez nincs meg, minden más felesleges.
Tehát a gyökérben megbújó fő kérdés ez, mitől lenne rá igénye az embernek?
S válasz is van rá, szintén a gyökérben, benne az elme működésben
Látom szeretnél kifarolni a 2. vh témából, én viszont majd később még összefoglalom a lényeget.
Iránt jó szokás szerint az Izraeli vezetők fel akarták "szabadítani", persze a piszkos munkát mással akarták elvégeztetni (NATO) csak nem jött össze egyelőre.
Aztán elkezdték a saját módszerükkel, először becsempészték a stuxnetet a rendszerükbe, aztán/vagy közben/ megölettek Iráni atomtudósokat, és rakéta programban részt vevő fontos embereket.
A stuxnet még Európába is visszajutott, cikkeztek is róla.
Most is folyamatosan megy a médiákban, hogy a csúnya rossz Irán, bla bla bla (de te ennek ellenére vitatod ezt az összefonódást amit pedzegetünk)!
Arról meg szó sem esik, hogy a Jászok rokon népek az Irániakkal, meg, hogy Irán békés ország, az utóbbi évtizedekben mindig csak magát védi a zs felforgató érdekekkel szemben.
én ezt nem vitatom senkitöl hogy a szűlői elbeszélések ilyenekröl szolnak, én is hallotam sok hasonló történetet idős emberektöl....
nade, ettöl még nem kell a náci hadsereget sem a szent kategoriába emelni, mert az ss, vagy a gestapo sem a szolid uri klubb kategoriába tartozott...
nyilván a nagyszűlők l wermacht katonákal találkoztak, ahol mint tudjuk bármiféle ilyen atrocitást keményen toroltak, sok történelmi leirás van rola hogy a vörös hadsereg első vonalában viszont ezt a fajta kegyetlenkedősdit kimondottan engedték,a szerintük németekel szövetséges népeknél...
nade hagyuk a multat mert lehetne boncolgatni évekig mégse lenne senkinek igaza...
beszéljünk a márol... olvastok-e világ sajtot? mit szoltok hozzá hogy netanyahu kiadta a hadseregnek hogy készüljenek fel irán megtámadására, rögtön izrael vissza rendelte az összes nagykövetségi dolgozoját minden országbol, valamiféle sztrájkra hivatkozva.... .. na persze mert a követségi dolgozok annyira alul fizetettek lennének hogy sztrájkolnak..aha nekem meg tollas a hátam...
ha ez nem valamiféle készülődés miközben a fél világ ukrajnára figyel , ahol mint kiderült ott vannak a moszados bajkeverők is...szoval, megy a keverés...
hát nekem a déd szüleim ameddíg éltek,isten nyugasztalja őket,meséltek sokat hogyan élték meg a háborút.Arra emlékszem hogy a vérszomjas orosz katonák sorba vitték a nőket erőszakolni,megölni.Ahogy a fegyvertelen sebesült német katonát vascsövekkel péppé verték szó szerint...Ronda dolog a háború de az tény hogy azt mondták a német katonák tisztelettudóan viselkedtek a néppel...Vagyis nem vérszomjas állatok voltak ahogy be vannak állítva,a holokausztól meg hallani mindent ki tudja mi az igazság,de tudjuk hogy kik ott tartanak ahol..Én nem sajnálom őket...
Ennek ellenére, úgy gondolom, hogy a pasas volt olyan helyzetben és információk, tapasztalatok birtokában, hogy igennel vagy nemmel meg tudja ítélni, hogy hogy működik az közelmúlt és az aktuális világrend.
Tette ezt minden pozitív vagy negatív kritika nélkül. -ami ritka az aktuális kérdésben.
Mondjuk erre van kitalálva az idézőjel, de mivel nem használtad, honnan a túróból tudtam volna, hogy meddig a saját okosság és mikortól jön más dumája?
Ettől függetlenül ezzel saját kardodba dőltél, mert ugye csak a te idézeted jön hiteles forrásból, mindenki másé meg átverés. Hát ja
Mivel beidézted érvként és nem írtad, hogy kivéve ez meg ez, ezért azonosultál vele, tehát szerinted is az a valóság. Logikus?
Te hoztad fel a zs-kat, úgy pár órája, én arra reagáltam
Amúgy meg nyugi van, nem kell mindig a hiszti
Azt hagyd meg majd lefekvés előttre, mikor rádöbbensz, hogy mennyire manipulálható vagy
Szép finoman csak rávettelek, hogy elkezdj vitázni az "igazadért", pedig ha emlékszel, pár hete még azt írtad, rám kell mindent hagyni...
Pedig hol vagyok én azokhoz a profi manipulátorokhoz akikről a videóban beszél a megmondó ürge. Szóval tapasztalhatod a saját bőrödön, hogy az elmélet létezik és működik
Amúgy meg teljesen jó dolog a vita ha egészségesen állsz hozzá, mert pl. te is olvasol olyat amit tőlem hallasz először, meg én is olyat amit tőled (de mivel még kezdő vagy ezért ebből sokkal kevesebb van ), netán ha valaki beír valami olyat amit egyikőnk sem hallott még az maga a kánaán
A tömör frappáns megfogalmazásokat látom még nem érted, azok mögé oda kell gondolni az egész helyzetet, persze ha nem ismerős akkor jön a félreértés...
Keresztes háborúk nagyon csúnya dolgok voltak, ahhoz képest a SZU lerohanása csak kis kihágás volt. Ezt úgy hidd el.
Egyébként se megy, szóval ha rám hallgatsz nem erőlteted
Én alig tudok valamit, csak sokaknak visszatetsző, hogy náluk jóval többet tudok. Ez a reakció természetes, de tanulással orvosolható a probléma.
Agyturkászokat pedig nem lehet csak úgy átvágni, nem ma alakult ki ez a tudomány. Sosem a valódi témára teszik fel a kérdést, ezért nem is lehet őket pár ostoba hazugsággal megvezetni.